Kiedy kolejne odcinki, nowe trzeciego sezonu u nas? O ile wiem było ich tylko kilka, chyba, że się mylę.
Nie mylisz się. Na obecną chwilę troszkę ciężko odpowiedzieć na to pytanie, gdyż Nickelodeon milczy. Miejmy jednak nadzieję, że to się niedługo zmieni...
Dzięki. Szkoda. Mamy nadzieje, że się zmieni. Chciałąbym bardzo by dalej był odcinki.
ja. Lubię ten serial ale oglądając 3 sezon mam wrażenie, że to nie to samo co 2 i 1 sezon.
Pierwszy odcinek specjalny 3 serii (piszę pierwszy, bo kto wie, może być ich więcej...) jest kiepski w porównaniu do specjali sezonów 1 i 2.
Hans, taki złol, a zachowuje się jak niedojda: próbuje przejąć jakiś magazyn z bronią (dokładnie nie pamiętam) albo zamrozić pingwiny (a one mu nic). Myślałem, że jako ten z "Danii" będzie jakimś ciekawym wrogiem, a pingwiny go praktycznie olewają. Hans to tylko tło akcji lub jej bodziec (jak w tym magazynie co potem Skiper się rozdymał).
Po za tym, mam wrażenie że wszystkie postacie już dawno osiągnęły swój maximum. Teraz nieco gorzej się prezentują. Nie wiem, może to wina tego, że ciągle oglądamy te same postacie robiące to samo: o ile w pierwszym sezonie arogancja i ignorancja (lub jak ktoś woli chamstwo i głupota) Juliana były śmieszne o tyle w s.3 zaczynają męczyć (a chwilami irytować)...
Chyba tylko wątek Oficera X jest jako tako dobry w trzecim sezonie - przynajmniej coś nowego się dzieje (nawet jeśli chodzi o szczegóły jak miejsca pracy, dawni pracodawcy... ect).
Jeśli dalej tak będzie to skończy się źle. Powinni coś dodać do serialu lub rozwijać stare (choćby coś o tej wielorybicy/delfinicy w której buja się kowalski - czy coś takiego było)
Nie chcesz nowych odcinków? Uuu...
A myślisz, że innych też to nie denerwuje? PzM zaczyna coraz bardziej zniżać się do niskiego poziomu. Ale niektóre wciąż są dobre (choć jest ich niewiele), więc mogliby puścić. A nawet jak nie są dobre, to przynajmniej będzie na co narzekać... -.-
"przynajmniej będzie na co narzekać" - dobre podejście (serio)
ale wolę aby serial zakończy się kiedy jest dobry niż patrzeć jak się stacza...
Taki już jestem...
Ale to akurat nie było czepianie się, to było stwierdzanie jakże oczywistych faktów.
Zgadzam się z marcinem i Wookie.
Serial się stacza.
I będzie coraz gorszy.
Ja już nie chcę tej 4 serii -.-
Bo to może być nie wypał.
A pozatym dobrze Wookie mówi, ci sami bohaterowie, coraz bardziej są nudnawi.
Oficer X w co 2 odcinku. Hans jako niedojda itp.
przydałby im się jakiś na serio mocny wróg. Według mnie Bulgot nie jest aż taki mocny,
powinni dać kogoś trochę (czyt. dużo) mocniejszego wroga. Który na serio będzie potężny.
Julek? Już mnie nie śmieszył jak w 1 i w pierwszej połowie 2 serii. Jakoś się wypalił i pomysły się kończą.
Ogólnie: Chcę 3 serie + pingwinice + film i tyle!
I nowe postacie rzecz jasna -.-
Nawet nie musi być to pingwinica (chociaż chciałabym bardzo żeby była)może być nawet pingwin. No ale na miłość Boską niech będzie jakaś nowa postać. Bo my tu przecież niedługo nie wytrzymamy. Bo wkółko to samo, już znamy każdą postać szczegółowo, chcemy nowej.
Będzie w 2015 r. Chyba ;)
Nom.... trochę to potrwa, i aż dziwnie długo.
Ale co zrobić.
Łał, pierwszy raz się zgadzamy :P
Właśnie wkroczyłyśmy do lepszego życia xD
Byłoby niezmiernie miło gdyby był, naturalnie z lemurami. Choć nie pogardziłabym filmem o ich przeszłych losach zanim stali się grupą. Może dłużej, ale dobrze dopracowany będzie jesli będzie.
O! Też się nad tym zastanawialiśmy.
Że mogliby zrobić jeden film 2-godzinny
i każde półgodziny miałby swój pingwin
o swojej przeszłosci.
Co ty na to?
Mnie Julian irytował już za czasów pierwszego i drugiego sezonu, ale i tak bywał zabawny. Co do Hansa się zgadzam. Hans mógłby przeprowadzić jakiś atak z Clemsonem.
Hmm, ja poszukuję dokładnie tych odcinków (lista poniżej), bo chcę skompletować cały 3 sezon i wszystkie odc. specjalne. Ktoś wie gdzie je można dokładnie znaleźć, czy w ogóle wyszły i czy będą dostępne po polsku? Z góry dzięki za odp.
The Penguin Who Loved Me
P.E.L.T.
Private and the Winky Factory
Tunnel of Love
Best Laid Plantains
King Me
Antics on Ice
Showdown on Fairway 18
Nuts to You
Terror on Madagascar
Best Foes
Operation: Lunacorn Apocalypse
Night of the Vesuviuses
Skipper Makes Perfect
Goodnight and Good Chuck
Operation: Swap-panzee
Snowmageddon
Marble Jar Head
P.E.L.T.
Private and the Winky Factory
King Me
Antics on ice
Showdown on Fairway 18
Nuts to you
Terror of Madagascar
Operation: Lunacorn Apocalypse
Best Laid Plantains
Te odcinki wyszły, ale jeszcze nie po polsku.
Widzę na facebooku że od 3 grudnia nowe odcinki o 19.20. W końcu! A w niedzielę o 15. 30 Operacja: Jednorożec apokalipsy. http://www.facebook.com/nickelodeonpolska?filter=3
A czy ja coś mówiłem, że się nie cieszę? Po prostu mnie denerwuje to, że nie było ich tak długo.