PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127343
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Gdybyście mogli...

ocenił(a) serial na 7

...zmienić charakter jakiegokolwiek bohatera, kto by to był?

ocenił(a) serial na 8
n00bers

Mam dylemat pomiędzy Marleną a Szeregowym. ;/

n00bers

Oczywiście Julian.

ocenił(a) serial na 7
n00bers

Może źle sformułowałem pytanie... Czy gdybyście mogli sprawić, żeby którykolwiek bohater stał się zły/dobry, kto by to był?
Ja już swojego faworyta mam...

n00bers

Jeśli o to chodzi to fajnie by było gdyby Bulgot był dobry i nie chciał się zemścić na pingwinach.

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Hmm... Ja zawsze marzyłam, że Doris będzie agentką Bulgota, czyli zła...
Ale po czasie, to uważam, że fajnie by było, gdyby Hans się pogodził ze Skipem.

ocenił(a) serial na 7
RaptorRed

No wiesz co... Doris zła??? A kogo masz na zdjęciu profilowym? :P
Ja Bulgota na dobrego bym przerobił. Nawet nie wiadomo, za co on się na nich chce zemścić -,-

ocenił(a) serial na 10
n00bers

No tak, mówię, że po fakcie. Po prostu kiedyś tak myślałam, ale okazała się miła. I za to ją teraz lubię. Uważałam, że jest okropna, bo odrzuciła Kowalskiego 16,5 razy.
Napisz fanfika, za co :D

ocenił(a) serial na 7
RaptorRed

Piszę(to znaczy mam w planach. To jest bodajże "Brotherhood"... Ale przed nim będą jeszcze dwa, tego zostawiam na deser :P)

n00bers

Mniam, mniam. Twoje fan fici są pyszne. Nie wiem czy wiesz, ale pod pseudonimem "ja" kryję się ja, adziacmg ;)

ocenił(a) serial na 7
adziacmg

A ja się rany Olek zastanawiałem kto to! No wiesz co? ;)

n00bers

Sory :D

n00bers

Hans dobrym mógłby być.

ocenił(a) serial na 8
dawidking2

Yoda uczył zdania składać Cię?

Merkura

Nie, ale śmiesznie Yoda robił to.

ocenił(a) serial na 8
dawidking2

Prawda to.

n00bers

Zgadzam się z paroma przedmówcami, przerobiłabym Hansa na tego dobrego ale wątpiącego, w którym czasami odezwała by się zła dusza.

Ale Bulgota też bym chciała zrobić dobrego... Ale na pierwszym miejscu Hans

użytkownik usunięty
adziacmg

A widziałaś co wypisałam na blogu ? :P

Niee... ale z chęcią to nadrobię :)

Hmmm... gdybym tak jeszcze znała link do niego...

użytkownik usunięty
adziacmg

orca-luna.blog.pl Wrzucałam na NN niedawno ;)

Dzięki. Już się biorę do czytania

ocenił(a) serial na 10
n00bers

No więc niech Fred będzie złym agentem jakiegoś złego pana, a Hans niech będzie dobry i pogodzi się ze Skipperem. xD Może ewentualnie Marlenka, ona tez mogłaby być zła :-)

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Hans mógłby pogodzić się ze Skipperem naprawdę. Wymagałoby to dużo czasu, rozmów i wybaczenia, ale gdyby tylko chciał dałoby się zrobić. Choć z pewnością byłby na cenzurowanym. Inna sprawa, że uwielbiam ich relacje od dawna (a dopiero od niedawna na obydwu 'płaszczyznach') i bardzo lubię ich razem. Hans mógłby stać się lepszą osobą, ale niech nie traci charakterku. Clemson zresztą podobnie. Julian mógłby przestać być tak zapatrzony w siebie.

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Tak, także widziałabym Hansa w roli pozytywnego bohatera, bo na złoczyńcę z każdym odcinkiem nadaje się coraz mniej...

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Tak, szczególnie w "Najlepszy wróg". Tam było widać, że zależałoby mu na pogodzeniu się ze Skipperem. Był taki szczęśliwy, jak Skipper spędzał z nim czas...

ocenił(a) serial na 10
natalia30107

To było urocze, niczym Bambi :3

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Heh, ten cytat:
"Czy to sen? To chyba mój ulubiony, w którym to jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi w klasie" xD
albo końcówka:
"A fotki nasze wspólne, dasz?"

W tym odcinku zachowanie Hansa rozwalało.

ocenił(a) serial na 10
natalia30107

Albo gdy Skipper go przytulił, a on tak się uroczo zdziwił... !

użytkownik usunięty
Annqa

Albo ten tekst: '' skipper jest moją ulubioną KOLEŻANKĄ'' xD chyba, że to ja źle usłyszałam ?
https://drive.go ogle.com/fol derview?id=0B1HgO qy8p3GcQmZ6S3drZHZFdXc&usp=sharing

ocenił(a) serial na 10

Usłyszałam to samo, i padłam.
Noo, ale siostra Barbie to też Skipper, więc... !

użytkownik usunięty
Annqa

siostra Barbie?
A jak się o niego z Julkiem bili :D choć chyba wiedzieli, że on ich tak naprawdę nie lubi...

ocenił(a) serial na 10
natalia30107

Myślę, że dla nich jest jeszcze szansa. Musieliby obaj nad tym popracować, Hans więcej, ale jednak. 'Najlepszy wróg' to jeden z lepszych odcinków trzeciego sezonu (poza tym Skulienowo-Happerowa uczta).