Ja uwielbiam Morta bo ma taki fajny głosik, a jego cytaty takie jak np. A mikołaj zawsze wie czy ktoś był grzeczny czy nie i to jest podejrzane są po prostu genialne ;D
Było, nie było, jeśli nie jest na trzech pierwszych stronach, to komu chce się szukać?... Trudno...
Moi ulubieni bohaterowie to:
Kowalski <epicki, uroczy, inteligentny, wspaniały, cudowny, niezwykły + głos z mego miasta :3 największa chluba!>
Bulgot <genialny, epicki, itepe, itede>
Hans <Eee... Epicki>
1. Bulgot
2. Bulgot
... 23434342343434....
234345435654646. Bulgot.
234345435654646. Kowalski
Czekaj... Jak na razie naliczyłem cztery osoby...
Ja, Annqa, ywogerezs i teraz ty :D
Fanklub fanklubem, ale przemówią przeze mnie ostatnie podrygi fanatyzmu, jak to zostało w sumie szczerze określone, iż zaznaczę, iż to MÓJ mąż. Jak i pozostałych dziewięciu...
<Wiem, z rana mi gorzej...>.>
Wstałam jakieś dziesięć minut temu, a czytałam, że przez 15 człowiek zachowuje się, jakby miał 1,5 promila alkoholu we krwi, więc gdy się rozbudzę, co będzie odpowiadało wytrzeźwieniu zastanowię się nad sensem swych słów... xd
Moją ulubioną postacią jest Skipper, co już powszechnie wiadomo.
Dalej? Kolejność nieprzypadkowa - Szeregowy, Kowalski, Rico, Clemson, Hans, Julian, Maurice, Mort.
Na pierwszym miejscu Kowalski. Drugi..No nie wiem, może Hans? Chociaż zaczął się pojawiać za dużo razy to i tak żywię do niego sympatię. W moim ulubionym gronie znajduje się jeszcze Bulgot, Rico i Mort. ;>
1. Kowalski (zawsze i wszędzie)
2. Hans
3. Skipper
4. Bulgot (czy tylko według mnie ma epicki głos?)
Słuchałam jego piosenek w różnych wersjach i najbardziej mi się podobała polska, angielska też była miejscami dość dobra, niemieckiej i rosyjskiej w ogóle nie trawię i chyba węgierska była nienajgorsza.
I tak w ogóle to Bulgot nie jest u mnie w pierwszej trójce więc nie rozumiem czemu doliczasz mnie do jego fanów :P
Bo nie dżemu!!! Muahahaha!!! Evil mastermind! :D Daj spokój, nie psuj mi radochy O.O
Nieeeeeeee~~~! Ja tak mamamam zawszeree!!! Łaaaauaha!!! (A tak na serio - wyrwałem się z domu i nie muszę nic robić! xD)
JEeeeeeee~~~~~~~~~~eeeeeeeeee~~~~~~eeeeeee``~~~~~jjjjjj~~~jjjjjjjj!!!!! :D
Hans, Bulgot ( oryginalny Harrisowy :D ) i Skipper da;ej wszystkich lubię względnie tak samo.
1.Kowalski <3 <3 (Ach, jest epicki, cudowny i taaaki uroczy) :D :D :D :D :D :D
2.Mort (jest sweeeet) xD
3.Rico (rozwala mnie ten psychopata)
4.Hmmm Bulgot :) (też jest fajny xD)
Trochę mi odwala z rana :P
1. Król Julian- jego teksty o zadku :)
2. Kowalski
3. Rico
4. Buglot- nawet nawet
zjadłam za dużo cukru ^^ ;p