Skoro Bob Schooley robi dla Disney to mam spodziewać się pingwinów na Disney Channel?
Bo w tedy naprawdę były by już wszędzie :-)
A tak w ogóle o co chodzi z nickiem?
Bo w nocy lecą programy których normalnie na nim nigdy nie było i nie można już zmieniać
(niestety dla mnie) języka.
Co o tym myślicie?
.
Odlotowe Agentki na początku był nadawane na Jetix, ale później jego miejsce zajął DisneyXD. Więc w pewnym sensie.
Ale o czym my tu rozmawiamy. Pingwiny na pewno nie będą lecieć na Disney Channel, ponieważ pingwiny są DreamWorksa, a to są 2 konkurencyjne wytwórnie. Rozumiesz?
spadaj na drzewo nie mam nastroju. znalazł się następny mądry.
Brawo Brawo Brawo normalnie nagroda nobla się należy !
A jeśli chodzi o te rodzeństwo to nie wiem . siostra mi mówiła że na komentarzach mówili że w wakacje robili te filmy ,pisali też czasem jak je robili.
Wiem że moją odp jest pokręcona ale mam zły dzień .
Ech, tak od razu wspomniałeś, że to ona. Mogliśmy to kontynuować, jak... w filmie szpiegowskim!
Hej, Zyzio, czyżby ta "druga część" właśnie się rozpoczynała?
Tak , ale na początek synopsis:
W poprzedniej części nata jakaś tam pokłóciła się z innymi fanami PzM usunęła konto ale zapowiedziała powrót.
Część druga : Powrót Naty
A co do tematu nie zgadzam się ponieważ pewnie DreamWorks podpisał kontrakt z nickiem na wszystkie seriale np. Kung Fu Panda Legenda o niezwykłości to też jest Worksa ap ropo widzieliście tą reklamę na nicku z tymi kucykami nie widziałem tego odcinka wiec wkrótce może wyjdzie nowy xD
No nie do końca. Serial na podstawie "Jak wytresować smoka" jest puszczany na Cartoon Network.