Moze niektorzy juz widzieli ten filmik ale wczoraj siedząc na youtube znalazłam jeden naprawde fajny Jest to połączenie wielu różnych
odcinków a w tle leci piosenka "This is war" która naprawde doskonale pasuje do tego co tam sie dzieje. Sa tam tez kawałki z najnowszych odcinkow ( dla mnie najnowszych bo ich nie oglądałam jescze ;d). Fanom powinien sie spodobac. Wg mnie jest naprawdę MEGA ; DD
http://www.youtube.com/watch?v=kcPEykDnXrc
Hehe ;D A nie przez jedno ,,g" ? A NIE WIEEM ! :P
Haha, no to było dobre.. paranoik jeden ^ ^
Odcinek:
"Our Man in Grrfurjiclestan"(oczywiście dopiero po angielsku)
Pamiętasz jak Skipper mu powiedział,że CW jest w Greferberger stanie?
To on zaczął go szukać,ale nie znalazł i teraz chce się na pingwinach zemścić.Tak przynajmniej słyszałam ;>
O no słyszałam o tym odcinku ! Ciekawe kiedy będzie miał premierę ;d Wiesz co ? Jeśli jest na yt to go oglądnę i przetłumaczę ;P
Hehe ;d No cóż.. taka moja praca : P
Ale jeśli chcesz mi pomóc to możesz znaleźć linka do tego odcinka :D Bo mi się szukać strasznie nie chce ; *
Nie,staram się nie oglądać odcinków,ażeby nie psuć sobie magii pierwszego oglądania.Wyjątki to odcinek "Hoboken Suprise" i ten związany z Kowalskim i Doris,po prostu musiałam go obejrzeć!!!I aaaa byłam zachwycona ;D tj odcinek "Loathe at First Sight"
Ach, ja go jeszcze nie widziałam ;d Masz racje... szkoda sobie psuć zabawy, więc jak mówisz ze i tak nie chcesz oglądać to nie będę go tłumaczyć, bo dla kogo.. jak co to sama go sobie oglądnę bo wprawdzie ja tam nie widzę różnicy, choć wolę z polskim dubbingiem ;d
Ale dziewczyny na pewno z niekłamaną rozkoszą obejrzą,a mną się nie przejmuj.Ja jestem taką indywidualistką!
Więc jak chcesz to tłumacz :D
Heh, jak znajdę oczywiście czas, bo teraz mam strasznie dużo tego tłumaczenia na głowie ! A ja i tak za chwilę będę kończyć bo mnie strasznie boli głowa i nadal mi niedobrze ; ((
Dobrze,dobrze.To się kładź i wyśpij,to pomaga zregenerować organizm. ;)
A ja pousuwam powiadomienia z poczty o komentarzach od ciebie ;D
Dobranoc ;* :D
Dzisiaj 7:15.Miałam wyrzuty sumienia,bo wczoraj nie napisałam,żadnej notki i dzisiaj musiałam coś dopisać.Skończyłam 4 część 9 rozdziału :D
No to gratulacje ;d Od razu biorę się za czytanie, jak tylko zjem sobie śniadanie ; ) O.O rym mi wyszedł Xd
Dzisiaj już wracam do siebie do domu ! Do moich rozrabiaków ;D Ciekawe czy się stęskniły : P
Na peeeeewno.Mam nadzieję,że nasza misja się powiedzie ;D
Ale mam napisany w zeszycie nie na blogu,aczkolwiek nn też dodałam. ;)
No ja myślę :P Wczoraj pozbawiłaś mnie nn, więc dzisiaj musisz, nie masz wyboru :D
Nie no żarcik.. Dodasz jak będziesz chciała, bo to przecież twój blog ^ ^ Ja też kiedyś prowadziłam, ale nie pisałam kilka miesięcy i mnie znienawidzili : D
Ale ja mam zaległości ! Za dużo mam na głowie ! Jeszcze nie wiem co z tym przetłumaczonym odcinkiem, bo nie wiem czy go wstawię, bo coś z yt nie tak ; /
Haha, ale oglądałam właśnie ten odcinek z Rucgatem(czy jakoś tak) ^ ^
Dobre ; P Czerwony wiewiór powrócił ; ]
Nie martw się,ja teraz tęż będę miała,bo jak siedziałam w domu to nie było problemu,a teraz...Boję się myśleć!!
Znowu CW???
AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
Nooom ! :D W ogóle fajny odcinek ^ ^
Na końcu najlepsze było : P Tym razem Rucgata.. wysłali to tego.. no.. Newfakeplacesburgu na poszukiwanie białej wdowy Xd
Jak już się jest paranoikiem to się z tego nie wyjdzie :P
Białej wdowy???xd Ja tam myślałam,że wdowy są zawsze czarne :P
Czy to nie jest jakieś nawiązanie do "Białej damy"? ;P
Wiesz co raczej nie, ale to właśnie chodziło o pająko-małpę XD A dlaczego biała wdowa a nie czarna to nie wiem ^ ^ Kurcze... opowiedziałabym ci ten odcinek ale nie chce ci psuć zabawy przy oglądaniu ; ))
Pająko-małpa,hahaha
Mutanty,zabawa z DNA uuu podejrzane :)
Nie mów ja jestem cierpliwa i poczekam :>
Hehe : D Ja też, ale tak jak mówiłam dla mnie to nie ma różnicy ;D Dobre tez było z tymi braćmi Vesuvius czy jakoś tak ;D
Ale które?Bo z nimi to było parę odcinków...
Chyba,że mówisz o tym co porwali Juliana i Skippera i kazali im się bić bombami,czy jakoś tak :D
Nooom : D
Ja tam z nimi znam tylko ten odcinak.... JA SERIO JESTEM ZACOFANA NO ! Może że o jakimś zapomniałam.. oświecisz mnie ; > ?
Ten to był po angielsku(ja go nie oglądałam,znam z opisów i niektórych filmików na yt)
Byli ale epizodycznie w:
"Zamaskowany wichrzyciel"
"Operacja:Zmień sąsiada"
Te dwa na pewno ;>
No to te oglądałam ^ ^
Ja się idę kąpać, więc przez chwilę nie będę odpisywać ; )
Hah :D Upieczesz jej chleb? ^ ^
Ooo! Wyślę ci rzodkiewkę z mojego ogródka ! Pycha jest ! Rośnie też tam (a wprawdzie będzie) takie pomarańczowe coś... MARCHEWKA ! Nawet ten wierszyk nic nie dał.. nie przepadam za tym warzywem nadal D:
Ehe ja tam jem marchewkę,ale musi być słodka.Inaczej to nie!
Uwielbiam rzodkiewkę!!!
Zrobię jej chleb z czosnkiem,a nie z serkiem czosnkowym.Hahaha
Haha :D Ja tam bratu nie robię śniadania, tylko jak jesteśmy sami w domu to mu pomagam, bo normalnie to robi sam : P A ostatnio usmażył mi jajecznicę ^ ^ Oczywiście musiałam mu gaz podłączyć i pilnować żeby nic nie sfajczył ale było okey D:
Ładnie,ładnie.Tylko z moją siostrą,jest inaczej...Ehe kolejny temat na dłuuugie godziny :P
Opowiadaj.. mamy czas Xd
O kurde ! Już tak godzina ! Miałam iść na 16 do kościoła ale się chyba nie wyrobię bo mi nawet włosy nie zdążyły wyschnąć, jestem nieubrana i nawet nie mam kluczy od domu, bo wszyscy gdzie poszli !
Wow,ale cię załatwili...
Biedna zostałaś sama.Jesteś chyba na mnie skazana :P
A więc moja siostra cierpi na przypadłość zwaną autyzmem(to jest choroba,która siedzi gdzieś w mózgu,ale jak się dzieję,że ktoś się z nią rodzi to naukowcy nie ustalili(Kowalski pomocy!)) i ta choroba sprawia,że moja siostra jest zupełnie jak Rico.Mało mówi(ba prawie nic),wydaje z siebie nieskoordynowane dźwięki,dużo je,uwielbia destrukcję i wszystko rozwala.Jedynej cechy jakiej nie posiada to wydobywanie z siebie rozmaitych przedmiotów,ale po niej to się można wszystkiego spodziewać.Z grubsza to tyle :)
Ooo. to bardzo jej współczuję ; (( Znam takie osoby bo jako dziecko chodziłam z taką dziewczynką do 2 klasy.. Niektórzy się z niej nawet śmiali, ale nie ja.. ja zawsze współczuję takim osobą, bo wiadomo że mają ciężej. Wiadomo że też trzeba poświęcić więcej czasu od strony rodziców. Wiem że i tak twoja siostra mnie nie zna ale ją pozdrów : )
Na pewno,by cię ucałowała jakby mogła.Ona jest taka słodka(jak Rico),zwłaszcza jak śpi :D
Ale teraz jest grzeczna siedzi na fotelu iiii jejciu ona nic nie robi...Jak nigdy!!Nic nie rozwala,burzy,tylko siedzi spokojnie...
Ja już się przyzwyczaiłam,iż więcej uwagi przykłada się do Kaśki.Ja zawsze potrafiłam się sama zająć,haha i wymyśliłam sobie zajęcie.Pisanie o pingwinach :D
Hehe ^ ^
Mnie to jedynie uspokaja szkicowanie i dobra muzyka bo tak to destrukcja gwarantowana ; D