Na yt wstawiłam ostatnio odcinek o zoo w Hoboken z napisami po polsku. Zapraszam do obejrzenia na moim kanale : FanKreskowek321
Piszcie co o tym sądzicie.
spoko, nic się nie stało ;))
No to miłego oglądania i za wszelkie błędy w tłumaczeniu przepraszam ;)
JEST SPRAWA!
zajęłam się tłumaczeniem odcinka specjalnego : The Penguins of Madagascar - Operation: Antarctica
(zaczęłam, bo nie skończyłam, i nie wiem kiedy to zrobię)
Jednak jeśli chcecie go zobaczyć na yt prześlijcie mi jakąś stronkę, gdzie mogę ten FILM pobrać i zmontować moje napisy.
Z The Hoboken Surprise było mi łatwiej bo mogłam wstawić 2 części osobno, bo akurat znalazłam taki plik. Przetłumaczyłam, zmontowałam do każdego z osobna i było... Ale jakby komuś serio zależało to mógłby ten film (The Penguins of Madagascar - Operation: Antarctica) samodzielnie pobrać i go podzielić po 11 minut bo mi żaden program go obróbki filmów nie wczytuje tego pliku avi. i np. przesłać mi na email albo wstawić na jakąś stronę, ja bym to pobrała..
Oczywiście to tylko jeśli chcecie ten odcinek zobaczyć na yt, bo ja sama mogę sobie oglądnąć po angielsku i wszystko zrozumiem.. albo nawet zrobić tłumaczenie i zmontować w programie np. po to by moje rodzeństwo mogło to zobaczyć.. ALE JA TO ROBIĘ DLA WAS.. ;))
albo prześle wam moje tłumaczenie i sami to osobno zrobicie! tylko no.. prawa autorskie ;)) rozumiecie nie?
i jeszcze nie każdy umie ;D
http://www.youtube.com/watch?v=hozl4GFeK40 tu masz film,kliknij na dole udostępnij ,skopiuj link i wklej tu www.zapiska.pl i dalej sobie poradzisz ;-)
FILMY BĘDĄ DODAWANE NA INNYM KONCIE ZE ZWIĘKSZONYM LIMITEM CZASU !
Nazwę podam jak dodam nowy film ;)
Owszem jeszcze nie, ponieważ; cytuję ,,nazwę podam jak wstawię nowy film", a jeszcze tego nie zrobiłam. Jednak powinnam się wyrobić z tłumaczeniem do końca tygodnia.
,,The Return of the Revenge of Dr. Blowhole"
Proszę się nie niecierpliwić ponieważ filmy będę dodawać, tylko z opóźnieniem, bo nie mam z byt dużo czasu, żeby wstawiać je regularnie ;)