Jak widać zaraziliście mnie tworzeniem dziwnych tematów. Ale przejdźmy do rzeczy.
W gazecie wspomnianej w temacie napisali:
" (...),,Pingwiny z Madagaskaru" wzbogaciły polską mowę o hasło ,,wyginam śmiało ciało" (...)"
Nie jest to do końca prawda ,bo ten tekst wziął sie z filmu "Madagaskar", ale przynajmniej w końcu
gdzieś wspomnieli o PzM.
tak xD Wtedy akurat był wieczór ze zwierzętami wymieniał facet pingi i cechy ...coś takiego. To już jakiś czas temu było.
Ja pamiętam, że jak była ta akcja z internetami, to w Newsweeku był demot z pingwinami ;P
W Newsweeku piszą same bzdury ( no może jeden artykuł na całe wydanie zawiera wiarygodne informacje). To samo z Focusem. Jeszcze gorsze bzdury.
Ja uwielbiam artykuły o kontrowersyjnych sprawach (np. ten artykuł o morderczych lekarzach)
Pewnie Cię to nie obchodzi, ale chciałabym się z Tobą oficjalnie pożegnać. Żegnaj. xD Mam nadzieję, że szybko o mnie nie zapomnisz.
Bo brat się dowiedział jakie mam konto, a ja nie chcę, żeby czytał moje wypowiedzi. ;O Dlatego wysłałam maila.
Nie ogarniam mojego księdza, który jest pedofilem i trzyma lalkę w swojej teczce.
Pingwiny. Pingwiny wszędzie :3 i dobrze! U mnie to nawet w niedziele ksiądz o nich wspomniał na kazaniu :D
Powiedział tak: Gdybym zaczął mówić o Kowalskim, Rico, Szeregowym czy Skipperze młodzież na pewno by mnie posłuchała" heh, od razu zaczęłam słuchać kazania xD