W niedzielę o 18 - Operation - Lunacorn Apocalypse
tak przynajmniej reklamowali
PS.: Czy były w ciągu ostatnich 2-ch miesięcy jakieś nówki?
a wiesz może jakie to odcinki ? ,ja czekam na ,,nuts to you,, i ,,good night and good chuck,,.
Wiem tylko że są nowe odcinki które będą puszczane od 3 grudnia od pon. do pt. o 19.20 na Nickelodeon w dubbingu xD
Nie powiedzieli że będzie nowy odcinek też tą reklamę widziałem może znowu reklamowali PzM.
wydaje mi się, że podali nawet tytuł odcinka (ten co go po angielsku wpisałem na początku tematu)...
Na temat Operation - Lunacorn Apocalypse daję link: http://pl.madagaskar.wikia.com/wiki/Operacja:_Jednoro%C5%BCec_Apokalipsy
A jednak jutro od 15.30 rozpoczyna się kolejny maraton zaczyna się od Antarktydy trwa do 18.00 do odcinka Wielka kula a po wielkiej kuli jest Operation - Lunacorn Apocalypse będzie się działo chociaż chciałbym oglądać po kolei.
maraton powtórek... na koniec jeden nowy odcinek dali jakby nie mogli maratonu nowości puścić. Przecież w poniedziałek o 19:20 mają być nowe, i we wtorek i aż do czwartku - w sam raz materiał na maraton.
Nie zapomnij, że Wookie mieszka teraz w akademiku, więc będzie dla niego trochę trudniejsze (mylę się?).
właśnie wrzucił się pierwszy z nowych odcinków (22 odcinek 3 serii), jeśli ktoś chce. Ładują się następne a kolejne się przerabiają. Oczywiście, gdy pojawi się możliwość to uploaduje wersje w HD 720p (mkv)
Plik jest na moim gryzoniu (FILMY i SERIALE -- II. Seriale -- ~~ ANIMOWANE ~~ -- Pingwiny z Madagaskaru (DUBBING) -- NOWE ODCINKI DLA ZNJAMOYCH Z FILMWEBU)
PS. Zauważyłem pewien błąd na twoim chomicu (Dlaczego to słowo jest niezgodne z regulaminem serwisu?!). Otóż, Muminki nie pochodzą z Japonii, tylko z Finlandii albo Szwecji, nie jestem pewien. Choć może to nie jest błąd ("błędy" można w końcu robić z premedytacją), ale... Wiesz... Uwielbiam się czepiać.
spoko... nawet lepiej gdy ktoś wytyka błędy: w końcu można dojść do perfekcji i przynajmniej wiem, że ktoś się jakoś tym interesuje