PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127343
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Jest już na tym forum masa tematów: Q&A. Jednak chyba nikt nie zrobił tematu, w którym każdy pisze pytanie na dowolny temat, a kto inny wyraża swoją opinię!

To ja zacznę: Co myślicie o FanFiku, w którym pingwiny, Julian i kilku ich wrogów zostają wciągnięci do nowo powstałego komputera Kowalskiego, a aby wyjść muszą przejść kilka gier komputerowych?

ocenił(a) serial na 7
Megafil666

Faktycznie, nikt na to nie wpadł!

To, że to już było w "Scooby - Doo i Cyber Pościg" (wiem, jestem zły...) :D

Skoro już przy ff - ach jesteśmy: historia z nacelowaniem głównie na Kowalskiego i jego przeszłość, w której trup ściele się w miarę gęsto, a główny bohater jest pokazany z tej drugiej, mroczniejszej strony? Myślicie, że przejdzie? A, i jeszcze jeden, nowy wróg i od groma nowych postaci. Przy okazji niewykluczone, że kilka istotnych person hm... nie przeżyje?

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Ło Boże... Aż jestem ciekawa!

Także wtrącę coś o ff: czy przejdzie historia, w której Bulgor odnajduje miłość życia, która po jakimś czasie plącze się w sieci, i statek zabiera ją w nieznane, a następnie, po wielu latach wraca, Blowhole się jej oświadcza, i biorą ślub?
A może to zbyt nienormalne?

ocenił(a) serial na 7
Annqa

Hehe... Jest w trakcie pisania...

Myślę, że przejdzie i będzie całkiem ciekawa :) Jednak dla mnie brzmi trochę zbyt cukierkowo i optymistycznie :( Sory, mam zły dzień.
Dobra, to teraz normalne pytanie: kto czytał "Hobbita"? <Tia... Wiem, że "co ma piernik do wiatraka?!", ale... No tak jakoś...>

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Ja czytałam "Hobbita"! Kocham tę książkę. A filmu nienawidzę - po co był im ten pie... przeklęty, przepraszam, ork na A?! Poza tym, co oni zrobili z Gollumem?! (LoTR nie widziałam, ani nie czytałam całego jeszcze)

ocenił(a) serial na 7
RaptorRed

No, film strasznie Jackson pokaleczył :( ale moim zdaniem, LotR obok Gry o Tron, to jedna z lepszych ekranizacji.
A twoje pytanie brzmi...?

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Czy chcielibyście przeczytać Penguin Theft Auto, czy to zbyt anormalne?

ocenił(a) serial na 7
RaptorRed

Moją opinię znasz xd

Kto słucha Metalu? xd

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Czy słyszałeś o Final Fantasy albo Kingdom Hearts?

ocenił(a) serial na 7
Megafil666

FF tak, KH nie.

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Wysłać ci na priva link do ostatniej walki z KH II?

ocenił(a) serial na 7
Megafil666

Nie, bo i tak nie będę miał jak obejrzeć :/

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Miałeś wrócić w piątek, co nie?

ocenił(a) serial na 7
Megafil666

Zaszły zmiany O_o wrócę dopiero w następny weekend.

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Cukierkowo jest tylko w drugiej części :>

ocenił(a) serial na 8
n00bers

Uwielbiam Hobbita! Książkę i film! To arcydzieło fantasy. ^^

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Czytałem! Kocham tę książkę! Mimo że film świetny, zniszczyli książkę!

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Do Annqa i n00bers - nie pytajcie, piszcie. Jak macie pomysł warto go rozwinąć niż pytać. Oceniać ff przyjdzie później.

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Chodziło mi o to, czy to mogłoby wypalić

ocenił(a) serial na 7
Megafil666

Myślę, że mimo wszystko: tak :) Zależy, jakie to będą gry i jak to wszystko zostanie napisane.

ocenił(a) serial na 10
Megafil666

Ja uważam, że to bardzo ciekawy pomysł i bardzo chętnie bym coś takiego przeczytała. A co, masz zamiar napisać?

ocenił(a) serial na 10
natalia30107

Mógłbym spróbować, ale wątpię czy mi się uda. Jak dotąd wszystkie moje FanFiki były po prostu: Meeeeehhhh...