Można powiedzieć, że temat nie związany z forum, ale według mnie nawiązuje do odcinka "Byłem
żywym trupem". Mieliście kiedyś styczność z czymś paranormalnym?
Od jakiegoś czasu moja drukarka sama drukuje chociaż powinna być wyłączona. Scaryyy
Zapomniałam dodać że ta drukarka zawsze coś drukuje o tej samej godzinie. Bez wyjątku. ._.
Czasem zdarza się, że coś przewiduję. Np. myślę o jakimś odcinku Pingwinów, kiedy będzie leciał: następnego dnia puszczają go w TV. Myslę kiedy mógłby mnie odwiedzić kolega: następnego dnia wpada z wizytą.
Kiedyś laptop był odłączony był zamknięty i nagle się włączył 0_0 i wyłączył Creeepy
Ja czasem przewiduję co ktoś powie lub napisze. I wczoraj o pierwszej w nocy słyszałam straszny hałas i widziałam migające światło za oknem, a reszta domowników nic nie słyszała....
Byłam na parkingu, oczywiście w nocy i to samiutka. Nagle usłyszałam za sobą kroki, a raczej stukot butów. Obróciłam się, ale tam nikogo nie było, a mimo to wciąż słyszałam, jak ktoś biegnie w moją stronę. Czy to znaczy, że prześladuje mnie Slender Man? ._.
Niekiedy podejrzewam siebie o zdolności paranormalne. Sprawiłem, że kiełbaska zniknęła, kiedy ją zjadłem.