PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127343
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru
ocenił(a) serial na 8
dawidking2

Były już takie tematy, ale co tam:

1. Kowalski
2. Rico
3. Skipper

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

Nie odpowiem,bo po co...
100 tysięcy razy się wypowiadać.
Dawid a podobno ty oglądasz serial tylko dla Skippera i Julka,to skądś wziął Rico? O.O
Znowu ci się brat włamał?
Ciekawe ;P

Angela1997

Punkt za odpowiedź ;)
Dawid - nie lubisz serialu, to po kiego grzyba marnujesz TYLE CZASU na gadanie z nami? Serio, skoro masz 27 lat* (jak napisałeś), to chyba chodzisz do pracy, czyli nie masz czasu. Albo jesteś urzędnikiem xD
* ja mu nie wierzę, jakbyście mieli wątpliwości.

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

Hehe,odzywa się moja druga mroczna strona ;P
Tzn,jak Isabelli odwali szajba i zmieni się w Mirandę,to mi odbija również i zmieniam się w moje alter ego,którego tożsamości nie znam ;P
A na poważnie...ON URZĘDNIKIEM?!
Z jego IQ nawet do Biedronki by go nie przyjęli.
Nawet Smuda by go nie chciał w kadrze xD

Angela1997

Jestem Prawnikiem.

ocenił(a) serial na 8
dawidking2

Większej bzdury już dawno nie czytała.

dawidking2

Aha. Super. Pozwól,iż z radości z tego,żeś prawnikiem, wsiądę na swego purpurowego jednorożca w błękitne serduszka i polecę przesuwać Słońce ^_^

dawidking2

Tak? Moja mama też. Więc mam takie pytanie:
Co to są klauzule abuzywne?
Jak odpowiesz wystarczająco wyczerpująco i dokładnie, to ci uwierzę.
+ do postu niżej: Jak prawnik może pracować na nocnym dyżurze?

Flutterlie

Pewne zasady.
Tak nie do końca na nocnym: 6 godzina-10 godzina.

użytkownik usunięty
dawidking2

To ma być wyczerpująco i dokładnie?!

Nie,ale nie lubię pisać wyczerpująco i dokładnie.

użytkownik usunięty
dawidking2

Hahah! Aleś se znalazł "świetny" argument przeciwko napisaniu prawdy... -.-

Co masz na myśli ?

użytkownik usunięty
dawidking2

http://www.google.pl/imgres?q=Facepalm&um=1&hl=pl&sa=N&tbm=isch&tbnid=O0wnqme1Oz pBaM:&imgrefurl=http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Plik:Facepalm.jpg&docid=saxh jC9R2fcnhM&imgurl=http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110614180825/nonsensop edia/images/3/32/Facepalm.jpg&w=800&h=591&ei=nuLlT6fqNJHotQbB973vAQ&zoom=1&iact= hc&vpx=830&vpy=199&dur=354&hovh=193&hovw=261&tx=132&ty=95&sig=109107576027400273 236&page=1&tbnh=161&tbnw=215&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:3,s:0,i:83&biw=1280&bi h=909 Może po prostu powiesz, że nie wiesz?

Marcin, ty strzelasz linkami do świetnych obrazków jak z rękawa.
Dawid, pozwól, że zacytuję sama siebie: "Jak odpowiesz wystarczająco wyczerpująco i dokładnie, to ci uwierzę.". Pewne zasady, też coś.
Wiesz, Marcin, ja już tracę siły. To taki idiota, że aż mi się chcę rzygać na sam widok jego avataru.

ocenił(a) serial na 8
Flutterlie

To chyba nie jest dobry sposób. Każdy może sobie wejść do internetu i sprawdzić.

Merkura

Fakt, jednakże mi chodzi o to, żeby to wyjaśnił własnymi słowami ;) A poza tym patrz wyżej, co napisał. Jasne, że nie ma o tym zielonego pojęcia.

Flutterlie

Nocny dyżur.

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

Sam sobie zaprzeczasz
Nie możesz być prawnikiem,gdyż rozprawy sądowe trwają rano i przeciągają się do późźźźna
Poza tym przy twoim poziomie pisania wątpliwe byś zdał wyjątkowo trudne egzaminy prawnicze

Angela1997

Posadę dostałem niedawno.

użytkownik usunięty
dawidking2

Masz rację... Niedawno, w wspaniałym śnie otrzymałeś posadę prawnika...

Ale z ciebie ignorant.

użytkownik usunięty
dawidking2

Coś jak ty.
Niestety, przy tobie nie da się być lepszym.

I co ty do mnie masz?

dawidking2

Ej,ej, panowie, może odpuście :D Nie ma sensu się kłócić :)

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

Emm,słuachaj wszyscy chcielibyśmy się jakoś dowartościowac...
Ja np,chciałabym o sobie napisać,że jestem nieprzeciętnie inteligentna,mam figurę modelki,buźkę jak u Księżniczek z Disneya a do tego pracuję jako scenarzystka w pingach.
Ale nie będę wam mydlić oczu,opowiadając kłamstwa.
I tobie też radzę,żebyś się zastanowił.
Powinieneś być szczery,a nie piszesz głupoty i jeszcze się dziwisz,że ktoś ci uwagę zwraca.

Angela1997

Ja tam uważam, że najlepiej jest go tak zasypywać pytaniami, że aż się pogubi i ujawni, że jest zwykłym 10-latkiem, który nie ma kolegów i nie pójdzie grać w piłkę, zamiast tego trolluje. Jak wyżej, patrz moje prawnicze pytanie.

Flutterlie

Wow,nieźle :D Brawo dla Ciebie :D

marina1318

Dziękuję, fajnie jest być dzieckiem prawnika ;) ("Mamo, zadaj jakieś trudne pytanie, na które może odpowiedzieć tylko prawnik po studiach!").

Flutterlie

Pewnie tak :D Na pewno fakt ten przydaje się przy zaginaniu hejterów ;)

ocenił(a) serial na 10
marina1318

A jeszcze bardziej przy wymyślaniu opków!
Yeeey,trudnych nazw i mądrego słownictwa to ja bym do końca życia miała pod dostatkiem...
<ŚWIECĄCE OCZKA>
Yaaay!Niestety przyjdzie mi uczyć się genialnych wyrazów na własną rękę ; /

użytkownik usunięty
dawidking2

To samo co ty do mnie... Przepraszam, do NAS.

użytkownik usunięty
dawidking2

Był już taki temat. Bezsens. Z resztą: pisałeś, że nie lubisz pingwinów. Już nie masz co robić?

ocenił(a) serial na 10

Widocznie nie ma.
Albo to ten jego brat...
Lub jego alter ego,kochające pingwiny a nienawidzące Spangoboba.
Sorka,ale teraz coś mam 'fazę' na chore podwójne osobowości ;P

Angela1997

Nie troluj Spongeboba,gdyż to najprzyjemniejsza bajka nickleodonu.

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

Hep hep?
Hep hep??
Hep hep?!
Sorka,ale aż musiałam użyć SPAMU ;O
Wiesz co...
Aż żal mi komentować twoją wypowiedź...
Dlatego niech przemówi za mnie cisza

.............

Angela1997

Amen,Angie ^_^ Szacun :D

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Dzięki ;D
Hehe,uczę się od mistrza ; D

Angela1997

Fajnie :D A co to za mistrz? Też muszę się poduczyć... No chyba,że to Kowalski ;D

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Nie to ty!
;D
Mistrzyni milczących komciów ;D

Angela1997

Aaa... Dzięki :D

użytkownik usunięty
dawidking2

Człowieku, czy ty wiesz, co to jest trollowanie?! Bo jakoś używasz go w takich momentach, że pożal się Boże (Przepraszam cię, Boże...)...

ocenił(a) serial na 8
dawidking2

Mam Cię dość. Kiedyś panowała tutaj taka super atmosfera, ale zjawiłeś się TY! Nie lubisz pingwinów to przenieś się na forum Spongeboba.

dawidking2

Aha. No to idź stąd do Spongeboba. Nie chcemy trolli :/

ocenił(a) serial na 10
marina1318

No dokładnie!
Człowieku nawet cisza do ciebie nie przemawia?!
To może KROPKI???
................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ....................................................

Angela1997

Albo przecinki:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
I co? Nic?
Boże, zniszcz hejterów.

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Ratunku!!!
A może wykrzyknik ;D
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Angela1997

Marina i Angela: właśnie "atakujecie" (w pewnym sensie) samych siebie. Nie spamujcie, bo w końcu "mamy świecić przykładem", no nie? ;)
Nie no, wszyscy, którzy normalnie piszą są wzorem dla tych, co piszą źle.

Angela1997

Albo pytajniki ^_^
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??

ocenił(a) serial na 8
marina1318

albo połączenia ?!?!?!?!?!?!!?!??!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!??!?! ?!? :D
na serio, dałyśmy mu szanse, trudno. Następnej niedostanie. Ludzie, jak oni, się nie zmieniają, to epidemia, którą trzeba wytępić do do ostatniego, jak takie małę szkodniki, robaczki opełzają czysty świat od środka, w końcu można je wykończyć zwykłym zdeptaniem lub kilkoma kroplami PRZECIW ROBAKOM.