Od pewnego czasu myślałem, żeby zrobić opowieść o przeszłości zhumanizowanego Bulgota.
Postanowiłem, że skontaktuję się z moim kuzynem który ma wprawę w takich rzeczach. I. Chcę
zrobić z użytkownikiem SztywnyPatyk (Youtube) miniserial animowany o przeszłości pana B. I
mam pytanie. Kto chciałby wejść do tego projektu? Podłożenie głosów, pomoc przy animacji i
inne duperele. Więc znów pytam:
Kto wchodzi w ten układ?
Wiesz, jakby to była historia Bulgota a'la Minecraft, to by nie było problemu xD
Nic nie mam, tylko gdyby to była animacja a'la MC, to ja bym zrobił animację.
Powinieneś się spodziewać, bo to ciekawy temat :)
Jak mi załatwisz Adobe Flasha czy coś innego w tym stylu, zajmę się animacją, a jak nie, będę śmigać w GIMP-ie xD
Ja nie gram w Minecrafta, gram w lepsze gry typu Jack Orlando, Książę i Tchórz, Larry 7, Fallout, Simon the Sorcerer II i Diablo II...
I oglądasz również 13 Posterunek, bo to najlepszy serial na świecie ex aquo z Pingwinami z Madagaskaru...
No tak. Cezary Pazura, Marek Perepeczko i Marek Walczewski stworzyli chyba najlepsze role w historii polskiego serialu komediowego...
Mogę dawać rady na temat fabuły. Mogę też czasem napisać scenariusz, ale to by oznaczało że wprowadził bym pewnie parę nowych postaci.
Gówno mnie obchodzi za co Ty mnie masz. Naprawdę.
Ale uwierz mi-jestem beztalenciem.
Raz się zgadzamy. Siebie też nie uważam za mistrza ( Wiesz kogo za niego uważam.)
Ciekawe co ty chcesz robić.
Że jestem beztalenciem? Masz rację.
Właściwie to nigdy nie napisałam, że jesteś do niczego. Bo nie jesteś.