Nie wiem, czy tak to się pisze, ale walić to.
W co drugim odcinku Skipper przywołuje historię tych dwóch agentów, jeśli oglądacie to wiecie o co chodzi. Mnie te teksty za każdym razem powalają i chciałbym, żebyście wypisywali tutaj cytaty opowiadające właśnie o Manfreddym i Johnsonie :D
Wiesz, że w Central Park Zoo będzie zlot fanów Pingwinów z Madagaskaru? Już 10 sierpnia w godz. 10:00-22:00 będą tam Skipper, Kowalski, Rico, Szeregowy, Król Julian, Mort, Marlenka itp. Zaproszeni zostały także Cezary Pazura, Aleksandra Woźniak, Paweł Burczyk, Piotr Zelt, Dorota Chotecka, Ewa Szykulska, Joanna Sienkiewicz, Zbigniew Buczkowski i Andrzej Niemirski...
"Rozkaz brzmiał: "stłuc ich wrogów", ale dotarła tylko pierwsza część".
To mój ulubiony tekst o nich. ^^
"To samo mówili Manfredi i Johnson na misji w Ekwadorze. Pochowaliśmy to co z nich zostało za pomocą łyżeczek"
''Tak samo pytali Manfredi i Johnson zostało z nich tyle, ile mieści się w małej mydelniczce''
" Tak to niebezpieczne, ale miłość też. Pamiętacie czym Manfredi i Johnson przypłacili swoje zauroczenie tymi pielęgniarkami ? Stracili głowę, płóco i siedem metrów jelita cienkiego. " : D