Moze niektorzy juz widzieli ten filmik ale wczoraj siedząc na youtube znalazłam jeden naprawde fajny Jest to połączenie wielu różnych
odcinków a w tle leci piosenka "This is war" która naprawde doskonale pasuje do tego co tam sie dzieje. Sa tam tez kawałki z najnowszych odcinkow ( dla mnie najnowszych bo ich nie oglądałam jescze ;d). Fanom powinien sie spodobac. Wg mnie jest naprawdę MEGA ; DD
http://www.youtube.com/watch?v=kcPEykDnXrc
Przepraszaaaam!!!Ale to nie moja wina,muszę sobie tego nowego fona załatwić,co będzie mi filmweb bezproblemowo odbierał.Wtedy będę mogła pisać zawsze i wszędzie :D
Ale nie masz za co ! Mój braciszek jest mądry i wszystko rozumie ^ ^ Nie obraża się o byle co :P
Ja teraz będę wchodzić rzadziej, bo mam masę nauki.. więc jakby co to mnie możesz się spodziewać gdzieś tak w godzinach wieczornych ^ ^ 21, 22
Ja mam tak samo... :D
Tylko wtedy nie wiem,kiedy pogadać z twoim bratem,jak on wcześnie chodzi spać ;/
No właśnie... ; /
jedyne co to został weekend i ranek.. choć to drugie to raczej nie dla mnie bo ja wcześniej nie wstanę :P Co innego mój brat, bo on już jest na nogach od 6.. ale jak chodzi spać po dobranoce to się nie dziwie ;D Dzisiaj nawet jak nie miałam co robić to z nim oglądałam Xd Leciał tabaluga : P
Hahaha bajka moich czasów.Pamiętam ją!
Trzeba będzie coś pomyśleć.Jak wiesz ja tez jestem rannym ptaszkiem i ze wstawaniem problemu nie mam :D
No.. a co innego gdyby mój brat potrafił sprawnie posługiwać się komputerem, bo jak mu zajmuje znalezienie jednej literki na klawiaturze 5 minut... I wg. tu się trzeba zalogować, więc takie zdolności jeszcze nie dla niego :D Ale cieszę się.. bo przynajmniej jest w miarę normalnym dzieciakiem.. a nie tak jak niektóre 7 latki co już pomykają na kompie, piją i palą... uwierz że byłam świadkiem czegoś takiego, jak się dzieci po krzakach kryły.. po prostu żałosne..
Ludzieee,u mnie w klasie chcęli mnie namówić,ale ja twardo Nie!
Dzieci jeszcze bajki oglądają a już piją i palą.Chcą się zachowywać jak dorośli,ale nie zauważają,że niekiedy dorośli zachowują się właśnie jak dzieci.Straszne :^^
Ooo... święte słowa.. ja sobie postanowiłam że nigdy nie będę pić a już w szczególności palić! Wiem że to tak łatwo mówić, lecz ja mam silną wolę, bo nie chcę sobie zniszczyć życia przez takie głupstwo które potrafi nawet zabić..
Tak,dokładnie!!!!Ja właśnie zrobiłam ten plakat anty-tytoniowy i napisałam parę wierszyków czekaj może sobie przypomnę:
"Papierosów nie palmy i tak o swe płuca dbajmy!"
"Rzuć palenie mój kolego,bo to wcale nic dobrego"
"Raka w płucach nie chcesz mieć?
Palenie rzuć,wystarczy chcieć!"
Ooo :D No widzę że wierszyki to potrafisz wymyślić do każdego tematu ^ ^
Bardzo fajne, może coś wpoją w te puste głowy, bo co najbardziej mnie denerwuję to jak idzie sobie taka dajny modnisia i pali, jeszcze szpanując.. wstyd..
No i właśnie dlatego narysowałam pustą blondie co pali i pokazane jej płuca,całe czarne,pełne tego tytoniowego świństwa a z drugiej strony brunetkę(a jakże),która wyrzuca papierosy do śmieci :D
Haha ^ ^ Nie wiem dlaczego ale zawsze właśnie takie blondynki wydają mi się puste i plastikowe.. ale oczywiście nie mówię o wszystkich, ale jeśli mowa właśnie o takich osobach, to od razu mam przed oczami blondynkę.. ale to już chyba z przyzwyczajenia, bo u mnie w klasie można spotkać właśnie takie dziewczyny.. MASAKRA...
Hehe moja siocha jest blondynką,ale ciemną,a ja mam na myśli taką tlenioną blondynkę...Szpan,kicz i lans ;/
Owszem.. i myślą że są nie wiadomo kim i mogą nie wiadomo co.. ja nie mogę na coś takiego patrzeć bo od razu odzywa się moje śniadanie.. albo obiad... zależy w jakiej porze się to dzieje.. no ale jednak :D
Takich to trzeba wybijać Xd
A tak na serio to... spalić na stosie !
Hahaha!
A tak na serio, serio.. to trzeba to jakoś przetrwać.. ^ ^
No niestety są ludzie fajni i .... no właśnie.
:P
A tak na serio to idziemy spać...Jestem złym gliną i zapędzam nas do łóżek,ale co zrobić :P
Hehehe, no niech ci będzie .. tato ^ ^
Albo od razu zacznę do ciebie mówić Kowalski :P
Buhahaha :P
Ja po prostu dbam o zdrowie naszego umysłu...W przeciwieństwie do ciebie :P
Do mnie ? Xd
Ja dbam, ale o to by coś zkaboomowac każdego dnia :D
A wiesz że ja może będę mieć szynszylę ^ ^ ?
Haha ; D
A wiesz jakim cudem ?! Bo moja pani z fizyki (bryy) nie ma co zrobić ze zwierzakiem i chce ją oddać :D A ja się dzisiaj dopytałam mamy i się zgodziła ! ^ ^
Nom : P
Bo ogólnie były dwa, ale jeden miał uszkodzony kręgosłup, i trzeba było mu ulżyć z bólu, bo jej dzieci zabawiły się w ,,leć, leć szynszylo"...
To tyle z tego tematu..
Wiem, wiem.. ale jednak żeby kupować zwierzątko, i oferować mu nowy dom, to trzeba mieć świadomość z konsekwencji.. A tym bardziej jak są małe dzieci w domu, to trzeba zachować szczególną ostrożność
Tak masz stuprocentową rację.Wiem jak trzeba uważać żeby moja siocha nie zrobiła jakiejś krzywdy Misiowi :>
; )) Dzisiaj jak byłam u kol mojej mam to jej pies tak słodko kładł łebek na moich nogach :) I tylko do mnie się tak przymilał (pewnie dlatego że ciągle coś jadłam ;D)
Haha :D Jak wszystkie :P
Tylko po to żeby coś wyłudzić dobrego : P
Jak się znowu rozgadam, to nie wstanę jutro do szkoły ^^
Piętnaście minut leżenia, to tak jakby dać mi skrzydła do latania po bezchmurny niebie w słoneczny dzień i naleśnikami : P
Naleśniki ?!
Od razu mi się przypomniał niekrytykrytyk Xd
Ten przygłup z YT :D
Moi koledzy ciągle to mówią.
Naleśnikiii?
albo
Walleeee?!
Masakra! :P
No nie basta idziemy spać,bo nigdy tego nie zrobimy :P
Albo: A ja bym zjadł batona.. O CO CHO W OGÓLE :d
Najlepsze: co ja pacze Xd
Hah.. już się do tego przyzwyczaiłam : D Ciągle to robimy Xd
Już to słyszę od godziny : P
Taak.. 6.5 h później :
Dobra idę spać.. o kurde.. muszę już wstać do szkoły :P
Nie no naprawdę.Ja chyba wyjdę,bo nie skończymy.Żegnamy się zawsze jak w MNS ;P
Haha :D
Dobra... koniec !
(Wtrąca się do rozmowy) Hubert Urbański : Definitywnie
:P? Xd
Niestety to była zła odpowiedz.. wychodzi pani z gwarantowanych tysiącem dolarów..
DOOOBRA ! KOONIEC ! PAPA I KALARUCHY POD PRZEŚCIERADŁO