Jaki bohater jest wg Ciebie najgorszy?
U mnie Savio.Jakiś taki sztuczny ,nieciekawy...
Jestem z Tobą,LastDay :D Angie pisz genialne ,długie opka,a nie dwuzdanieme,niegramatyczne wypociny jak DavidKing :/
Jajks!
Nigdy bym nie podejrzewała,że tyle osób,już czyta moje opowiadanka i mnie kojarzy :D
To bardzo pokrzepiające ;D
Dziękuje Wam,za wsparcie,bez Was nie miał bym siły by pisać i szukać inspiracji ;)
Jesteście moją motywacją i natchnieniem!
Jeszcze raz Wielkie Thanks!!! O.O
Alternatywna? Uff... Kowalskiego kocham,może nie tak jak Skippera, ale i tak bym pewnie płakała nad nim :(
A ja?!
Ja bym chyba z rozpaczy skoczyła z mostu
Co tam,że metrowego :P
Uff fajnie,że alternatywna
Znaczy,że przeżyje w innych opkach ;P
I dzięki a tren :D
Fajnie,że o nim pamiętasz ; )
Hue hue zaraz dziele...
Wiersz jak wiersz.
Zwyczajny ;D
No pewnie,ja go kocham o TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uuu powietrza mi zabrakło :P
Nie dziwię ci się ^^ A ja go kocham ciut mniej :) A jeszcze bardziej niż ty napisałaś ja Skippera ^^
Hehehe,ja kocham Kowalskiego znacznie bardziej,ale pisać mi się za bardzo nie chcę :P
Dokładnie ;D
W ogóle PzM Forever ;D
Bo przecież one wszystkie tworzą w serialu nie powtarzalny klimacik :D
AAAA SPOKO...
To każdy wie,że raczej od pierwszej xD
No chyba,że od ostatniej i cofać się w czasie-tak jakby :P
Nom,ale to by było nieco,hmm, jakby to tu delikatnie ująć... A co tam - to by było popie... Dziwne :)