Czemu już się nie odzywacie na tym forum???????// To może ja coś powiem:
Fajny serial, nawet mi się podoba.
Wasza kolej. :)
O kurde. Skąd wiedziałeś, że to ja jestem Merkura? :OOOOOOOO
Nie no, żart. Zapomniałam hasła do tamtego konta(trochę dziwne, w końcu używałam go przez 2 lata) xD
Trzeba znowu rozkręcić to forum, nie sądzisz????
sądze ,sądze ,ale nie na siłę ,po prostu jak ktoś będzie chciał coś powiedzieć to powie.Tylko trochę nudno w internecie się robi ,kiedy nie jest rozkręcone ;)
:Wiem kim jesteś bo ja wszystko wiem... :O
Nie no po prostu:
-Masz taki sam awatar
-Tak samo oceniłaś filmy
Nie wiem czy na filmwebie jest taka opcja ale na innych forach można ustalić sobie nowe haslo.
Ale jest jeszcze tyle tematów o których nie zdążyliśmy podyskutować np. wiedziałeś, że jest taki robak, który ma pingwiny na grzbiecie? Czy to nie jest cholernie fascynujące???
Hm. Ten avatar i oceny mogą być małą podpowiedzią, przyznaję. Tak właściwie to mogłam zacząć na Filmwebie całkiem nowe życie, nikt by mnie nie oceniał za to co napisałam kiedyś, nikt nie byłby do mnie uprzedzony. Ale tak byłoby nudno.
Można ustawić nowe hasło na Filmwebie, ale trzeba podać maila. A ja nie pamiętam jakie mam hasło do poczty. :<
No ja to do ciebie nic nie mam (jak zresztą do nikogo)
To skoro wiem kim jesteś.To wiedz że moje konto nazywało się kiedyś ,,theprodigy_filmweb``.Ale po tej naszej kłótni o Facebooku ,też zacząłem jak ty to powiedziałaś: ,,nowe życie``
Serio???? Ty jesteś theprodigy??? Ooo ja Cię. :D Witam Cię z powrotem, kolego. Brakowało mi tu Ciebie i przepraszam, jeśli kiedykolwiek Cię uraziłam. Mam nadzieję, że się na mnie nie gniewasz i się zaprzyjaźnimy?? :P
A za co mam się gniewać ? zresztą ja ciebie też kiedyś ciebie uraziłem (nawet dużo razy) Pewnie że możemy się zaprzyjaźnić ;)
A więc powiedz, kolego. Jak Ci mija życie?
I mam do Ciebie jeszcze jedno pytanko: byłeś kiedyś na jakimś konwencie? ;P
Mi też jakoś leci, chociaż nie jest to mój najszczęśliwszy okres w życiu.
No właśnie ja też nie. Niedługo się wybieram na mój pierwszy i mam lekkiego stresa, bo nie wiem jak to będzie wyglądać. :D