PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127340
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Nasze sny vol.2

ocenił(a) serial na 10

Nie chce mi się szukać poprzedniego tematu...

Nie wspominałam chyba o tym, że od paru lat (od rozpoczęcia nauki w gimnazjum) większość moich snów jest mega dołująca, są one postapokaliptyczne, albo o wojnie światowej... ja się wykończę.

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

Mi dłuuugo się nic nie śniło, a teraz zaczęło ;/
Ostatnio, że miałam dziecko z kolegą z klasy (what?). Zwykle śnią mi się koszmary i horrory.
Jeden opisałam tutaj: http://www.bravo.pl/blog/jestes_moja_kokaina/koszmar/ids,318015/ida,1154120/

ocenił(a) serial na 8
RaptorRed

Ludzie pohamujcie się z tymi tematami xD

ocenił(a) serial na 10
Baantey

Problem? xd

ocenił(a) serial na 8
RaptorRed

Ja, ich habe xd

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

Ja mam często sny, że biję moich dręczycieli z podstawówki i mam z tego ogromną satysfakcję.

ocenił(a) serial na 10
ManiakowyPingwin

Też tak chcę :c

RaptorRed

Ja miałam taki sen ,że 12.09.2013 miała powstać kreskówka o PzM ,ale z takim rodzajem grafiki jak jest w MLP. Zapowiadała się całkiem fajnie ,ale Kowalski miał dziwny dziób.

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Obejrzałbym ^^

ManiakowyPingwin

No... Niestety jest bardzo mała szansa ,że ten sen się spełni.

ocenił(a) serial na 10
ManiakowyPingwin

Ja też *•*

tajemnica_mroku

Narysowałam wczoraj pingwiny ,wygląd taki jak w tym śnie. Może dzisiaj spróbuję to wstawić . Co wy na to?

RaptorRed

Biegam z karabinem laserowym i strzelam do Kosmitów, Zombie, Mutantów, Robotów i do innych dziwactw.

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

Spoko.

użytkownik usunięty
RaptorRed

mnie się śnią różne rzeczy ... ale PZM rzadko. Dziś wyjątkowo Hans gdzieś uciekał z chytrym uśmieszkiem..xD

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

Od dwóch tygodni śnią mi się Holmes i Watson...

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Ja też chcę! :c

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

Ooo, chyba raczej nie..
Raz śnił mi się paring Johnlock.. Szli jedną z uliczek mego miasta, trzymając się za ręce.. BRR...

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Nie, nie chcę.

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

Haa, a to tylko czubek wiśni na lukrowanym torcie!!
(Wiem, mówi się inaczej)

ocenił(a) serial na 10
Annqa

o.O Możesz na pw?

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

Mi się śniło ostatnio spotkanie 13 posterunku z pingwinami. Gadali sobie o pracy zespołowej na planie dwóch seriali...

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

Ja miałem dosyć dziwny sen: Śniło mi się że pojechałem do aquaparku, i dodali tam nową zjeżdżalnię, na której zjeżdża się na smartphonie. Jeżeli smartphone się nie zepsuje podczas jazdy, zdobywa się go. To tam poszedłem, zjechałem, smartphone działał. A wtedy koleś co miał dać mi smartphona nawiał XD.

RaptorRed

Kiedyś miałam sen ,że byłam u babci ,ale tam były takie dziwne,jednookie ,fioletowe ludziki z akwarium na głowie,które ciągle za mną łaziły i gadały w jakimś dziwnym języku, wiec poszłam do ogrodu. Nagle w tym ogrodzie pojawił się labirynt ,z którego nagle wyszły 4 zombie i zaczęły mnie gonić. Potem mnie zablokowały. Dwa z nich zbliżały się do mnie z prawej strony,a pozostałe dwa -z lewej. Gdy już miały mnie rozszarpać na strzępy,w mojej ręce pojawił się niebieski miecz świetlny ,więc rozwaliłam nim potwory ,które wtedy zamieniły się w pył.
Wiem,dziwne.