To chyba oczywiste, że nasz kochany geniusz jest lepszy od Morta. Uważam, że jest około 92% szansy, że wszyscy (oprócz jednej osoby, o ile ciągle tu jest...) wybiorą Kowalskiego, choć ciągle może się trafić to pozostałe 8%...
Ale pożyjemy, zobaczymy...
Kowalski. Mort czasem mnie wnerwia, a Kowalski jest świetny, jak wiadomo :)
(Marcin, mi się wydaje, że nawet gdyby ktoś wolał Morta to bałby się o tym napisać, żeby się nie narazić na gniew Angeli ;)).
Niewiarygodne! Radzę założyć ochronny durszlak na głowę, bo Angie w szale destrukcji jest skłonna do wszystkiego. Zagłada nadchodzi, ratuj się kto może!
Jeszcze mamy trochę czasu, zanim zaczną lecieć... Pójdę skombinować jakieś żarcie i razem się schowamy. To będzie straszna rzeź...
Jasne, że tak :) Ja niestety mam tylko trochę surowego makaronu... Oj tam, da się zjeść ;). I komórkę, to możemy pograć w wisielca (mam mało gier na telefonie, ta jest jedną z nich).
OK, to ja przyniosę jakieś zupki w puszce (podgrzeje się w cieple granatów XD) i mogę też przynieść konsolkę Nintendo DSi. I aparat. Bo można coś sfotografować! ;)
Aach, i jak dół będzie duży, to jeszcze paletki do badmintona! Ale i tak ciężko by było tak grać... Jeszcze lotka zaginie gdzieś w akcji, a mam ich mało...
Jak zobaczę pierwszy wybuch, to się ukrywam.
A ja mogę wziąć tableta... i router internetowy XD Jak coś, to się pobierze jakieś gry XD Tylko będziemy sobie musieli załatwić prądnicę...
A co jak to będzie jakaś nowa generacja granatów? Radioaktywna? :o Wezmę piłę łańcuchową na wszelki wypadek. Dla obrony przed mutantami XD
Ja pożyczyłam od kolegi karabin maszynowy. Przezorni zawsze ubezpieczeni :) Nie macie nic przeciwko, żeby wziąć psa? Nie zostawię go samego na pastwę losu.
No racja, mój wujek ma strzelbę. No, to kolejny przedmiot do wzięcia. ;)
Również wezmę mojego labradora... Nie chcę, żeby stała mu się krzywda.
A ja nie mam kogo wziac :<
No nic.... jak myslicie, jak dlugo to potrwa? Bo jak nie zaplace rachunku za internet to mi odetna xd
Wszystko zależy od Angie. Kiedy przyjdzie, i jak dużo osób do tego czasu polubi Morta. Na razie jest 3 do 10 ~ wściekłość średnia, tak oceniam.
A ja właśnie wolę Morta, chyba dlatego, że nikt z postaci go nie szanuje, a on jest takim fajnym małym gupolkiem.
Wcześniej miałem kowalskiego w okularkach przeciwsłonecznych na avatarze ,ale ta minka morta jest zaje_ista i zmieniłem go ze dwa dni temu. (ale i tak wole kowalskiego)
Kowalski! Kowalski! Kowalski!
Mort nawet do moich 3 ulubionych postaci nie należy.
Mort jest wnerwiający i głupi.
A ja niezbyt lubię jak człowiek pokazuje swoją głupotę.
Uważam że Kowalski jest od niego o niebo lepszy,
co?? O dwa nieba lepszy. A co ja będę se kurde żałować!!!
O trzy nieba i koniec!!