Ta wasza petycja prawdobodobnie nie jest juz potrzeba, podobno po madagaskar 4 i po filmie o
pingwinach bedzie 4 sezon. Czyli za ok 2 lata.
Podobno, to Gollum dostał Pierścień na urodziny.
Nie wiemy, co będzie w tym filmie. Czas pokaże!
Wiem, wiem, ale jestem po obejrzeniu Hobbita i w trakcie czytania, więc takich tekstów prędko się nie pozbędę! xd
Właściwie, to w filmie jest mnóstwo elementów niepochodzących z książki, ale ekranizacja ma mnóstwo zalet- chociażby miny Bilba xd
Piękne krajobrazy, no i dużo akcji... Ale radzę ci najpierw przeczytać, minimum sześć pierwszych rozdziałów- po nich mniej więcej kończy się film <o dziwo ja tyle właśnie przeczytałam do wczoraj O_o>
Tak więc szczerze i gorąco polecam :>
A gdzie moge obejrzec.
bo wszedzie albo trzeba sie logowac , placic za obejrzenie albo jakies limity.
Ogladac z dubbingiem czy bez
Zobacz z dubbingiem za darmo, bez zakładania konta na cda. Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę "Hobbit: Niezwykła podróż", i tam jest, pod wikipedią- opisem trylogii filmowej.
Pewna dziewczyna robila serial o pingwinach z wlasnymi pomyslami na odcinki.
Tak sie skladalo ze jak byla w Stanach Zjednoczonych trafila na premiere filmu madagaskar 3 albo na zlot fanow.
I wlasnie na zlocie uslyszala inf o serialu i o filmie.
Niestety odcinkow juz nie robi i usunela swoj kanal na youtube a tam wlasnie byl tam link do tego nagrania.
A wiem to od swojej siostry.
Bo to oglądała....
A niestety mi nie pokazała...
Tak zgaduje :-)
I teraz żartuje....
A tak serio to podobno twórca na tym zlocie czy premierze wspominał coś o filmie o pingwinach i o 4 sezonie i (CHYBA) zdecydowali się robić 4 sezon.
Mam nadzieję ,że to prawdziwa wiadomość,bo ostatnio zostałam wprowadzona w błąd przez reklamę na Nickelodeon HD.