Gdyby powstała nowa seria 4 (wiem ze nie powstanie) to co byście zmienili ?
ja to bym chciał jakąś nową postać
ja chcę porządny i dłuższy odcinek o Danii ( chociaż skoro teczka spalona już pewnie nie zrobią ... tak wiem że przynudzam :P) a swoich postaci to ja mam chyba tyle ile jest w serialu xD
w sumie 4 sezon mógłby być już z Doris. Jak są razem z Kowciem ;)
Chciałabym:
- pingwinicę,
- lemurzycę,
- dużo innych postaci,
- odc. o Fredim i Jonsonie (!!!),
- o Danii,
- powrót Parkera i Bulgota,
- żeby Kowalski był z Doris :)
ja chciałabym jakiś nagły zwrot akcji. Coś zupełnie nieprzewidzianego, może nawet fikcyjnego.
Ja chciałabym żeby dodali jakiegoś "żeńskiego" wroga - bo wszyscy wrogowie pingwinów to faceci. I żeby Doris zamieszkała w zoo.
Jest dyrektorka Frances... Ale ona jest do kitu. Najlepiej orkę lub delfina... albo pokazaliby Białą Wdowę! O, właśnie Doris w zoo!
Tak zapomniałam o Frances. Ale chodziło mi raczej o wroga-kobietę-zwierzę. Ciekawe kim jest ta Biała Wdowa? Mogłaby powstać 4 seria, przecież tyle spraw jest nie wyjaśnionych! I żaden z wrogów do końca nie unieszkodliwiony!
Nie powiedziałabym, że do kitu. Zważywszy na intrygę, którą wymyśliła a udaremnić mogły przecież tylko pingwiny. Niemniej jednak pomijając to, to jest to postać która się raz pojawia. Ważnym wrogiem to ona nie jest. Chyba, żeby pojawiła się raz jeszcze i stanowiła jeszcze większe zagrożenie.
jest też Ronda i Kura :P
no nie tylko nie orka ... nie chce żeby była wrogiem inaczej to sobie wyobrażałam :P
no właśnie ... zbudowaliby jej ładny duży basen, a Alice machnełaby ręką :P
Chciałbym:
- po pierwsze primo, dłuższe odcinki;
- po drugie primo, Doris mieszkającą w zoo;
- po trzecie primo, żeby Wierzbięta wrócił do dialogowania odcinków;
- po czwarte nie primo, o właśnie! Zwrot akcji, ale taki dupę urywający!
Hmm,może kiedyś...No,ale akcja na pewno będzie ciekawa,nowa postać też,zwrot akcji nawet,no i oczywiście dramat...
RaptorRed wie o czym mówię-tym razem ja się wygaduję...;/
Chętnie zobaczyłabym:
-duet Hansa i Clemsona, jak współpracują razem przeciw pingwinom i lemurom
-aby Antonio pojawił się i był z Marlenką, pasują do siebie
-powrót Nigela i jego współpraca z Buckiem przy próbie złapania Czerwonego Wiewióra
-więcej czułcyn momentów KowalSkipowych
-w ogóle więcej pingwinich czułych momentów (wszystkich sześciu duetów)
-więcej Skippera z Julianem, uwielbiam ich relacje
-Manfrediego i Johnsona więcej, aby reszta się dowiedziała, że żyją
-osiem pingwinów w akcji
-no i ciekawe co tam by było z Doris skoro pewnie z Kowalskim tworzy parę, pewnie zamieszkałaby w zoo by być z nim
-odcinek o Hoboken, ale nie w stylu intrygi w 'Wymarzonych wakacjach' gdzie przez większość epizodu były biomechaniczne androidy, tylko prawdziwe zwierzęta, gdzie pingwiny by sie pojawiły, ale na kilka chwil
-wszyscy starzy wrogowie (teraz także z Parkerem) przeciw pingwinom, lemurom i pozostałym zwierzętom
-powrót Kitki, podobała mi się ze Skipperem
-nowe postacie? byle jak najmniej, lepiej poprowadzić dobrze akcję wśród starej paczki
-inne rzeczy, sprawy które nigdy miejsca mieć nie będą w bajce, ale pozostaje wyobraźnia, ff i fanarty
Przyszło mi do głowy coś jeszcze. Jakby to było jakby pojawił się inny maskonur - potrafiący latać, który nie byłby ''zły''?
-Manfrediego i Jonsona
-Więcej odcinków z Oficerem X rozwala mnie ten koleś
-Jakiś nowy ciekawy arcy wróg
-Może odcinek jak wszystkie złe charaktery łączą swe siły by pokonać pingwiny
1. Doris w zoo :)
2. Manfreddi i Johnson - żeby coś jeszcze o nich było, może żeby Skipper się dowiedział, że żyją
3. Julian i Skipper - uwielbiam jak się nawzajem denerwują, ale i tak się lubią ;p
4. No i może być jakaś nowa postać ale jedna i żeby była dopracowana i niepierwszoplanowa tylko ewentualnie drugoplanowa ;)