PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127343
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Genialny

ocenił(a) serial na 10

Chyba najlepszy serial animowany jaki widziałem.

użytkownik usunięty
McFlyPL

Przydałoby się uzasadnienie.
Ale zgadzam się z tobą. Choć nie powiedziałbym "najlepszy". Powiedziałbym "najlepszy z kraju, który nie jest Japonią".
Ale uzasadnij.

ocenił(a) serial na 10

Głównie za humor i oryginalność, ciekawy pomysł i dobre wykonanie. Serial lepszy od filmu 100 krotnie :D

użytkownik usunięty
McFlyPL

Ja również tak uważam. I z tym serialem też. Masz stuprocentową rację.

ocenił(a) serial na 10

Miło mi :D

ocenił(a) serial na 8
McFlyPL

Brawo. Tak trzymaj. Nie ma lepszego serialu niż Pingwiny! :D

ocenił(a) serial na 10
McFlyPL

Brawo i witaj w klubie pingomaniaków ;D
Ja jestem-jeżeli można xD-Prezesową Wielbicieli (albo raczej wielbicielek xD) KOWALSKIEGO ;P
Jakby jakieś pytania co do niego,to pisz do mnie ;P
Ale są jeszcze moje kochane,wierne pomocniczki KOAL i Merkura ;D

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

To zaszczyt być Twoją pomocniczką. :P

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Bez przesady. Wy także jesteście wielkimi fankami Kowalskiego ;D
Ale nie jesteście złe,że uznałam się za największą?? xD

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

Nie. Przecież to prawda. Chyba nie ma na świecie większej fanki Kowalskiego niż ty.

użytkownik usunięty
Angela1997

Pff... Jeśli na tym świecie jest większa fanka Kowalskiego niż ty, to ja jestem księciem Wielkiej Brytanii...

ocenił(a) serial na 8

A nie jesteś? :P (oczywiście żart)
Ja kocham pingwiny, i nie mogłąbym się bez nich obejść. Niech święty będzie ten dzień, w którym pingwiny po raz pierwszy u mnie puściły się. :D Od tej pory. Uzależniona. Choruję na Pingwinocholizm. Bardzo szkodliwe uzależnienie, powoduje halucyny że wszędzie widzisz pingi. I dobrze! ;D
Co do fanek Kowalskiego, nie jestem pewna (bez urazy Angie). :P W końcu świat jest gigantyczny.

LastDay

Jestem w jakiś 92,489% pewna, że Angie to największa fanka Kowalskiego. Ja, na największą fankę Skippera raczej nie mam szans. Aczkolwiek Pingwinomaniaczką jestem z pewnością :)

użytkownik usunięty
Flutterlie

Skąd wytrzasnęłaś tą liczbę?

Napisałam 9 (od 90% zaczyna się duże prawdopodobieństwo), potem wcisnęłam przypadkową liczbę (2), przecinek i trzy przypadkowe cyferki. Często tak robię, nie tylko tu, czy w opkach (Kowalski...), ale i w życiu realnym :)

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

Dzięki xDDD
Nie wiem czy jestem największą,ale wiem,że dla Kowalskiego zrobiłabym wiele.
Mam już całą tablicę korkową rysunków,tekturową replikę,koszulkę zrobioną przez mamę...
Nawet kierunek szkoły wybieram ze względu na zamiłowanie do przedmiotów ścisłych uwielbianych przez Kowcia xDD
No cóż... Czy jestem wielką fanką sami osądźcie ;D

Angela1997

Jesteś wariatką. Jedną z najbardziej pozytywnych wariatek, jakie w życiu spotkałam (to komplement, jak coś ;)).
Koszulkę z Kowalskim? Ja mam z małą Rainbow Dash (tak, wiem, jestem nienormalna). Chodzę w niej (jak na razie) na spacery z psem. Miny niektórych ludzi - bezcenne.

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

Ja mam koszulkę,którą narysowała mi mama ;D
I bd ją nosić
Cieszę się,że jestem wariatką i kocham obnosić się tym,że uwielbiam Kowcia ;D

Angela1997

Angie, totalnie wiemy,że jesteś the biggest fan of Kowalski ;D Nikt ani przez chwilę nie będzie tego kwestionował :p
Heh, a ja chyba jestem jedną z największych fanek Skippera i Skilene...Bo jest dużo równie dużych i większych fanek tych dwóch rzeczy ;)

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

Tyyy lepiej uważaj bo Pingwiny cię odwiedzą :D

ocenił(a) serial na 10
McFlyPL

Nie mam nic przeciwko...
Mogą wpadać kiedy chcą...
Dla nich zawsze znajdę czas ;D

McFlyPL

Totalnie się z Tobą zgadzam. Serial śmieszny, pełen akcji, morału, ciepła, dobra... Więcej takich :D :D

McFlyPL

Również się z Tobą zgadzam :)
Nie ma lepszego, ani równie dobrego jak pingwiny :)