Napiszcie tutaj czego najbardziej nie lubicie, a co uwielbiacie. ;)
Ja nie cierpię: niespodzianek, słonych orzeszków, szczurów, gołębi.
Co uwiebiam: Wate cukrową, króliczki, słodycze (każdy chyba kocha słodycze), ogladać filmy przygodowe i eee, to chyba tyle. xD Teraz wy.
Nie cierpię: oliwek ,pająków,zadań domowych,walentynek.
Uwielbiam : lody , landrynki, ciasteczka ,czekoladę, oglądać filmy, rysować na GIMPie,pisać na forum, czytać opowiadania.
Czemu nie cierpisz walentynek? Ja tak uwielbiam, że do mnie przychodziło po dziesięć liścików xD
Nie cierpię: Kotów, żelków, waty cukrowej (za słodka), grać na kompie (W SIMS 3 nawet, nawet.), winogrona, zimy, robaków.
Taa, dziwna jestem. : P
Uwielbiam: Paluszki solone, orzeszki w czekoladzie, grać w babinktona, orzeszki solone, plastykę, filmy przygodowe, komedie.
Jak można nie lubić: grać na kompie, waty cukrowej, któw, żelków, winogron?! O.o
Nie cierpię: zimy, marudzenia, głupich ludzi, powolnych ludzi, ogólnie ludzi, brokułów, spotkań rodzinnych.
Uwielbiam: survival, Beara Gryllsa, wydawać rozkazy, jeść, ćwiczyć.
Nie cierpię: Lata, komarów, zombie, warzyw(Jestem Hans!), Padme Amidali i 13 posterunku.
Uwielbiam: Pingwiny, Vadera, gryzonie, frytki, Kung Fu Pandę, Kiepskich.
Nie cierpię:
Tłustych rzeczy, brudnych rzeczy, śmierdzących rzeczy, obcych psów, ludzkiej śliny, makijażu u tych którzy go nie potrzebują, szpanerów, kretynów z 1D, Justina Bimbera, horrorów, matematyki, fizyki, slangu, błędów ortograficznych i w wymowie.
Uwielbiam: kryminały, Sherlocka Holmesa, Johna H. Watsona, Hobbita, kreskówki, Cisowiankę, Edith Piaf, pisanie opowiadań, język polski, historię.
Nie cierpię: pająków, chłopaków z mojej klasy którzy zaniżają IQ całej szkoły, horrorów, wf-u, nauki niemieckiego, tłumaczenia WP Łozińskiego, błędów ortograficznych, ciemności, szpanerów, dziewczyn które drą się jak opętane, wos-u.
Uwielbiam: wszystkie książki Johna Ronalda Reuela Tolkiena, Sherlocka Holmesa, Jamesa Bonda, konie, psy, koty, inne zwierzęta, pisanie opowiadań, robienie wykładów, język polski, fizykę, chemię, język angielski, matematykę (średnio), historię.
Nie cierpię: ludzi z starej klasy(niektórych), pestek w owocach, grzybów, smrodu papierosów, Syzyfowych Prac, brzęczenia róznych owadów przy uchu
Uwielbiam: pisanie, czytanie, filmy, Rammsteina, psychologię, Kowalskiego, język polski, gruszki, mojego kota, Sherlocka Holmesa
Nie lubię: Biebera, 1D, pajęczyn, ciemności, grzybów, much, gdy muszę sprzątać kotu w kuwecie (ale ktoś to musi robić ^^), zarozumialców, reagge, rapu
Lubię/uwielbiam: Larę Croft, czytanie książek fantasy, filmy przygodowe, PzM :), język Angielski, Biologię, kwaśne żelki , koty, szczury ( te białe z czerwonymi oczkami *o*), słuchanie muzyki, Angelinę Jolie, Johnego Deepa