Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 128 tys. ocen
8,0 10 1 128144
8,2 15 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Ja chciałbym taki odcinek w którym pingwini wrócili do madagaskaru wraz z julianem
mortem i morisem i spotkali tam Alexa i reszte tylko nie mam pomysłu skąd się tam wzieli

użytkownik usunięty
Szeherezadaa

Aaa jaak! ;D

ocenił(a) serial na 10

Hehe ^^

Wookie_LG

i Hans

batman_fw

Nie oglądałem jeszcze wszystkich odcinków więc nie wiem czy było to co chce napisać ale chciałbym zobaczyć :
Motyw dzieciństwa każdego z pingwinów (szczególnie Rico ;] ) oraz jak wszyscy znaleźli się w oddziale.
Chciałbym też odcinek z pedzącą w strone ziemi asteroida wielkości kalifornii ,w którym to Rico wyrzyga głowice nuklearna i spuentuje słodkim Kaboom! Takie prawie że jupikajej matafaka;D

ocenił(a) serial na 9
batman_fw

A ja bym sobie życzyła, żeby był odcinek o Skipperze i Marlence, taki w którym byliby razem, chociaż przez chwilę... <3 bo jak w niektórych odcinkach patrzę na te przymrużone oczy Skippera, które patrzą na Marlenkę i jej uśmiech, i to, że on się nią najbardziej interesuje ze wszystkich to tylko czekam, żeby coś się stało, żeby coś zaiskrzyło!

ocenił(a) serial na 10
Aneczkosia

hehe dobry pomysł ssak z ptakiem...

ocenił(a) serial na 10
Aneczkosia

Dokładnie.W sumie w odcinku ,,biała dama,, Skipper się zakochał w wybielonej Marlence więc mogliby pójść na kilka randek;)

ocenił(a) serial na 8
slabaaa

Skipper jest, a w każdym razie był zakochany w jastrzębicy, której imienia akurat nie pamiętam. Śmieszne było by też gdyby Rico i ta jego lalka mieli dzieci.

christinearron

śmieszne , gdyby mieli dzieci?

ocenił(a) serial na 10
hut334

najpierw jajko^^ hehe.....

ocenił(a) serial na 8
Szop72_80

A potem plastikowe pingwiniątka? Hehehe.

użytkownik usunięty
Aneczkosia

Aneczkosia - Takiego odcinka raczej nie mogłoby być, bo w odcinku "The Otter Things is Happened" (chodzi mi o odcinek z miłością Marlenki i Freda) Julian walczył o miłość Marlenki z Fredem, a on uważa się za jej chłopaka, więc w takim odcinku, który ty zaproponowałaś, mniej więcej chodziłoby o to samo, bo Julian na pewno nie pozwoliłby, żeby Marlena była z kimś innym. A w takim wypadku... Chyba wiesz o co chodzi.

ocenił(a) serial na 9

Odcinek "Otter things have happened", czyli "Miłośc z automatu" faktycznie jest taki wątek, ale Julian kiedy widzi ją pod niekorzystnym kątem i przegrywa z Fredem stwierdza, że już nie chce Marlenki, więc nic im nie stoi na przeszkodzie. A Skipper stwierdził, że nie chce spotykac się z tym jastrzębiem, kiedy zobaczył jak ona wypluwa jakieśtam zwierzątko, więc nic im nie stoi na przeszkodzie ^^

ocenił(a) serial na 10
Aneczkosia

A ja bym chciała taki odcinek gdzie pokazuje się jakaś piękna pani pingwin.Albo taki gdzie Marlenka w końcu znajduje swojego chłopaka (chodzi mi o ta wydrę chyba Antonio się zwał ten z parku z hiszpańską gitara)mogło by być ciekawie.

ocenił(a) serial na 10
slabaaa

Ja piszę opowiadanie właśnie o pani pingwin,patrz wyżej...

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

Dzieki,na pewno przeczytam w wolnej chwili;)

ocenił(a) serial na 8
slabaaa

Odcinek w którym pojawia się matka Sippera. Mówił, że jest niewyobrażalnie zła więc może szykować się niezła akcja.

batman_fw

extra byłby taki ,że mniej akcji i więcej romansiku - Skilene ,Kowaris... może parę pięknych agentek - pingwinic Bulgota ,pingwiny wariują na ich punkcie ,a koniec końców ratuje ich Marlenka

ocenił(a) serial na 8
marina1318

Dupny pomysł. Nuda to raz. Marlenka raczej nie ma umiejętności do pokonania agentek to dwa. Nie rób z pingwinów latyno-amerykańskiej telenoweli to trzy. Dziękuję za uwagę.

christinearron

ok,ok,spoko,możnaby zrobić jakis odcinek zpowrotem jakiegoś wroga ,np. Cecila i Cegły czy z tą walniętą krytyk sztuki

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Cecil i Cegła są w "Operacji: Antarktyda" :D

ocenił(a) serial na 8
batman_fw

:P ja jestem za pingwinicą :D byłoby dużo ciekawiej :D

użytkownik usunięty
batman_fw

Ach, racja. Chcę odcinek z akcją, ale też z wzruszającymi momentami. Mniej więcej jak w To the Moon, ew. żeby było troszkę więcej akcji niż tam. Ale To the Moon (fabuły, bo ogólnie, to PzM je przebiło) i tak nic nie przebije, choć PzM może mu dorównać.

batman_fw

Ja chciałbym się dowiedzieć o:
Kim jest Manfredi i Johnson
Skąd pingwiny, julian i reszta przeszli do zoo
Skąd pingwiny znalazły się na madagaskarze (Słyszałem, że miały tam misję, ale jaką?)

Chciałbym odcinek z dzieciństwa Skippera (Mówił, że jego mama była okropna)

ocenił(a) serial na 8
daniio

Przecież w filmie jest pokazane dlaczego pingwiny znalazły się na Madagaskarze.

ocenił(a) serial na 10
batman_fw

Ja mam teki pomysł na jeden odcinek ;p

Do zoo przyjeżdża nowe zwierze to Biała Łasica Syberyjska , na imię jej Sami, oraz tak że jest naukowcem. Zwierzęta z zoo chętnie zaprzyjazniaja się z nią , a pingwiny i Król Julian zakochują się w niej, lecz ona zakochuje się w Kowalskim . Pingwiny dowiadują się że Doktor Bulgot odzyskał pamięć i uciekł ze zoo w Hoboken i knuje podstępny plan aby zaciągnąć pingwiny w pułapkę . Porywa Szeregowego, przez przypadek świadkami są Marlenka i Sami. Marlenka zostaje złapana , a Sami udaje się uciec. Biegnie po pomoc do pingwinów, oddział razem ze Sami namierzają Bulgota, lecz nie spodziewanie Skipper odkrywa że mają pasażerów na gapę, to Julian i jego banda. Przez nie uwagę pingwinów Mort zaczyna bawić się urządzenie Kowalskiego które namierza Bulgota, przez przypadek urządzenie namierzyło innego delfina. Gdy docierają na miejsce i są gotowi do ataku okazuje się że urządzenie namierzyło Doris ! Wszyscy są zdziwieni, a Kowalski prosi ją aby była jego dziewczyną, ale Doris odmawia. Urządzenie namierzające psuje się. Doris pomaga im szukać Bulgota, po chwili docierają do starej zatopionej łodzi w której Bulgot ma bazę. Wpadają w pułapkę, a Doris udaje się uciec. Po chwili dołączają do Szeregowego i Marlenki. Bulgot mówi o swoim planie, który chce wypróbować na ludności, po chwili wypływa aby wypróbować swoją maszynę. Doris uwalnia ich, pingwiny szybko płyną za Bulgotem aby go powstrzymać !!! Za pomocą swoich przyjaciół z zoo i Doris powstrzymują go !

ocenił(a) serial na 10
batman_fw

Ja mam całą masę pomysłów! Nawet zamierzam je przenieść na ekran :D

ocenił(a) serial na 8
RaptorRed

Pojawia się w zoo samica alki (to taki latający ptak bardzo podobny do pingwinów). Jest dla pingwinów zarąbista, lubi sporty walki, wyścigi aut itd. I pingwiny mogły by rywalizować o jej względy, było by parę śmiesznych akcji. A na koniec okaże się że nie mają u niej szans bo jest już zakochana. I wszyscy będą zachodzić w głowę w kim. A na koniec odcinka w scence wieczorem okaże się że jest nim kangur Joey, a ich miłość będzie ukrywana bo kangur nie chce by inni widzieli w nim mięczaka.

batman_fw

ja chciałbym żeby manfredi i johnson powrócili do pingwinów