Bo ja jakoś tak nie bardzo. Byłam zachęcona oceną na filmwebie i zaczęłam oglądać PzM XD Jak
to brzmi (ha!) powiedzcie sobie na głos PzM XD dobra, nevermind. ;D Aha, no właśnie. Ten klimat.
Te wszystkie tajne akcje to jak dla mnie trochę mało odprężające. ;) Mhm.. Jakby to ująć.. O, już
wiem! ta bajka jak na kreskówkę dla dzieci ma zbyt surowy klimat, nie sądzicie? xdd Tylko nie
hejtować! Ogólnie nie uważam PzM'ów xd za jakąś katastrofalną PRODUKCJĘ XD tak
profesjonalnie to ujęłam jak ci wszyscy redaktorzy.. XD Ale zbyt mało mnie ona relaksuje, w
przeciwieństwie do takiego Spongeboba Kanciastoportego :) A Wy co o tym .. myślicie? Nie
będzie masła maślanego, oj nie będzie! :D:D
Damn it! Dopiero teraz przeczytałam parę wpisów pode mną na temat PzM i dowiedziałam się, że nie tylko ja tak mówię, w sensie, że "PzM". naprawdę, nie wiedziałam o tym wcześniej. W ogóle tylko spojrzałam na tą nazwę i po prostu ją skróciłam bez czytania żadnych wpisów.. I powiedziałam na głos.. O matulu, niezręcznie to wyszło..
Kurczę, boje się krytyki, chciałam edytować powyższą wiadomość i napisać "do kasacji" ale już nie mogę.. Tyle fanów ma ten serial, nawet Anda z moich znajomych go ogląda, co ona sobie teraz pomyśli o mnie? No co!? Że jestem głupia i nie rozumiem tego serialu ;((
Wiecie co, nie komentujcie tego najlepiej, niech ten mój temat się "schowa".. A jak już chcecie coś powiedzieć, to błagam, bądźcie delikatni.
ja nie znoszę takiego SpongeBoba. Uważam, że to jest bajka dla dzieci bez mózgów (bez obrazy)
[nie hejtować.] Ale to tylko moje zdanie!!!
Oj tam, ja tam się Spongeboba autentycznie boję O__o
Pewnie miał w tym swój udział Masterczułek...
Wielkie dzięki! Temat był już na trzeciej stronie, to musieliście go "ożywić". ;( Nie macie serca, wiecie?
A jeśli chodzi o te mózgi to każdy człowiek takowy posiada i jest to udowodnione naukowo!
Mhm.. Dopiero teraz spojrzałam na tematy na tym forum i zauważyłam, że pousuwali większość wątków tego Dawida, dzięki czemu mój temat "awansował" zapewne na pierwszą stronę, skoro tyle odpowiedzi już dostałam.
W sumie to SpongeBoba to ja też nie cierpię.
Obejrzałam kawałek przed albo po pingwinach, nie wiem dokładnie jak to leci - na Nickelodeon HD i muszę powiedzieć, że to jest nie dla mnie, po prostu dla małych dzieci. Ogólnie nie oglądam animacji, czasami się zdarza, ale akurat dla PzM zrobiłam wyjątek. Ktoś o tym gdzieś wspominał, no i też wcześniej gdzieś mi się obiło o uszy, więc postanowiłam zobaczyć i mi się bardzo serial spodobał - lubię właśnie takie klimaty, te tajne misje itp.
Ojejku. Tak chaotycznej wypowiedzi dawno nie czytałam. xD
Nie wiem, mi tam nie przeszkadza. Oczywiście da się wyczuć inny klimat niż w innych animacjach, to całe wojsko i w ogóle, ale moim zdaniem to idzie jako plus dla tego serialu. Taką ocenę na Filmwebie ma zapewne przez to, że się wyróżnia, bo mało można znaleźć takich seriali, które byłyby tak uniwersalne. Moim zdaniem PzM jest zrobione świetnie, bo każda grupa wiekowa znajdzie tu coś dla siebie.
Hmm... Jakby się tak "na trzeźwo" zastanowić to faktycznie, ten klimat w PzM nie jest taki zły.. ^.^
P.S. Miałam głupawkę jak pisałam ten temat.
Nie no, mam po prostu za duże, nierealne oczekiwania jak widzę taką ocenę na fw. I szukam wtedy na siłę jakichś wad. Eh. Dziwna ja.
Wszyscy mnie w tym temacie olewają. Z jednej strony to dobrze, bo ten głupkowaty temat przepadnie ("A kysz maszkaro!" ;P) ale z drugiej strony, to trochę przykre. Buu.
Jeszcze nie. Napisz jeszcze kilka postów, a później podzielę się z Tobą moimi spostrzeżeniami. :>