Dobra, w tym temacie można gadać na dowolny temat, jak ktoś chce się czymś polecić, to ten temat jest w sam raz.
Kto z was pisał w tym roku egzamin szóstoklasisty? Ja dostałem 39 pkt (Oh yeah!).
Ja pisałem dwa lata temu. Nie wiem, ile dostałem punktów, ale mogłaby to być szóstka z wykrzyknikiem.
Proste jak sprawdziany z "Czytaj ze zrozumieniem!"
W tym mies. 17. Właściwie ten serial mi się znudził ale wchodzę czasem zobaczyć co tu się dzieje bo, miałem( A co do niektórych nadal) wiele znajomych.
Ej, a tak w ogóle, to czy ty nie jesteś przypadkiem członkiem polskiego That Guy With The Glasses? BO przed chwilą oglądałem jedną z ich recenzji, a w tłumaczeniu uwzględnili kolesia, który ma taki nick co ty.
A da się tak "znielubić" bez powodu ??
Skoro to offtop, to chyba mogę się bezczelnie zareklamować, co ??
Otóż chciałabym poinformować, że po latach posuchy i nudy na moim blogu pojawiła się pierwsza notka nowego opowiadania pod tytułem "Czerwona Dama".
W
Sorki, wysłało się samo... ;/
Wszystkich, którzy mają ochotę pośmiać się z mojej twórczości i poczytać bazgroły domorosłej pisarki zapraszam pod ten adres :
http://angelika-smigielska97.blog.onet.pl/2014/06/25/295/
Mam nadzieję, że nie zanudzę was na śmierć.
Wcześniej koniecznie przeczytajcie wprowadzenie z "Ruszamy", gdyż dzięki niemu łatwiej zrozumiecie opowiadanie ;p
Nie twierdzę, że się nie da, ale oczekiwałam, że jakoś to uzasadnisz.
Jeśli można oczywiście.
Oglądasz pierwszy raz, stwierdzasz, że to jest naprawdę dobre.
Parę miesięcy później stwierdzasz, że to szajs.
Łatwy, bardzo. xD Najgorszy był stres. xd
Polski mi o dziwo dobrze poszedł, ponieważ było praktycznie samo czytanie ze zrozumieniem, jednak rozprawka mogłaby mieć lepszy temat. Mat-przy - równie śmieszne. xD No i języki także proste.
Najgorsze dwa tematy w tym miesiącu? Bal i podania. :D
Dzięęęęęki!!! Szczerze powiedziawszy nie spodziewałam się, że ktokolwiek mi odpisze. :')
W tym dniu chciałabym wszystkich oficjalnie przeprosić za każde niemiłe słowo które wypowiedziałam w Waszą stronę. Od dzisiaj jestem o rok mądrzejszaa.
No dobra, z tej przewspaniałej okazji wakacji, mam do was prośbę. Moglibyście się pogodzić?
W końcu wakacje! Nareszcie upragnione 2 miesiące laby! Gdzie wyjeżdżacie na wakacje? Ja jadę do Grzybowa.