Witam ! na początek mogę powiedzieć tylko JA ! JA TAK UWAŻAM !przed chwilą obejrzałem właśnie ostatni odcinek (dziś skończyłem wszystkie) i jestem szczerze zauroczony ! Jest to najlepszy serial jaki widziałem. moją ulubioną postacią jest Julek ,Choć w tym serialu nie można określić Wspaniałości postaci ,Zarówno skipper jak i Kowcio ,Marlena RZĄDZĄ Tu widziałem dziewuchy na forum szaleją ,za Kowalskim też go lubię.Dialogi są dodatkowo świetnym plusem dla serialu. Czekam na sezon 4 ,na film i na Madagaskar 4 (no na tego ,to już trochę mniej).
Pozdrawiam Sławek.
JA!!! :D Czekam z taką ogroooomną niecierpliwością na 4 sezon! ;D Jak się pojawi, to chyba przez cały tydzień będę piszczeć ze szczęścia, hehe. xD
^.^
4 sezon... można się rozmarzyć ^.^
Chodzą pogłoski, że możliwa premiera 4 sezonu już w kwietniu :D
Miejmy nadzieje, że to nie tylko plotka :/
Ja chcę czwarty sezon!! :OOOOOOO
*o* już w kwietniu?! oby oby oby!!!! choć i tak czasu troszkę jest bez pingwinów...
Jak już mówiłem, mądrzejszy musi ustąpić.
Takie rozmowy to tak jakby zaśmiecanie tematu, nie uważasz?
Ustępują tylko idioci, którzy nie mają mózgu i kończą im się "argumenty"(tak, o Tobie mówię)
Nie, nie uważam. To forum jest już tak zaspamione, że jedna rozmowa więcej nic nie zmieni.
Ustępują również osoby, które uważają że nie warto dyskutować z dziećmi.
To że forum jest zaspamione, nie znaczy że sami też mamy spamować.
Ładnie to tak wyzywać od dzieci osoby, które są od Ciebie starsze? :>
Przecież ty jesteś mistrzem w spamowaniu. O co Ci chodzi?
A skąd ty to możesz wiedzieć?
Kiedyś spamowałem, teraz z tym skończyłem. Rozumiesz jednostko niezdolna do samodzielnego myślenia?
Bo widać to po Twoich idiotycznych wypowiedziach.
Nie kłam. Nigdy z tym nie skończyłeś. Jesteś za głupi by z tym skończyć.
Twoje wypowiedzi kiedyś były normalne, ale teraz masz nierówno pod kopułą.
To ty teraz zaczęłaś spamować, a nie ja.
A kiedy dokładnie moje wypowiedzi stał się nienormalne? I jak się objawia ta nienormalność?
Ja chciałam sobie tylko z tobą spokojnie i fajnie pogadać.
Od jakiegoś czasu głównie szukasz na tym forum zaczepki. Jak chcesz to idź na dwór, dostań parę razy w ryja i po sprawie.
Widocznie tak się nie da między nami.
Jakiej niby zaczepki? Podaj przykład(nie, nasza rozmowa się nie liczy. Chciałam tylko porozmawiać.)
Zresztą w ryja na pewno nie dostanę. Spokojnie. Nie jestem Tobą.
Jedyne co na tym forum ostatnio robisz to starasz się kłócić o byle gówno.
Jeżeli jesteś taki sam jak w internecie, to jak ci nie dać w ryja?
A chociażby ten temat. Co w ogóle twoje wypowiedzi wnoszą?
To współczuję twojemu chłopakowi, jeśli masz.
Czytaj ze zrozumiem. Chcę jakiś temat w którym prowokuję, nie licząc tego. Bo ja nie chciałam się z Tobą kłócić. Zrozumiesz to wreszcie?
Nie potrzebują żadnego chłopaka. Mam dokładnie zaplanowaną swoją przyszłość. Nie ma w nim miejsca na żadnego faceta.
Ja już cię znam.
Albo nikt inny nie widzi miejsca dla ciebie. Też mam zaplanowaną przyszłość, ale jest w nim miejsce na miłość.
Ale miłość jest bez sensu. Nie lepiej spełniać woje marzenia, zrobić karierę i podróżować po świecie? Być całkowicie wolnym?
Nie ogarniam ludzi, którzy marzą o ślubie i dzieciach. Po cholerę się tak ograniczać?
Nie unikniesz tego. Każdy wcześniej czy później wpadnie. Jak nie z wyboru, to z głupoty.(oczywiście mnie to nie dotyczy. Jestem aseksualna. xD)