PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127340
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Inni nie nawidza Marleny, a ja nie nawidze Doris ! Pytanie: kto dolaczy do klubu " CHOLERNIE NIENAWIDZE DORIS ! " Czekam na odp.

Neli125

Może nie nienawidzę jej, ale przykre jest jak traktuje Kowalskiego, zachowuje się jak taka lalunia a on za nią lata jak głupi :(((((((((

ocenił(a) serial na 10
Peach3a3

No wlasnie ! Jak widze ja to az mnie telepie zeby jej przywalic... Kowalski zasluguje na kogos lepszego, a nie na taka pojechanal lalunie, ktora jest siostra ich wroga :-P

ocenił(a) serial na 7
Neli125

Akurat Bulgot wymiata i rządzi niepodzielnie!

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Wczesniej nie lubilam Bulgota, ale teraz jest Ok... Tylko wkurza mnie Doris i dawidek XD

ocenił(a) serial na 7
Neli125

E tam, Doris w porównaniu z dawidkiem aka idiotą roku to mały pikuś! xD

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Heh :-D no masz racje... dawidek jest glupi jak Julian albo jeszcze gorzej XD

ocenił(a) serial na 7
Neli125

Jak śmiesz obrażać naszego przewspaniałego króla?! xD

ocenił(a) serial na 10
n00bers

No dobra, to moze... Morta ? Albo nie, nie wiem :-P

ocenił(a) serial na 7
Neli125

Po prostu jest głupszy, niż nasze polskie prawo przewiduje.

ocenił(a) serial na 10
n00bers

No dobra, to niech tak bedzie XD

ocenił(a) serial na 10
n00bers

W dodatku zle wychowany, ze mowi takie brzytkie slowa dziewczyna... Mamusia go chyba nie uczyla XD Nie dobry dawidus, oj niedobry...

ocenił(a) serial na 7
Neli125

Kwestię kultury u dawidka można włożyć między bajki.

ocenił(a) serial na 10
n00bers

No XD Ale znalam glupszych jeszcze od niego, co nawet nie wiedzieli ile jest 10 : 5. Jak bylam w piatej klasie to chodzil znami taki chlopak co nie przeszedl... Jak szlam do szostej klasy, to tez nieprzeszedl... Masakra :-P

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Niedlugo bedzie trzeba zalozyc temat " KTO BY UBIL DAWIDKA " a nie kto nie lubi Doris... XD

ocenił(a) serial na 7
Neli125

Jakiś czas temu, był taki temat :P A teraz jest temat o jego najlepszych tekstach xD

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Heh :D to on pewnie sie z tego cieszy, ze jest o nim temat XD

ocenił(a) serial na 10
Neli125

Ej, a może założymy temat o nazwie: "Temat, w którym dawidek może pogłupieć jak małpa w kartonowym pudełku"? :3

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Hahaha... ! Dobre ;-D Mozemy zalozyc XD

ocenił(a) serial na 10
Neli125

A więc zakładam!

ocenił(a) serial na 10
Neli125

chodzi wam o tego, co zaklada bezsensowne tematy na forum ? kompletny idiota, a takich nie barakuje, oj nie brakuje :P

użytkownik usunięty
Neli125

To dołączam do tego klubu ; D

ocenił(a) serial na 10

No to witaj w klubie ;-D

ocenił(a) serial na 7
Neli125

Ja też nie na widzę Doris, ale raczej nie chcę dołączyć do klubu. To mi obojętne.

ocenił(a) serial na 8
Fabian3200

"nie na widzę"? DAFUQ?

ocenił(a) serial na 7
Merkura

przepraszam, to literówka

ocenił(a) serial na 10
Neli125

Doris jest mi obojętna. Mało o niej w sumie wiemy (oczywiście nie mam na myśli bycie siostrą Bulgota i odrzucaniu Kowalskiego) więc czy jest lalunią możemy tylko gdybać.

ocenił(a) serial na 10
Neli125

ja tam do Doris nic nie mam...

ocenił(a) serial na 10
Sami1230

Ty nie, ja tak...

ocenił(a) serial na 9
Neli125

Co wy jej tak nienawidzicie? Nie jest taka zła jak myślicie.

ocenił(a) serial na 10
Dr_Bulgot

Za to, jak traktuje Kowalskiego, to juz wkurza !

ocenił(a) serial na 10
Neli125

moze i zle traktuje Kowalskiego, ale przeciez nie znamy jej dobrze, to nie mozemy jej odrazu oceniac jezeli wystapila w jednym odcinku... moim zdaniem wyglada na fajna dziewczyne :) moze juz nie zostawi Kowalskiego dla innego, zobaczymy :P

Neli125

Może dała mu kosza 16.5 razy,ale w końcu przejrzała na oczy i została jego dziewczyną. To że wcześniej nie chciała być dziewczyną Kowalskiego, wcale nie oznacza ,że jest zła. Ja ją nawet lubię.

użytkownik usunięty
tajemnica_mroku

Masz trochę w tym racji, tajemnica : P Ale czasem nie wiadomo czy Doris nie zauroczy się innym facetem, ale to się zobaczy w następnych odcinkach PzM ; ) Może ona i nie jest taka zła... ? Ja już nie wiem czy ją lubie, czy nie ! O.o Chodź ostatnio Doris mnie za bardzo nie obchodzi i nie mam nerwicy jak Neli, że jak ją widzę na kompie,to ma ochotę go rozwalić XD

użytkownik usunięty
Neli125

Chociaż nie, wypisuje się z tego klubu : P Ona mi obojętna jest... -.-

ocenił(a) serial na 10

Spoko... Nie zmuszam cie do tego bys byla w tym klubie ;)

Neli125

Jakoś nie mogłam przepuścić tego płazem.
Doris, Doris i jeszcze raz Doris. Nie znamy jej praktycznie. Występowała w jednym odcinku… nie można tak oceniać postaci prosto z mostu. Trzeba wgłębić się w tą postać. Wyjaśnić sobie racjonalnie jej zachowanie. Jej myśli. Akurat tu zbytnio nie ma co interpretować, ale cóż.
Jednak zauważyłam to - "Za to, jak traktuje Kowalskiego!". Ale przepraszam bardzo, cóż to ma do jej postaci? Ma się związać z pingwinem, którego nie kocha? Bo mu się chce płakać? Nawet pomimo braku humoru ta sytuacja mnie osobiście rozśmiesza. Kowalski nie jest moim ulubionym pingwinem, ale lubię go. Co nie zmienia faktu, że - Doris ma się z nim wiązać, dlatego, bo on płacze i nie może poradzić sobie z aktualną sytuacją? To dwie osoby mają się kochać i być ze sobą, czy po prostu komuś musi być żal tej drugiej osoby i się z nią związać? Zrezygnować ze swojego szczęścia? Wiem, że to serial animowany, ale skoro zagłębiamy się w te tematy "psychologiczne", wymagające "empatii do postaci animowanej"(Boże, aż sama się z tego zaśmiałam) to tak to skomentuję. Sorry, ale coś mi tu nie gra.

Somebody78

Masz absolutną rację:)

tajemnica_mroku

Dziękuję, ale musiałam to napisać. Jak widzę tekst - "Doris jest taka beznadziejna, nie kocha Kowalskiego! Ja bym tej okazji nie zaprzepaściła!" to się osobiście gotuję w środku. Nie przepadam za Doris, jest mi obojętna, nie jestem jej fanką, ale ciągle faworyzowanie i użalanie się nad "Panem Super-Mega-Wrażliwcem Kowalskim" wkurza mnie niesamowicie.

ocenił(a) serial na 10
Somebody78

Trochę się rozpisałaś xD
Ale zgadzam się z Tobą ;)