Bardzo dużo osób ogląda PzM i jestem ciekawa strasznie ile kto ma lat :D
Jak wy się przyznacie, to ja też się przyznam ; D
Nie wiem czy był taki temat, ale nie mam siły szukać... U mnie jest straszny upał i się nie da
wyrzymać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O.o
Wow, zaskoczenie! W ogóle kiedy skończyliśmy oglądać z tatą "Hobbita" i włączyliśmy mecz, byliśmy w szoku, bo było 1:1 :P
Ale super, wielki sukces dla Lechii :D
Ale zawiodłam się na Barcelonie. :/ Ja z moim bratem obstawialiśmy 10:0 dla Barcelony. To wszystko dlatego, że nie było ich najlepszego zawodnika.
To niesamowite, może nas biedne dzieci na piwo weźmie!!! Opowiedz jak się żyło w tamtych czasach! Lol.
Co u Ciebie słychać fanie 13 posterunku? Wiesz przecież, że to najlepszy polski serial zawsze pełnych niespodzianek. Takich jak worek św. Mikołaja, albo jak noc poślubna. Zaskakująca jak teściowa, niespełniona jak prognoza pogody i urocza jak ja...
13 posterunek to najrówniejszy pod względem poziomu serial komediowy w Polsce, swego czasu mogli się z nim równać a nawet myślę że przewyższali go Kiepscy ale niestety tak zeszli z poziomem w dół że jako całość nie można nazwać tego serialu nawet niezłym.. ciągle mam takie wrażenie że nie oglądałeś uważnie "Gorączki", tak na marginesie to jedyny film w którym Pacino i De Niro zagrali razem..
Internet jest jeden… -.-
Poza tym, 14 latek wcale nie jest inteligentniejszy czy bardziej dojrzały od np. 11 czy 12 latka -.-
Ja mam 16 lat :D
What?! To ile ty masz niby lat? O.o wiesz, na takie prostackie, dziecinne zachowanie przymknę oko.
Jeszcze trochę... zależy jak się prowadzicie w tak leciwym wieku, jak dobrze to jeszcze trochę pociągniecie !
A jak mam się prowadzić, by dłużej żyć? Bo nie wiem czy wszystko robię prawidłowo.
Zależy ile masz lat.. jeśli tyle co Skipper to unikać alkoholi na starość, niezdrowej żywności, i trochę spacerku )w ramach uprawiania sportu) pani Merkuro...
Ojoj, jak nie chodzę na spacerki i jem śmieciowe jedzenie to mogę w najbliższym czasie spodziewać się śmierci? ;<
Wszystko zależy od wieku? ale jeśli masz już trochę na karku to musisz uważać na jedzenie no chociaż trochę tego spacerku, z 20 minut.. bo na bieganie to pewnie już nie te lata...
No nie te lata. Kręgosłup mnie cały czas boli, do tego nogi już nie te. Wiesz, co? Może się położę do łóżka i poczekam na śmierć.