Mam do Was kilka pytań, tak jak Neli xd Albowiem nudzi mi się (czuć już weekend xd),
sporządziłam dla Was listę pytań:
1. Czy jesteście w pełni (?) Polakami?
2. Jaki język obcy najlepiej umiecie?
3. Jesteście w szkole o jakim profilu? (Językowe etc.)
4. Ile macie lekcji w poniedziałki? xd
5. Kiedy zaczęła się Wasza przygoda z Pingwinami z Madagaskaru?
6. Co sądzicie o blogerach, których blogi nie są komentowane, a autorzy mają talent?
7. Czy czekacie aktualnie niecierpliwie na jakiś wpis na czyimś blogu? Jeśli tak, to na czyim?
To tyle :3
1. Tak
2. Angielski
3.z oddziałami integracyjnymi (nwm czy o to chodził)
4. 7 + 8 -ma lekcja(dodatkowa)
5. Gdy klepałam po kanałach bo mi się nudziło.
6. Jest mi ich szkoda.
7.Nie.
;)
1. Tak.
2. Angielski.
3. Ble.
4. Sześć!
5. Mój brat zaczął oglądać, a ja razem z nim i teraz obydwoje codziennie oglądamy pingwiny.
6 Biedaki...
7. No i się doczekałam. Jest nn, ale nie ma mojego komentarza.
1. Nwm. Mam babcię z Ukrainy za czasu jej przynależenia do Polski, pradziadków Amerykanów i prababcię Niemkę.
2. Sindarin.
3. Ostatnia klasa która mogła nie wybierać profili/lów.
4. Tak z 6?..
5. 8 sierpnia 2012 o 18.00
6 .-
7. Czekam aż dodam coś na mojego bloga o Holmesie, gdzie póki co jest jedna historia.
[SPAM]
Adres bloga to we-are-sherlocked.blogspot.com
Spaaam o.e
2. Czemu ja na to nie wpadłam xd
7. EJ!! Czemu dopiero teraz mi o tym mówisz?! o.e
A, nie, to ta historia którą ci już wysłałam.. Ale mam pomysł na "Piwnicę Earnstealów". Czy raczej ich dom?..
1. Tak
2. Angielski, choć i tak niezbyt dobrze
3. Jestem w liceum na profilu psychologicznym, szkoła nie ma jednego konkretnego nachylenia
4. 7
5. W sierpniu 2012
6. Nie wiem.
7. Nie, ostatnio faza na czytanie o pzm mi przeszła toteż jak jakiś wpis się pojawi to przeczytam, ale żeby czekać z niecierpliwością to nie.
1. Dopiero mi się przypomniało że mój dziadek chyba był jakoś powiązany z Duńczykami, więc niewykluczone że też coś w sobie z Dunki mam. Łeee, Skip by mnie nie polubił.
1. Czy jesteście w pełni (?) Polakami?
NIE, JESTEM KURNA AZJATĄ.
2. Jaki język obcy najlepiej umiecie?
Englisz is ołsom.
3. Jesteście w szkole o jakim profilu? (Językowe etc.)
Eee... Żadnym?
4. Ile macie lekcji w poniedziałki? xd
SZEEEEŚĆ.
5. Kiedy zaczęła się Wasza przygoda z Pingwinami z Madagaskaru?
Oglądałem ciągle pierwszy sezon na Nicku jak miałem 9-10 lat.
6. Co sądzicie o blogerach, których blogi nie są komentowane, a autorzy mają talent?
Nie wiem.
7. Czy czekacie aktualnie niecierpliwie na jakiś wpis na czyimś blogu? Jeśli tak, to na czyim?
Na blogu n00bersa o zhumanizowanych pingwinach. Chyba sam założę bloga parodiującego jakiś film DW animation xD