Temat powstał,żeby nie robić zbyt dużego zamieszania na forum.Celem tematu jest to ,aby
wybrać gatunek jakiego mogłaby być postać z tego wątku:
http://www.filmweb.pl/serial/Pingwiny+z+Madagaskaru-2008-
468032/discussion/Posta%C4%87+idealna,2174417 . Zasady są podobne jak w grze na tym
wątku: http://www.filmweb.pl/serial/Pingwiny+z+Madagaskaru-2008-
468032/discussion/Bitwa+postaci,1920557 . Różnica jest taka ,że nie dodajemy nowych
gatunków jak jakiś gatunek odpadnie z gry (zdobędzie 0 pkt),a gatunki które zdobędą 60 punktów
przechodzą do rundy finałowej. Startujemy od 30 punktów. Przy gatunku któremu chcemy odjąć 2
pkt wpisujemy X ,a przy gatunku któremu chcemy dodać 2 pkt wpisujemy V.
1. Pingwin 30
2. Lemur 30
3. Wydra 30
4. Delfin 30
5.Wąż 30
6.Orka 30
1. Pingwin 32
2. Lemur 28
3. Wydra 28 X
4. Delfin 30
5. Wąż 30
6. Orka 32 V
<Myślę że orka to dobry pomysł. Oryginalny>
1. Pingwin 34
2. Lemur 28X
3. Wydra 20 X
4. Delfin 30
5. Wąż 30X
6. Orka 38 V
1. Pingwin 34
2. Lemur 26
3. Wydra 18 X
4. Delfin 30
5. Wąż 28
6. Orka 40 V
<załatwimy wydrę xD>
1. Pingwin 34
2. Lemur 24 X
3. Wydra 12 X
4. Delfin 32 X
5. Wąż 28 X
6. Orka 46 V
W każdym bądź razie wszystko na nie, tylko orka na tak :>
Matko, nie spodziewałam się, że ktoś wpadnie na taki iście zkowalszczały pomysł odnośnie "Postaci idealnej"! c;
Można dać tylko 2 głosy w 1 poście: jeden na tak i jeden na nie.
PS: To dobrze że wpadłam na ten pomysł czy źle? Bo nie do końca rozumiem ostatnie zdanie w twojej wypowiedzi.
No to jestem na nie z pingwinem, a na tak z orką.
Sama siebie niestety nie bardzo rozumiem...!
1. Pingwin 32
2. Lemur 24
3. Wydra 12 X
4. Delfin 32
5. Wąż 28
6. Orka 48 V
<według tego co napisałaś w ostatnim poście>
1. Pingwin 34
2. Lemur 22 X
3. Wydra 8
4. Delfin 32
5. Wąż 28
6. Orka 52 V
Czekam na więcej głosów:)
To trzeba zrobić coś podobnego z imieniem. A w ogóle to będzie facet czy kobieta?
Co do imienia, to poczekałbym na to, aż wszystko będzie ustalone(czyli również pochodzenie, historia, detale dot. wyglądu etc.)
Sierota, którą wychował stary wojenny weteran. Przybrany ojciec zginął w zamachu terrorystycznym
i nasz bohater przeżył załamanie nerwowe. W wieku 16-20 lat poszedł do wojska, w nadziei, że uda mu się dokonać zemsty.
Pomimo, że nie zemścił się, zakochał się w pewnej delfinicy, ale ona go odtrąciła. Ponownie miał depresję, z której wyciągnął go Skipper.
Razem uczyli się w akademii komandosów, lecz po zakończeniu szkolenia ich drogi się rozeszły. Wiele podróżował, już prawie zostawiając za sobą przeszłość.
Jednak, gdy przepływał obok NY, zobaczył, że jego dawna miłość, do której jego uczucia nigdy nie ugasły, całowała się z jakimś pingwinem, a obok stał Skipper.
Postanowił srogo się zemścić i teraz czeka na odpowiedni moment, by zaskoczyć pingwiny i zabrać to, co mu się należy.
Tak, mocno ogólnikowo to napisałem, wiem.
Ciekawa historia . Mało szczegółowa ,ale ciekawa . Czekam na więcej waszych sugestii . Potem wybierzemy najciekawszą:)