Jeśli chcesz wiedzieć to najbardziej lubię Kowalskiego za to, że ma wiele twarzy. Udaje pozbawionego uczuć naukowca a tak naprawdę jest najwrażliwszy z czwórki. Jego przeszłość jest ciekawa i ogólnie on jest bardzo słodki. A do tego ma fantastyczne teksty.
Taaaa, tematów było ze sto tysięcy, ale nie ważne...
Jak zawsze powiem, że moim ulubionym i najbliższym sercu pingwinem jest Kowalski.
Tak, zamknięty w sobie Naukowiec o pięknym wnętrzu i szczerym sercu to uosobienie mojej wizji idealnego chłopaka. Nie dość, że inteligentny to wrażliwy, uzdolniony muzycznie i doskonale zaznajomiony ze sztukami walki. Czasami nazbyt narcystyczny, ale sama też taka jestem, więc ta cecha mi nie przeszkadza. W ogóle to moim zdaniem najbardziej się zmienił z całej czwórki podczas trwania serialu. Jego charakter cały czas ulega zmianie, ale mimo wszystko Kowalski nadal pozostaje taki, jakim go znamy od początku-słodkim uroczy i czasami ciut nieporadny. To sprawia, że jest bohaterem, którego chce się poznawać wciąż na nowo, nowo i nowo. I za to go kocham ;D
Nieee, to nie o to chodzi. Po prostu Kowalski jest dla mnie wzorem i to o niego tutaj biega. W praktycznie każdym serialu jest zawsze jakiś mózg, geniusz czy ktoś w tym guście. Ale Kowciu jest wyjątkowy. Oglądaliście wczoraj nowy odcinek?! Znowu się popłakała. Przez Doris. Biedaczek...
No super był ten tekst:
Ja bym nie pomógł Hansowi
Roggat Wiewiórowi
A Kowalski Doris
Nie no się pośmiałem :D
Ja to mam jako opis na GG
To idzie tak:
"Ski:(...)A Kowalski nie pomógłby Doris, nie?
Kow:Ale Doris nie jest moim wrogiem.
Ski:Czy aby na pewno Kowalski? Przemyślcie to...
<Chwila ciszy, Skipper włącza mikser>
Kow:AAAAA DORISSS!<Płacz>"
A w ogóle to do Czwartku są same premiery o 19:20 ;D
Fajnie, pooglądam sb. Szkoda tylko, że P.E.L.T. nie bd leciał ;-/
Widzę że ty tak do każdego bez żadnej sympatii, nie kozacz w necie bo to wyszło z mody, idź kozacz na ulicę.
A dla twojej wiadomości, Pingwiny lecą jeszcze na TV Puls i Comedy Central.
Zyzio nie pokazywał wielu oznak "kozaczenia", a nietrudno zauważyć, że nowe odcinki są jak na razie tylko na Nicku.