Jest już na tym forum masa tematów: Q&A. Jednak chyba nikt nie zrobił tematu, w którym każdy pisze pytanie na dowolny temat, a kto inny wyraża swoją opinię!
To ja zacznę: Co myślicie o FanFiku, w którym pingwiny, Julian i kilku ich wrogów zostają wciągnięci do nowo powstałego komputera Kowalskiego, a aby wyjść muszą przejść kilka gier komputerowych?
Faktycznie, nikt na to nie wpadł!
To, że to już było w "Scooby - Doo i Cyber Pościg" (wiem, jestem zły...) :D
Skoro już przy ff - ach jesteśmy: historia z nacelowaniem głównie na Kowalskiego i jego przeszłość, w której trup ściele się w miarę gęsto, a główny bohater jest pokazany z tej drugiej, mroczniejszej strony? Myślicie, że przejdzie? A, i jeszcze jeden, nowy wróg i od groma nowych postaci. Przy okazji niewykluczone, że kilka istotnych person hm... nie przeżyje?
Ło Boże... Aż jestem ciekawa!
Także wtrącę coś o ff: czy przejdzie historia, w której Bulgor odnajduje miłość życia, która po jakimś czasie plącze się w sieci, i statek zabiera ją w nieznane, a następnie, po wielu latach wraca, Blowhole się jej oświadcza, i biorą ślub?
A może to zbyt nienormalne?
Hehe... Jest w trakcie pisania...
Myślę, że przejdzie i będzie całkiem ciekawa :) Jednak dla mnie brzmi trochę zbyt cukierkowo i optymistycznie :( Sory, mam zły dzień.
Dobra, to teraz normalne pytanie: kto czytał "Hobbita"? <Tia... Wiem, że "co ma piernik do wiatraka?!", ale... No tak jakoś...>
Ja czytałam "Hobbita"! Kocham tę książkę. A filmu nienawidzę - po co był im ten pie... przeklęty, przepraszam, ork na A?! Poza tym, co oni zrobili z Gollumem?! (LoTR nie widziałam, ani nie czytałam całego jeszcze)
No, film strasznie Jackson pokaleczył :( ale moim zdaniem, LotR obok Gry o Tron, to jedna z lepszych ekranizacji.
A twoje pytanie brzmi...?
Do Annqa i n00bers - nie pytajcie, piszcie. Jak macie pomysł warto go rozwinąć niż pytać. Oceniać ff przyjdzie później.
Myślę, że mimo wszystko: tak :) Zależy, jakie to będą gry i jak to wszystko zostanie napisane.
Ja uważam, że to bardzo ciekawy pomysł i bardzo chętnie bym coś takiego przeczytała. A co, masz zamiar napisać?