PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127343
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Gdyby

użytkownik usunięty

Gdyby powstała nowa seria 4 (wiem ze nie powstanie) to co byście zmienili ?
ja to bym chciał jakąś nową postać

użytkownik usunięty

ja chcę porządny i dłuższy odcinek o Danii ( chociaż skoro teczka spalona już pewnie nie zrobią ... tak wiem że przynudzam :P) a swoich postaci to ja mam chyba tyle ile jest w serialu xD
w sumie 4 sezon mógłby być już z Doris. Jak są razem z Kowciem ;)

ocenił(a) serial na 10

Chciałabym:
- pingwinicę,
- lemurzycę,
- dużo innych postaci,
- odc. o Fredim i Jonsonie (!!!),
- o Danii,
- powrót Parkera i Bulgota,
- żeby Kowalski był z Doris :)

ocenił(a) serial na 8

Chciałaby, żeby Doris zamieszkała w zoo i była jedną z głównych postaci.

użytkownik usunięty

I chcialbym żeby odcinki byly dluzsze

ocenił(a) serial na 10

ja chciałabym jakiś nagły zwrot akcji. Coś zupełnie nieprzewidzianego, może nawet fikcyjnego.

ocenił(a) serial na 10

Ja chciałabym żeby dodali jakiegoś "żeńskiego" wroga - bo wszyscy wrogowie pingwinów to faceci. I żeby Doris zamieszkała w zoo.

ocenił(a) serial na 10
natalia30107

Jest dyrektorka Frances... Ale ona jest do kitu. Najlepiej orkę lub delfina... albo pokazaliby Białą Wdowę! O, właśnie Doris w zoo!

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

Tak zapomniałam o Frances. Ale chodziło mi raczej o wroga-kobietę-zwierzę. Ciekawe kim jest ta Biała Wdowa? Mogłaby powstać 4 seria, przecież tyle spraw jest nie wyjaśnionych! I żaden z wrogów do końca nie unieszkodliwiony!

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

Nie powiedziałabym, że do kitu. Zważywszy na intrygę, którą wymyśliła a udaremnić mogły przecież tylko pingwiny. Niemniej jednak pomijając to, to jest to postać która się raz pojawia. Ważnym wrogiem to ona nie jest. Chyba, żeby pojawiła się raz jeszcze i stanowiła jeszcze większe zagrożenie.

użytkownik usunięty
RaptorRed

jest też Ronda i Kura :P
no nie tylko nie orka ... nie chce żeby była wrogiem inaczej to sobie wyobrażałam :P
no właśnie ... zbudowaliby jej ładny duży basen, a Alice machnełaby ręką :P

ocenił(a) serial na 10

Chciałbym:
- po pierwsze primo, dłuższe odcinki;
- po drugie primo, Doris mieszkającą w zoo;
- po trzecie primo, żeby Wierzbięta wrócił do dialogowania odcinków;
- po czwarte nie primo, o właśnie! Zwrot akcji, ale taki dupę urywający!

ocenił(a) serial na 10

Hmm,może kiedyś...No,ale akcja na pewno będzie ciekawa,nowa postać też,zwrot akcji nawet,no i oczywiście dramat...
RaptorRed wie o czym mówię-tym razem ja się wygaduję...;/

ocenił(a) serial na 10

Chętnie zobaczyłabym:
-duet Hansa i Clemsona, jak współpracują razem przeciw pingwinom i lemurom
-aby Antonio pojawił się i był z Marlenką, pasują do siebie
-powrót Nigela i jego współpraca z Buckiem przy próbie złapania Czerwonego Wiewióra
-więcej czułcyn momentów KowalSkipowych
-w ogóle więcej pingwinich czułych momentów (wszystkich sześciu duetów)
-więcej Skippera z Julianem, uwielbiam ich relacje
-Manfrediego i Johnsona więcej, aby reszta się dowiedziała, że żyją
-osiem pingwinów w akcji
-no i ciekawe co tam by było z Doris skoro pewnie z Kowalskim tworzy parę, pewnie zamieszkałaby w zoo by być z nim
-odcinek o Hoboken, ale nie w stylu intrygi w 'Wymarzonych wakacjach' gdzie przez większość epizodu były biomechaniczne androidy, tylko prawdziwe zwierzęta, gdzie pingwiny by sie pojawiły, ale na kilka chwil
-wszyscy starzy wrogowie (teraz także z Parkerem) przeciw pingwinom, lemurom i pozostałym zwierzętom
-powrót Kitki, podobała mi się ze Skipperem
-nowe postacie? byle jak najmniej, lepiej poprowadzić dobrze akcję wśród starej paczki
-inne rzeczy, sprawy które nigdy miejsca mieć nie będą w bajce, ale pozostaje wyobraźnia, ff i fanarty

ocenił(a) serial na 8

Nowe postaci ?? To w pierwszej kolejności Manfredi i Johnson :)

użytkownik usunięty

Przyszło mi do głowy coś jeszcze. Jakby to było jakby pojawił się inny maskonur - potrafiący latać, który nie byłby ''zły''?

ocenił(a) serial na 10

-Manfrediego i Jonsona
-Więcej odcinków z Oficerem X rozwala mnie ten koleś
-Jakiś nowy ciekawy arcy wróg
-Może odcinek jak wszystkie złe charaktery łączą swe siły by pokonać pingwiny

ocenił(a) serial na 8

1. Doris w zoo :)
2. Manfreddi i Johnson - żeby coś jeszcze o nich było, może żeby Skipper się dowiedział, że żyją
3. Julian i Skipper - uwielbiam jak się nawzajem denerwują, ale i tak się lubią ;p
4. No i może być jakaś nowa postać ale jedna i żeby była dopracowana i niepierwszoplanowa tylko ewentualnie drugoplanowa ;)

ocenił(a) serial na 7

Jeśli chodzi o zwrot akcji to tak:
Pingwiny, Julian i Bulogt cofają się w czasie. Tak konkretniej do starożytnych Chin. If you know what I mean...