Czy ktoś ma może jakieś informacje na temat nowych odcinków? Mam nadzieję, że to nie jest koniec tej genialnej bajki :)
Tja... Ja mam tak zawsze. Naprawdę ZAWSZE. Cóż, przynajmniej dziś nie będzie mamy w domu :D, więc będę mogła sobie spokojnie obejrzeć te powtórki. Chociaż... znając życie, będzie mnóstwo telefonów. Tak, na pewno. I pies będzie szczekał... Na pewno coś przeszkodzi, na pewno.
Dla zainteresowanych: umieszczę na homyku następujące odcinki:
Feline Fervor (3x01)
Action Reaction (3x04)
Thumb Drive (3x05)
Operation Big Blue Marble (3x06 - spec)
Littlefoot (3x09)
Smotherly Love (3x10)
A Kipper for Skipper (3x15)
High Moltage (3x16)
Mental Hen (3x19)
lokalizacja tak sama (WookieLG [nazwa mojego gryzonia] -> FILMY i SERIALE -> II. Seriale -> ~~ A N I M O W A N E ~~ -> Pingwiny z Madagask aru (DUBBING ) -> NOWE ODCIN KI DLA ZNJAM OYCH Z FILMWEBU) znajdziecie tam też pozostałe wyemitowane odcinki sezonu 3 oraz bodajże kilka ostatnich z drugiego seznu
Dzięki!
Ale po co Nickelodeon wyemitował AŻ 9 odcinków?! Ja rozumiem, że niby nie emitowali PzM przez całe wakacje TYLKO PO TO, aby TERAZ pokazać nam miliony odcinków?! A może ktoś nie miał czasu na obejrzenie ich wszystkich? A może nie mógł? Bez sensu... Nienawidzę telewizji.
Dzięki, dzięki, dzięki! W końcu do trzech razy sztuka, a ja chcę, by moje podziękowania były piękną sztuką... XD
spoko.. a nie masz jakiejś nagrywarki z HDD? Zwykłe nagrywarki DVD czasem są wyposażone w HDD i dekodery też. Wystarczy zaprogramować i obejrzeć późnej wedle woli...?
NOWE ODCINKI!
I MENTAL HEN!!!!
Chociaż Kura mózgowa to niezbyt genialny tytuł...
Ale śpiewający Kowalski mi to wynagrodzi ;D
WIELKIE DZIĘKS WOOKIE,ZAWSZE MOŻNA NA CB LICZYĆ!
Wielki Hiiip dla Wokiego
Taak, ja też się do tego przyłączę. Wookie, jesteś bohaterem!
Ale ta piosenka jakoś dziwnie wyszła... Specjalnie włączyłem ten odcinek, by ją usłyszeć i tak jakoś... Nie za bardzo mi się podoba.
Mam już je wszystkie! Yeaaaaaaaaaaah! Teraz trzeba szykować się na piękny ranek z PzM...
Niestety, można tak to powiedzieć:
1 seria-Genialna!
2 seria-Świetna
3 seria-Niezła
Niestety, no ale... jakoś mi te nowe odcinki nie przypadły do gustu, strasznie mało już w nich humoru, oczywiście, jakieś 2 czy 3 mi się podobały,. No ale reszta, pingwiny schodzą....
Po tym początku 3 sezonu, zastanawiam się czy nie lepiej by zakończyli. Bo jeśli tak pójdzie 4 sezon będzie porażką. Lepiej by pingwiny odeszły w chwale, niż trwały w porażce i niskiej oglądalności. Już zauważyłam to "na siłę".
No ale zobaczymy.
A moim zdaniem końcówka 2 sezonu była lepsza od całego 1...
No bo dostrzegliśmy wiele zachowań,które w pierwszym sezonie były nie do pomyślenia.
Np.płaczący Skipper,drący się Szeregowy,przerażony Rico i łzawy,romantyczny Kowalski.
Według mnie końcowe odcinki sezonu 2 biją o głowę sezon pierwszy,który może był i śmieszny,ale zabierał głównym bohaterom część duszy O.O
Niestety to prawda. Dla mnie strasznie przekombinowany wydawał się być ten odcinek musicalowy - "Powrót zemsty dr. Bulgota". Z reguły nie przepadam za musicalami, więc może dlatego źle go przyjęłam, ale nie jest to jedyny odcinek na którym trochę się wynudziłam. Oceniając wszystkie serie, dla mnie 1. jest najlepsza, być może dlatego, że to wszystko było tak świeże i inne od większości bajek :)
Nom. Dla mnie też. Wszystko było świetne, ale jak już zaczęli śpiewać te piosenki, jedna po drugiej, to mnie to wynudzało. Poprostu to przeminęłam, czyli ogólnie dosyć dużo filmu straciłam, no ale co. Tych piosenek było naprawdę dużo. Dla mnie była to przesada.
A ja też zbytnio nie lubię gdy w filmach śpiewają piosenki, zamiast mówić teksty.