Pawlak ??
Hmhmh, niezły jest, ale są od niego lepsi.
Pytanie, co jest powodem tak niskiej oceny ??
Jakie są twoje motywy ?
Dość typowe żarty, niekiedy bardzo słabe, król Julian trochę przereklamowany a oprócz Skippera nie ma żadnych ciekawych postaci.
Jest dużo ciekawych postaci przecież... Ja tam do Julka nic nie mam. ;) Nie wkurza mnie.
Fabuła może jest przeciętna, ale niekiedy żarty są bardzo fajne...
Poza tym w PzM jest wiele świetnych postaci i każda z nich ma do zaoferowania, jakąś ciekawą, intrygującą historię ;p
Dla mnie Julian jest fajny.
Zwłaszcza w 3 sezonie...
Zrobił się tam mniej samolubny ;p
Może i są od niego lepsi, ale przyznaj-gość ma fantastyczny głos. Mogłabym słuchać książki telefonicznej, gdyby on ją czytał. xD
EEE...
Tak myślisz ??
Ja bym mogła słuchać tak Boberka lub Lenartowicza xD
Pawlak nie jest dla mnie aż taki fajny ;p
Ja je przeczytałem i mi się spodobały. Za to wynudziłem się na "Księdze Urwisów"
Nieee, Krzyżacy nie są najgorsi. Ja nie mogę przebrnąć przez "Kamienie na szaniec", ale ogólnie za najgorszą książkę w dziejach uważam "Eragona". ;O
Ja "Kamienie na szeniec" przeczytałam, ale i tak dostałam 3 ;(
Krzyżacy są trudni do przeczytania przez przerost formy nad treścią.
Ja za najgorszą książkę jak narazie uważam "Syzyfowe prace". No za nic nie mogłam przez to przebrnąć. W niedzielę się też straaasznie męczyłam z "Królem Edypem"
Mi się Krzyżacy podobali
Przeczytałam obie części xD
"Pan Tadeusz" to jest dopiero masakra xD
Mnie to tam skutecznie zdegustowali w podstawówce, jak kazali nam się uczyć fragmentu Świtezi na pamięć, ale bywały gorsze książki xd
Co do PzM - co kto lubi.
Wolę głos Pawlaka od Boberka czy innych dubbingujących z PzM. Nie ma to związku ze Skipperem, ale lubię ten głos. W reklamie czy w innym filmie/bajce.