PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127349
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

W niedzielę o 18 - Operation - Lunacorn Apocalypse
tak przynajmniej reklamowali

PS.: Czy były w ciągu ostatnich 2-ch miesięcy jakieś nówki?

ocenił(a) serial na 10
Wookie_LG

Nie ale w poniedziałek 3 grudnia będą nowe odcinki

Zyzio7

ta? git

użytkownik usunięty
Zyzio7

a wiesz może jakie to odcinki ? ,ja czekam na ,,nuts to you,, i ,,good night and good chuck,,.

ocenił(a) serial na 10

Wiem tylko że są nowe odcinki które będą puszczane od 3 grudnia od pon. do pt. o 19.20 na Nickelodeon w dubbingu xD

Zyzio7

a właściwie od 2 grudnia, bo reklamowali że o 18:05 czy jakoś tak ma być nowy specjalny odcinek

ocenił(a) serial na 10
Wookie_LG

Nie powiedzieli że będzie nowy odcinek też tą reklamę widziałem może znowu reklamowali PzM.

Zyzio7

wydaje mi się, że podali nawet tytuł odcinka (ten co go po angielsku wpisałem na początku tematu)...

użytkownik usunięty
Wookie_LG

Fajnie wiedzieć.

ocenił(a) serial na 10
Wookie_LG

Na temat Operation - Lunacorn Apocalypse daję link: http://pl.madagaskar.wikia.com/wiki/Operacja:_Jednoro%C5%BCec_Apokalipsy

użytkownik usunięty
Zyzio7

Pisałem już wcześniej o jakości tej wiki, choć w datę jestem skory uwierzyć.

ocenił(a) serial na 10

każde informacje są JAKIMIŚ informacjami

użytkownik usunięty
Zyzio7

Niektóre informacje są tylko spekulacjami albo zwykłymi kłamstwami.

ja też jestem skory uwierzyć, że w USA nie był emitowany a w Polsce był prawie rok temu...

użytkownik usunięty
Wookie_LG

To była ironia, prawda?

no

ocenił(a) serial na 10
Wookie_LG

A jednak jutro od 15.30 rozpoczyna się kolejny maraton zaczyna się od Antarktydy trwa do 18.00 do odcinka Wielka kula a po wielkiej kuli jest Operation - Lunacorn Apocalypse będzie się działo chociaż chciałbym oglądać po kolei.

Zyzio7

maraton powtórek... na koniec jeden nowy odcinek dali jakby nie mogli maratonu nowości puścić. Przecież w poniedziałek o 19:20 mają być nowe, i we wtorek i aż do czwartku - w sam raz materiał na maraton.

ocenił(a) serial na 8
Wookie_LG

Wookie możesz nagrać odcinek bo mi nicka zablokowali.

ocenił(a) serial na 10
lisek696

o ile mi wiadomo w piątek znowu będzie ten odcinek

użytkownik usunięty
lisek696

Nie zapomnij, że Wookie mieszka teraz w akademiku, więc będzie dla niego trochę trudniejsze (mylę się?).

tzn z opóźnieniem... w sobotę wgram wszystkie premiery z całego tygodnia

użytkownik usunięty
Wookie_LG

Na tobie zawsze można polegać.

Wookie_LG

właśnie wrzucił się pierwszy z nowych odcinków (22 odcinek 3 serii), jeśli ktoś chce. Ładują się następne a kolejne się przerabiają. Oczywiście, gdy pojawi się możliwość to uploaduje wersje w HD 720p (mkv)

Plik jest na moim gryzoniu (FILMY i SERIALE -- II. Seriale -- ~~ ANIMOWANE ~~ -- Pingwiny z Madagaskaru (DUBBING) -- NOWE ODCINKI DLA ZNJAMOYCH Z FILMWEBU)

użytkownik usunięty
Wookie_LG

Mówiłem, że na tobie zawsze można polegać?

użytkownik usunięty

PS. Zauważyłem pewien błąd na twoim chomicu (Dlaczego to słowo jest niezgodne z regulaminem serwisu?!). Otóż, Muminki nie pochodzą z Japonii, tylko z Finlandii albo Szwecji, nie jestem pewien. Choć może to nie jest błąd ("błędy" można w końcu robić z premedytacją), ale... Wiesz... Uwielbiam się czepiać.

to koprodukcja: Finlandia, Holandia, Japonia. Ale napisy na końcu są po japońsku

użytkownik usunięty
Wookie_LG

Hmm... Nie wiedziałem. Wybacz za wytykanie ci błędów, których nie popełniasz.

spoko... nawet lepiej gdy ktoś wytyka błędy: w końcu można dojść do perfekcji i przynajmniej wiem, że ktoś się jakoś tym interesuje

Wookie_LG

AVE !
Wrzucam nowe, grudniowe odcinki 3 sezonu Pingwinow w dobrej jakosci - pisac do mnie wiadomosci, to wysle linki.