PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127335
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Kochani...

ocenił(a) serial na 10

Czy jest tu jeszcze ktoś z "mojego" składu forum? Z czasów, kiedy nie mieliśmy tu setek oceniających tematów a cywilizowane, gdzie pisaliśmy opowiadania, rozmawialiśmy i ogółem byliśmy sobie bliscy? Jeśli jesteście to napiszcie tu, powspominajmy stare, dobre czasy..

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Ja jestem. Jezu, też tu dawno nie wchodziłem.

ocenił(a) serial na 10
Megafil666

Jak to kiedyś spędzało się godziny na filmwebie, a teraz ledwie się o nim pamięta.. ;_;

Annqa

Ja też jestem, ale akurat mnie tu nikt nie lubi.

ocenił(a) serial na 10
Blaxi

Przepraszam, ale Cię nie pamiętam ;_;

Annqa

Merkury nie pamiętasz? :<

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Ja dalej śledzę forum mimo, że się nie wypowiadam.

Annqa

A jak myślisz?

Annqa

Ja jestem... O ile jestem zaliczana tez do tego skladu... Tylko po prostu wchodze tu ostatnio tak niezbyt czesto.

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Ta sama tm, ten sam nick, ten sam avatar..:') Budzą się wspomnienia! ^ ^

Annqa

Wspomnienia? Jakie?

użytkownik usunięty
tajemnica_mroku

To zabawne, bo jesteś jedyną osobą z obecnych tutaj, które pamiętam.

ocenił(a) serial na 7
Annqa

Moim zdaniem to w dużej mierze przez szkołę.
Niestety, sam nie wiem, co mógłbym pisać.

Annqa

Martwi mnie to, że ostatnio powstaje tu mnóstwo tematów oceniających i tematów "kiedy nowy sezon?"...

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Kiedyś to było najbardziej cywilizowane forum jakie znałam, liczba takich postów była u nas najniższa. Fw'owe fora innych seriali i filmów polegały na pisaniu opinii, ludzie raz pisali i znikali. A my tu siedzieliśmy, rozmawialiśmy, graliśmy, zbudowaliśmy coś wspaniałego, czego już nie ma...

ocenił(a) serial na 7
Annqa

Byłem bardziej obserwatorem, ale chyba też się zaliczam.

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Cześć, pamięta mnie ktoś jeszcze?
Matko, przypomnijcie mi, żebym zmieniła avatar, ten jest już tak stary, że szkoda gadać XD
Ja rzadko wchodziłam na filmweba ostatnio, a nawet jak wchodziłam, to żeby czytać recenzję Flasha, Legend, Agentów i innych komiksowych bzdetów...
Ale jeśli ktoś mnie pamięta i chciałby powspominać, to spoczko, jestem do usług ;D

użytkownik usunięty
Angela1997

Przypominam ci, byś zmieniła awatar. XD

ocenił(a) serial na 10

Proponujesz Barrego, Palmera czy Kapitana Amerykę?XD

użytkownik usunięty
Angela1997

Palmer, bo Palmer jest spoko, reszty nie trawię. Albo najlepiej Sarę! Wiesz, że ona jest moją faworytką. :3

ocenił(a) serial na 10

Nie jestem tobą xD
Zapomniałam o Coldzie XD
Ale Palmer jest ładniejszy, so.... :p
Po co ja się oszukuję? Na razie i tak tego nie zrobię :P

użytkownik usunięty
Angela1997

No to Cold, bo Cold jest jakiś taki bardziej fotogeniczny. :3

ocenił(a) serial na 10

I ta jego osobowość xD
Ja nie lubię niegrzecznych chłopców, ale Cold jest super. I Moriarti. Moriarti w wykonaniu Andrew Scotta jest niesamowity. To tak wyrazista postać, że szkoda słów :D

użytkownik usunięty
Angela1997

Cold jest super, ale jak już mówiłem, Sara przebija wszystkich. No i lubię też Mam-Imię-Ale-Nikt-Go-Nie-Używa-Bo-Brzmi-Dziwnie-U-Starego-Dz iadka Steina. Do Ripa mam trochę sentyment, bo Arthur Darvill/Rory Williams.
Że ja lubię "niegrzecznych chłopców" wiesz już bardzo dobrze. W końcu Julius nie powstał sam z siebie. XD

ocenił(a) serial na 10

Martin XD
On jest fajny, wiesz, że mam słabość do geniuszy :p
Och, zauważyłam. Nic dziwnego, że ja się Juliusa trochę boję xD
Nie wspominając o mojej Angeli :P
Ona już w ogóle się go obawia ;)

użytkownik usunięty
Angela1997

Martin jest świetny, uwielbiam jego sarkastyczne podejście do świata i jego relacje z Jaxem, mogliby to rozwinąć w drugim sezonie.
A nawet dobrze Juliusa jeszcze nie poznałaś! To, co on robi teraz, to nic w porównaniu do tego, co będzie robił w przyszłości. Dla ciebie ta ostatnia część będzie chyba horrorem. XD

ocenił(a) serial na 10

Postać Jaxa w ogóle super się rozwinęła w trakcie sezonu. Na początku była taka mdła i bez wyrazu, ale potem nabrała rumieńców :p
Jejku, chyba faktycznie tak będzie. A on ma jeszcze zabić Angelę. Masakra xD
Ja tego nie przeżyję :O

użytkownik usunięty
Angela1997

Dunno, za samym Jaxem jakoś nie przepadam, Stein all the way. Ogólnie Stein ma trochę pecha, co on w ogóle w tym przebraniu Firestorma robi? Tylko sobie siedzi i gada, a Jax robi co mu się żywnie podoba. Ale i tak podobają mi się ich relacje, trochę jak ojciec i syn, urocze. :3
No dzięki, że mi właśnie zrobiłaś spoilera. Kij z tym, że ta seria jeszcze nie istnieje. XD Więc w ramach rewanżu, ANGELICA SANTINI TRAFI W DRUGIEJ CZĘŚCI DO WIĘZIENIA, MASKARA, JA TEGO NIE PRZEŻYJĘ.
A masz. XD

ocenił(a) serial na 10

No, ich relacja jest naprawdę urocza :D
Firestorm jest nienormalny, w końcu Jax słyszy głosy w głowie XD
Dzięki. Powiedz jeszcze kogo zabiję i nie będzie trzeba czytać tej serii :O

użytkownik usunięty
Angela1997

A kogo zabijesz? Chętnie powiem. :3

ocenił(a) serial na 10

Nie powiem ci! XD
Bo wszystkim rozpowiesz i mi się książka nie sprzeda XD

użytkownik usunięty
Angela1997

Powiesz, powiesz, ja już o to zadbam... :3

ocenił(a) serial na 10

Jejku, boję się tego tonu i tej miny :I
Czy ty mi grozisz? A może to jest jakaś nowa metoda perswazji?

użytkownik usunięty
Angela1997

Why not both?
:3 - Twarz czystego, nieposkromionego ZŁA

ocenił(a) serial na 10

A ja jestem dla ciebie taka dobra. Wytrzymuję twoje humorki i staram się być miła. A ty? Ty mi grozisz. Jak możesz?XD
Idę płakać do kąta xD

użytkownik usunięty
Angela1997

No już, już, chodź tutaj, nie powiem nikomu, kto umrze. Możesz po prostu powiedzieć, widzisz? Nikt nie słyszy! Nie ma nikogo oprócz mnie! :D

ocenił(a) serial na 10

Nie przyjdę do ciebie, bo ty jesteś manipulator xD
Chcesz ze mnie wyciągnąć ze mnie informacje. Ale ja się nie dam. Nawet gdybyś próbował mnie zwieść gładkimi słówkami XDD

użytkownik usunięty
Angela1997

O zobacz, Angela, spotkałem Bożydara, on chciałby wiedzieć, kto umrze, bo nie chce do tego doprowadzić. Pomóż przyjacielowi w potrzebie. :D

ocenił(a) serial na 10

To już jest nie fair xD
Nie wykorzystuj moich uczuć przeciwko mnie xD
Zresztą nie mogę mu tego powiedzieć, bo inaczej on też zginie. Nie mogę na to pozwolić, słyszysz?!XD
Nie mogę! :P

użytkownik usunięty
Angela1997

Biedny Bożuś, Waldek go zabije i weźmie sobie Angelicę dla siebie. To będzie tragiczne zakończenie. D:
A wiesz, co będzie tragiczniejsze? Jak mu nie powiesz, co się stanie. Pamiętaj, że Julek wciąż ma Bożydara zamkniętego w tym motelu w Portland. :D

ocenił(a) serial na 10

Nikt nie będzie brał Angelici, ona nie jest rzeczą.
A Bożuś i tak ucieknie xD
I zrobi to DLA MNIE!
Ha! Jestem dla kogoś ważna xD

użytkownik usunięty
Angela1997

Dla kogoś, kto nawet nie istnieje. Oj, ta Angela...
I mówi to ten, który uważa swoje postacie za swoje nieistniejące dzieci... Angela, myślę, że mamy już wpisy w szpitalu psychiatrycznym, czas się tam wybrać. XD

ocenił(a) serial na 10

Będziesz mnie odwiedzał?xD
Może tam znajdę kogoś dla siebie. Jakiegoś szalonego geniusza albo coś w tym guście XD

użytkownik usunięty
Angela1997

Będę cię odwiedzał, bo będę w pokoju obok XD
Ale będzie śmiesznie, jak tam Bożydar się znajdzie... I Kazu też tam mógłby trafić. Widzisz, same osobistości. :D

ocenił(a) serial na 10

Na samą myśl, że on mógłby tam być, po moim ciele przebiegł dreszcz XD
Gdyby tam był, dałabym się tam zamknąć bez żadnego problemu xD
Fajnie, że będziesz mnie odwiedzał, nie będę sama :D

użytkownik usunięty
Angela1997

"Zamknijcie mnie w tym psychiatryku, bo jest tu mój wyimaginowany chłopak, Bożydar, i chciałam się z nim spotkać" No, nie miałabyś problemów, bo po takim czymś zamknęliby cię bez gadania. XD

ocenił(a) serial na 10

Zamknęliby mnie w izolatce, a ja zaczęłabym gadać do siebie samej. Wmawiałabym sobie, że rozmawiam z Bożydarem właśnie. A oni stwierdziliby, że nie mój przypadek jest beznadziejny i nie rokuje żadnych szans na poprawę XD

ocenił(a) serial na 7
Annqa

lepszy 13 posterunek

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Spóźniona prawie 3 lata, ale przybywam :'D