Świetna wiadomość dla wszystkich wielbicieli nielotów! Serial zgarną nagrodę emmy 2012 (news nie najświeższy ale dopiero teraz się zorientowałem). Krótko pisząc - zasłużenie (futuramy, simpsony już swoje dostały). Serialik na miarę 21 wieku - wnosi powiew świeżości. Bajka nie jest wulgarna, pełna świetnego humoru, pouczająca. Zarówno dla dzieci, młodzieży i dorosłych (pełno mrugnięć okiem do widza, nawiązań do subkultury). Świetnie podłożone głosy (szczególnie w wersji polskiej - rewelacyjnie przetłumaczone dialogi). Nawet scenariusz jak na zwariowaną bajkę ze zwierzątkami z zoo, w każdym odcinku jest spójny i logiczny (strasznie to cieszy). Widać, że w pracę włożono wiele serca, bo to naprawdę prawdziwa rewelacja. Szkoda, że musimy jeszcze trochę poczekać na świetną wersję polską 3 sezonu w cudownej interpretacji pana Wierzbięty i aktorów głosowych (Jarosław Boberek, Jacek Lenartowicz, Tomasz Steciuk, Janusz Zadura, Wojciech Paszkowski, Tomasz Bednarek , Monika Kwiatkowska-Dejczer, Tomasz Knapik,Paweł Szczesny, Joanna Węgrzynowska-Cybińska i inni...)
Na przykład mnie. To forum jest po to, by wyrazić swoją opinię na temat serialu. A jeśli cię to nie interesuje, to już twój problem.
no to jak ja założyłem temat o grze to ty też podałeś swoją opinie w liczbie mnogiej
O czym ty w ogóle pieprzysz?!
Oczywiście bez obrazy. Nie chciałem, by zabrzmiało to źle.
Szczerze mówiąc to się nie spodziewałam, że zgarnie tę nagrodę. :) Ale miło, na pewno zasłużył.