Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 128 tys. ocen
8,0 10 1 128145
8,2 15 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Nie ma tytułu :P

ocenił(a) serial na 10

Napiszcie tutaj czego najbardziej nie lubicie, a co uwielbiacie. ;)
Ja nie cierpię: niespodzianek, słonych orzeszków, szczurów, gołębi.
Co uwiebiam: Wate cukrową, króliczki, słodycze (każdy chyba kocha słodycze), ogladać filmy przygodowe i eee, to chyba tyle. xD Teraz wy.

Neli125

Nie cierpię: oliwek ,pająków,zadań domowych,walentynek.
Uwielbiam : lody , landrynki, ciasteczka ,czekoladę, oglądać filmy, rysować na GIMPie,pisać na forum, czytać opowiadania.

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Czemu nie cierpisz walentynek? Ja tak uwielbiam, że do mnie przychodziło po dziesięć liścików xD

Neli125

Nie mam żadnych powodów by lubić to święto.

użytkownik usunięty
Neli125

Nie cierpię: Kotów, żelków, waty cukrowej (za słodka), grać na kompie (W SIMS 3 nawet, nawet.), winogrona, zimy, robaków.
Taa, dziwna jestem. : P

Uwielbiam: Paluszki solone, orzeszki w czekoladzie, grać w babinktona, orzeszki solone, plastykę, filmy przygodowe, komedie.

ocenił(a) serial na 10

Jak można nie lubić: grać na kompie, waty cukrowej, któw, żelków, winogron?! O.o

użytkownik usunięty
Neli125

No widzisz jaka jestem dziwna? xD

ocenił(a) serial na 10

Ja jestem dziwniejsza. ;) Hm, no to witaj w klubie dziwaków xD

użytkownik usunięty
Neli125

Heh, ciesze się, że jestem w klubie dziwaków xD

ocenił(a) serial na 8
Neli125

Nie lubię gruszek. ;<

ocenił(a) serial na 10
Neli125

Nie cierpię: zimy, marudzenia, głupich ludzi, powolnych ludzi, ogólnie ludzi, brokułów, spotkań rodzinnych.
Uwielbiam: survival, Beara Gryllsa, wydawać rozkazy, jeść, ćwiczyć.

Neli125

Nie cierpię: Lata, komarów, zombie, warzyw(Jestem Hans!), Padme Amidali i 13 posterunku.

Uwielbiam: Pingwiny, Vadera, gryzonie, frytki, Kung Fu Pandę, Kiepskich.

ocenił(a) serial na 10
Neli125

Nie cierpię:
Tłustych rzeczy, brudnych rzeczy, śmierdzących rzeczy, obcych psów, ludzkiej śliny, makijażu u tych którzy go nie potrzebują, szpanerów, kretynów z 1D, Justina Bimbera, horrorów, matematyki, fizyki, slangu, błędów ortograficznych i w wymowie.

Uwielbiam: kryminały, Sherlocka Holmesa, Johna H. Watsona, Hobbita, kreskówki, Cisowiankę, Edith Piaf, pisanie opowiadań, język polski, historię.

ocenił(a) serial na 8
Annqa

też nie cierpię 1D I Biebera. :)

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Ja najbardziej nienawidzę Biebera! Wr.... Chciałabym mu oko podbić :3

ocenił(a) serial na 10
Neli125

Nie cierpię: pająków, chłopaków z mojej klasy którzy zaniżają IQ całej szkoły, horrorów, wf-u, nauki niemieckiego, tłumaczenia WP Łozińskiego, błędów ortograficznych, ciemności, szpanerów, dziewczyn które drą się jak opętane, wos-u.

Uwielbiam: wszystkie książki Johna Ronalda Reuela Tolkiena, Sherlocka Holmesa, Jamesa Bonda, konie, psy, koty, inne zwierzęta, pisanie opowiadań, robienie wykładów, język polski, fizykę, chemię, język angielski, matematykę (średnio), historię.

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

Ja czasem się dre jak porąbana. xD

Neli125

Nie cierpię: ludzi z starej klasy(niektórych), pestek w owocach, grzybów, smrodu papierosów, Syzyfowych Prac, brzęczenia róznych owadów przy uchu

Uwielbiam: pisanie, czytanie, filmy, Rammsteina, psychologię, Kowalskiego, język polski, gruszki, mojego kota, Sherlocka Holmesa

ocenił(a) serial na 8
Neli125

Nie lubię: Biebera, 1D, pajęczyn, ciemności, grzybów, much, gdy muszę sprzątać kotu w kuwecie (ale ktoś to musi robić ^^), zarozumialców, reagge, rapu

Lubię/uwielbiam: Larę Croft, czytanie książek fantasy, filmy przygodowe, PzM :), język Angielski, Biologię, kwaśne żelki , koty, szczury ( te białe z czerwonymi oczkami *o*), słuchanie muzyki, Angelinę Jolie, Johnego Deepa

ocenił(a) serial na 10
Clary_Fray1234

Ja myślałam, że gdy będę większa to przestane bać się ciemności, ale nic... Po horrorach i opowiadaniach strasznym historii mojego brata, to nawet boje się iść do łazienki! xD