PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127340
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Najdziwniejszy sen.

ocenił(a) serial na 10

Napiszcie Wasz najdziwniejszy sen, w który np. były jakieś postacie z PzM, albo innych bajek, albo... No, napiszcie jaki był Was najdziewniejszy sen i tyle xD
Nagrody za to raczej nie będzie :)
Ja się kilka razy naoglądałam Parku Jurajskiego i ostatnio śniło mi się, że mnie dinozaur zeżar xD

ocenił(a) serial na 10
Neli125

Ja miałam dużo dziwnych snów xD

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

No to dobra: miałam serię snów, że byłam wilczycą (o.O): w pierwszym na jakiejś prerii biegałam, potem rozpętała się burza i w lesie mnie zaczął gonić jakiś gość w płaszczu deszczowym ze spluwą (xd); w drugim byłam w górach i polowałam na owce na hali; a w trzecim mnie zastrzelili.

użytkownik usunięty
RaptorRed

Mi się strasznie często śni, że jestem: psem, wilkiem albo pingwnem O.o A raz mi się śniło (nie wiem kiedy to było) że byłam smerfem xD

ocenił(a) serial na 7
RaptorRed

Za dużo GoT, pani koleżanko xD
[Tak, tam też wchodzili w skórę wilka xD]

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Mnie się to śniło dwa lata temu -.-

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

A podaj chodź jeden z nich :)

ocenił(a) serial na 10
Neli125

Z innych to jeszcze pamiętam (te sny mnie prześladowały od dzieciństwa O.O) o takim opuszczonym domu, takiej a'la posiadłości z kamienia i drewna, gdzie był magazyn z różnymi sprzętami typu komputery, a na rozwalającym się piętrze korytarz z monitorami, na których latały różne cyfry i wzory... kilka razy to było tak, że niby ktoś z rodziny tam się wychowywał, a najbardziej to pamiętam sen, w którym poszłam do tego domu z kumplem z klasy, koleżanką z ulicy i siostrą... siostra i kumpel byli na dole, a myśmy polazły na górę do tego pokoju z monitorami... potem w ścianie usłyszałyśmy jakieś drapanie i piski, koleżanka się przeraziła, że to szczury i zwiałyśmy na dół...

użytkownik usunięty
Neli125

Miałam podobny sen, gdy naoglądałam się P.J. xD Więc tak... Śniło mi się raz, że w piętę ugryzł mnie ptako-szczur (Zwierze z bajki "Klopsiki i inne zjawiska pogodowe") jak się obudziłam to pięta mnie bolała! Raz, że byłam pingwinicą i dołączyłam do oddziału xD Wczoraj śniło mi się, że byłam wilkiem i (uwaga) goniły mnie pingwiny xD

ocenił(a) serial na 10

Ptako-szczury były najlepsze. :D Śniło Ci się, że byłaś... hihihi.. smerfem? xD Olka, ja miałam gorsze sny xD

Neli125

Ścigał mnie robot.

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

Eee, a więcej dziwniejszych snów nie miałeś?

Neli125

Jeszcze że nawalałem z CKM do krów z siekierami.

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

O_O
A jakieś inne?

Neli125

To chyba wszystkie.

dawidking2

A, i jeszcze że w moim domu była jednooka dziewczynka.

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

Eee, bez komentarza...

ocenił(a) serial na 10
Neli125

Kiedyś mi się śniło, że byłem w gangu Cezarego Pazury xD I jeszcze śniło mi się, że jestem w grupie Scooby'ego Doo xD

ocenił(a) serial na 10
Neli125

Mi się raz śniło, że byłam Skipperem, a potem w tym samym śnie jednak byłam sobą w ekipie pingwinów. Razem siedzieliśmy w łazience i nie mogliśmy wyjść bo na dworze stało pełno ludzi (cała ulica) którzy chcieli nas (a zwłaszcza mnie) zabić. Dziwne.

ocenił(a) serial na 8
Neli125

Mnie gonił pyton przez całą dżunglę, wczoraj xD za dużo sobie zdjęć nażartych węży obejrzałem xD
Jednakowoż raz miałem taki sen, że przyszedłem na jakąś działkę i tam stał mój tata (nie jest budowlańcem, jest lekarzem, dlatego to nie pasowało) i miał jednego buta, w tym to był stary, gumowy, brudny klapek. Ja do niego mówię "tato, chodźmy do domu! Co ci się stało?!" i tak za nim krzyczałem, a on się uśmiecha i mówi spokojnym głosem "nie martw się" i odchodzi. W oddali zauważam małe, brudne, posiniaczone dziewczynki (6 lat?) i podchodzę do nich. Pytam się ich, co robią. One odpowiadają na to, że wykopują krzyże, a ja mówię, że im pomogę (a jestem ateistą!). Tak kopię te krzyże i zauważam, że mam całe posiniaczone i zakrwawione ręce. Wpadam w panikę i wtem zaczyna padać brudny deszcz. Dalej podeszła do mnie jakaś kobieta i powiedziała coś, czego nie zrozumiałem (albo nie pamiętam).
Ja się kiedyś ze sobą wykończe, jak takie sny będę mieć o.O miałem wtedy z 13 lat xd

ocenił(a) serial na 10
Baantey

Boże...

ocenił(a) serial na 8
użytkownik usunięty
Baantey

Wow! O.O Masz jeszcze inne takie masakryczne sny? : D

ocenił(a) serial na 8

No w sumie trochę było xd

użytkownik usunięty
Baantey

To ja Ci takich snów wspułczuje...
A pamiętasz może jakie były te sny? Strasznie jestem ciekawa ; )

ocenił(a) serial na 8

Wyślę Ci na PW bo jeszcze mnie tutaj za psychola wezmą xD Chociaż już wzięli xD

użytkownik usunięty
Baantey

Ja Cię za psychola nie wzięłam ; D

ocenił(a) serial na 8

Dobrze wiedzieć xD

ocenił(a) serial na 7
Baantey

Łooo Jezu xD Stary, zmień dilera xD

ocenił(a) serial na 8
n00bers

Najlepszy w mieście :<
xD

ocenił(a) serial na 7
Baantey

Ale to jego gówno źle na ciebie wpływa xD

ocenił(a) serial na 8
n00bers

Ale on daje zniżkę! ;_;

ocenił(a) serial na 7
Baantey

Nie dziwię się xd

ocenił(a) serial na 8
n00bers

Odpowiedziałbym gadką kumpla, ale to by było "z leksza" chamskie xD

ocenił(a) serial na 7
Baantey

Spoko, wal śmiało! xD

ocenił(a) serial na 8
n00bers

Ty się tak nie dziw, bo dzi**ą zostaniesz xD
Historia z tym zaczęła się jak Max powiedział to do baby od niemieckiego xD to było piękne xD

Baantey

Nie wiem co brałeś, ale na następny raz weź pół!

ocenił(a) serial na 8
adziacmg

To było jakieś g**no, kokaina? Chyba tak, już nie pamiętam. Potem popiłem niemieckim napojem, odjazd był zaje**sty, mówię ci!
Ale dzięki za radę, może diler da mi połowę! :D z 10 wezmę xD postaram się o to :>

ocenił(a) serial na 10
Baantey

Zmieniłeś już tego dilera ? xD Jak tak, to polece Diaspro xD

ocenił(a) serial na 10
Neli125

Mi do wczoraj co noc śnił się serial Sherlock.. Od czasu kiedy postanowiłam go obejrzeć do zakończenia oglądania śniłam o nim noc w noc..

użytkownik usunięty
Neli125

O! Jeszcze coś ; ) Kiedyś mi się śniło,że mama nie chciała mi dać kasy (nie wiem na co) chodziłam wkurzona, a potem chodziłam i podpalałam wszystkie domy!-nawet swój- I w dodatku śmiałam się psychopatycznie : D

ocenił(a) serial na 10

Kobito, zmień dilera jak Baantey! xD

ocenił(a) serial na 10
Neli125

Mnie kiedyś po obejrzeniu "Skyfall" śnił się Bond. A dziś pewnie będzie mi się śnił Sherlock.

Neli125

W mojej podstawówce oprócz budynku właściwego stał taki pawilon z dwoma klasami i bilblioteką i mi się śniło że stoję przed tym pawilonem, a z mojej kieszeni wyleciał duży, pozłacany klucz na nóżkach i uciekł do yego pawilonu. Wtedy pojawiły się trzy kreskówkowe węże i zaczęły ten klucz po tym pawilonie gonić. Potem znikąd pojawiła się moja dalsza ciocia i zlapała te węże w klatkę. Do dziś nie wiem co się stało z tym kluczemxD Sen wyśniony w wieku 8 lat.

ocenił(a) serial na 10
adziacmg

Dobre :D

ocenił(a) serial na 10
Neli125

Z ostatniej chwili! Śniło mi się dziś w nocy, że razem z klasą brałam udział w igrzyskach śmierci (co jest o tyle dziwne, że nie lubię tego filmu o.O), a areną były jakieś tunele a'la dla chomików, a na samym końcu spotkaliśmy się wszyscy - no, wszyscy ci, którzy przeżyli - w takim dużym pomieszczeniu, gdzie mieliśmy się nawalać, aż nie zostanie jeden zwycięzca. A ja się wycwaniłam, i kiedy się zaczęło odliczanie, to powoli się przekradałam w kierunku kanału wentylacyjnego, i kiedy z głośników dobiegło "zero" to tam wskoczyłam i nawiałam xd

ocenił(a) serial na 8
RaptorRed

xD beka xD

Neli125

Ja miałam kiedyś taki sen ,że 4 zombie goniły mnie po labiryncie,który znikąd pojawił się w ogrodzie mojej babci ( w normalnym świecie nie ma tam żadnych labiryntów) . Zaczęło się od tego, że w domu mojej babci pojawiły się dziwne jednookie zielone ludziki (wiem dziwne te moje sny) ,które gadały w jakimś dziwnym języku i ciągle za mną łaziły więc poszłam do ogrodu,a tam były te zombie i 2 zbliżały się z lewej strony ,a pozostałe 2 -z prawej. Wtedy nagle w mojej ręce pojawił się niebieski miecz świetlny . Postanowiłam rozwalić potwory za pomocą tej broni ,a kiedy to zrobiłam , zamieniły się w popiół. Wtedy obudziłam się i sen się skończył.