Nie bawi mnie ta kreskówka dla mnie jest poprostu nudna , ale mimo wszystko uważam że i tak jest lepsza niż ta szmira co teraz w telewizji leci na CN czy Disney XD .
No wiesz, ją trzeba zrozumieć, żeby bawiła. Ale akceptuję twoje zdanie, w końcu "każdy może mieć własne zdanie" - to takie moje forumowe motto.
Też uważam, że te kreskówki, które lecą w Disney XD, Disney Channel i innych Disneygównach to zwykłe głupoty.
Czemu mój xD???
Przecież nie powiedział nic o Kowalskim....
ZNACZY CHYBA,..
Bo jak powiedział to...
NIECH SIĘ STRZEŻE xD ;P
No bo skoro powiedział że kreskówka jest nudna, to oznacza że Kowalski też jest nudny. A ty wiesz co to oznacza :)
Robicie ze mnie jakiegoś maniaka-sadystę xD
Bezpośrednio go nie obraził,więc...
Ma spokój ;D
Jeżeli sądzi,że serial jest nudnawy,to jego zdanie i nie bd mu go wyrzucać ;D
Cóż... Osobiście uważam, iż to jeden z najbardziej wartościowych seriali animowanych, pełen inteligentnego humoru, szybkiej akcji i ciepłych postaci doskonale zdubbingowanych, zawsze niosących morał... Ale każdy ma prawo do własnego zdania. Nie zamierzam nikogo zmuszać do kochania tego serialu, lecz obawiam się,iż po prostu obejrzałeś mniej udane odcinki.
Nom ;P Propouje obejrzeć Dzień Próby, Klątwa albo Gdzie mój Mózg. ;D
Ogólnie wszystkie z 1 serii i kawałek 2.
Bo w 3 nie ma rewelacjii.
Ooch, "Dzień próby" to jeden z moich ulubionych odcinków! Osobiście najbardziej polecam odcinki "Dzień próby", "Gorzka prawda", "Zamaskowany Wichrzyciel", "Operacja: Teatr".