Jeśli natraficie w necie na info o premierze nowego odcinka albo w tv obejrzycie nowy odc to od razu dajcie mi tutaj znać, żeby wiedział czy coś było/jest/będzie, bo od teraz mieszkam w akademiku i z pilnowaniem/nagrywaniem może być problem. A nie chciałbym by mnie coś pominęło... z góry thx.
Pzdr ludzie
OK :D Na razie nie ma nowych odcinków (ani po polsku, ani po angielsku) w ogóle... Ale jakby coś, od razu mówimy :3
Najpewniej w czwartek tak wynika z moich obliczeń na liczydłach że jest około 99.9 procent.
Na obliczeniach w MOICH liczydłach, w najbliższy czwartek na nowy odcinek pingwinów jest szansa... Około... 10%. A nowe odcinki są zawsze "regularnie" w czwartki. Ten cudzysłów jest tutaj ważniejszy niż się wydaje.
a ja uważam że trzeba wierzyć a poza tym co znowu by puścili od począdku któryś sezon?
wogule ciekawe czy na pulsie też puszczą 3 sezon
Eee... CAŁY CZAS puszczają jedne i te same odcinki.
PS. "W ogóle" pisze się przez "ó".
Zgadzam się z Marcinem - pamiętacie, jak było , gdy mieli puścić końcówkę 2 serii? Przez jakieś 4 tygodnie puszczali zamiast nowego odcinka ''Mały ptaszek'' kurczę, aż, słysząc muzyczkę z początku odcinka, wyłączałam tv! Teraz pewnie będzie to samo... Ech, to kto idzie podpalić Nicka (oczywiście marzenia ...) ?