Jest temacik o Notkach,to damy też rysunki.
Jeżeli macie jakiekolwiek rzeczy artystyczne związane z Pingwinkami,to wrzućcie je tutaj i podzielcie się swoją twórczością!
Ja kiedyś dałam kilka...
Teraz mam rysunek,który narysowała UWAGA MOJA MAMA ;D
Dać?
Kolor troszkę inny, ale sam kształt jest idealny. Dla mnie naprawdę tak wygląda, a ciężko jest mnie zadowolić w kwestii rysunków;P
Nie wiem co mogłabyś jeszcze stworzyć... Chyba że miałabyś czas i ochotę zmierzyć się z Sharkane;) Wybacz, że z mojego opowiadania, ale jestem ciekawa jak Ty sobie ją wyobrażasz...
To chyba nie ma znaczenia, ale jest niższa od Bulgota. Ma zielone, prawie szmaragdowe oczy i taki trochę zadziorny uśmiech. Grzbiet ma ciemniejszy od Bulgota. I jest butlonosem.
Mam nadzieję, że opis jako tako trzyma się kupy:D
http://dark-secret1.deviantart.com/art/Sharkane-381334868?ga_submit_new=10%253A1 372429378
Tak miała wyglądać?
Ja pierdzielę! Jest piękna! Bardzo. Wyszła niemal idealnie, a trudno jest coś wykonać na podstawie czyjegoś wyobrażenia;) Nie mogę wyjść z podziwu, jak jesteś w stanie tworzyć takie dzieła na komputerze! Jest cudowna!^^
Dziękuję Ci bardzo że zechciałaś się pomęczyć nad Sharkane. Chociaż biorąc pod uwagę naprawdę wysoki poziom tej grafiki, na pewno nie musisz się zbytnio wysilać nad tworzeniem;)
Jeszcze raz wielkie dzięki!
1.Dzięki.Narysowanie Sharky było nawet łatwe. Tylko mam jedno pytanko: Czy moja wizja Sharkane zgadza się z twoim wyobrażeniem?
2.Jak chcesz , mogę ci narysować jakąś inną postać z twojego opowiadania. Po prostu napisz mi jaką postać mam narysować i opisz w miarę szczegółowo jej wygląd:)
To ja dziękuję;P Oczywiście. Są naprawdę bardzo podobne;) Oczy mają idealny kolor^^
Dziękuję Ci, że wyszłaś z tą propozycją:) Nie chcę wyjść na jakąś narwaną osobę, nastawioną na tylko swoje opowiadania... Ale byłabyś tak miła i stworzyła Nicka? Brata Bulgota?
Nie powinien być trudny do wyobrażenia, ponieważ jest bardzo podobny do Bulgota. Jest od niego starszy... Ma taki sam kolor oczu- według mnie jest to zielono-brązowy. Zawsze ma taki lekko chory uśmieszek...xD Z boku szyi ma dość małe znamię w kształcie zygzaka.
Z góry bardzo Ci dziękuję;)
1.Serio? Najwięcej czasu zajęło mi właśnie dobranie koloru oczu. Kompletnie nie miałam pojęcia o jaki odcień ci chodzi.
2. Lubię (wręcz uwielbiam) spełniać zamówienia na rysunki,więc z chęcią narysuję Nicka:)Nie będzie to chyba zbyt trudne:)
3."Zielono-brązowy" w sensie że jedno oko zielone,drugie brązowe ,czy połączenie tych dwóch kolorów?
Wybacz, że musiałaś się natrudzić żeby zrozumieć o co mi chodzi..:/ W każdym razie, kolor wyszedł Ci bezbłędnie;)
W takim razie super:) Już się bałam że niekoniecznie masz na to ochotę...
Dostrzeżenie koloru tęczówki Bulgota udało mi się tylko w dwóch momentach, ale dla mnie jest to właśnie połączenie tych dwóch kolorów...:D
1.Nic nie szkodzi:)
2. Zawsze mam ochotę na rysowanie:)
3. Rzeczywiście trudno się dopatrzyć. Moim zdaniem jest to ciemny brąz.
http://dark-secret1.deviantart.com/art/Nick-381641894?ga_submit_new=10%253A13725 33051
O taki rysunek chodziło?
O tak:D Świetny. Taki prawdziwy. Jak żywy;) Co prawda znamię widzę jako trochę mniejsze, ale jest idealnego kształtu. Ma taki zadowolony, wesoły uśmiech..:) Cudnie Ci wyszedł;)
Nadal nie mogę zrozumieć, w jaki sposób wychodzą Ci tak piękne rysunki na kompie.. To dla mnie za dużo...xD
Dziękuję Ci bardzo za kolejny cudowny rysunek!;)
Musze przyznac, ze bardzo zacnie wyszly ci te rysunki ;) tym bardziej, ze zrobilas je na kompie.
Mam takie pytanko. Zmierzylabys sie z Irishem? Bo ja go tylko raz na papierze narysiwalem i to tez dosc srednio :/ To jak? ;)
Nieco drobniejszej budowy od Bulgota, ciemnobrazowe oczy, cale cialo z blizn, lekko psychoptyczny usmieszek przyszyty do geby, czarny kolor skory na grzbiecie, biale podbrzusze i... to chyba tyle xD
Tak, ale wiesz, ja jestem cholernie czepliwy xd
Wszystkie kolejne uwagi są wynikiem mojego niezwykłego czepialstwa xD
1. W moim wyobrażeniu I. był trochę chudszy :)
2. Na bliznach były szwy.
I to tyle ;)
Nie mam zielonego pojęcia...To tak samo jak było z tematem"Nowe notki cz.2". Myślę ,że stoi za tym Wiadomo-Który-Dawid. Kliknął "zgłoś nadużycie" i wpis zablokowany,a z tego co pamiętam nie był niezgodny z regulaminem. Też się zdziwiłam ,jak zobaczyłam co się stało z niektórymi postami i wątkami.
Poważnie? ;] Ja rozumiem, że można dziada nie lubić, ale raczej konta mi nie zablokował.
Wiem ,że część osób nie wchodzi na wątki na temat tworzenia idealnej postaci,wiec wstawiam tutaj mój rysunek przedstawiający moje wyobrażenie tej postaci:
http://dark-secret1.deviantart.com/art/Unnamed-character-386...
Fakt nie chce działać.
Dzięki.Wstawiłabym wcześnie(jakiś miesiąc temu), ale rysunek mi się skasował chwilę po zapisaniu.
Podejrzane to mało powiedziane . To było dokładnie tak:
1.Rysuję rysunek.
2.Zapisuję rysunek.
3.Sprawdzam czy się zapisał- rysunek nadal jest na swoim miejscu.
4. Wyłanczam to coś gdzie są zapisane pliki.
5. Słyszę jakiś dziwny trzask w drugim pokoju.
6. Wracam do mojego pokoju.
7. Na wszelki wypadek jeszcze raz sprawdzam czy rysunek się zapisał -rysunku brak ( a nie miał mi kto go skasować ,bo byłam sama w domu).
Sprawdzałam też ,czy jakimś dziwnym trafem nie trafił do programu "Kosz",jednak tam też go nie było.
http://dark-secret1.deviantart.com/art/The-Penguins-of-Madagascar-399161968
Narysowałam wszystkim dobrze znane Pingwiny :) Wiem, trochę źle narysowany Kowalski ,ale postaram się to naprawić.
Czemu? Kowalski jest narysowany na takim samym poziomie co pozostałe pingwiny. ^^ Podoba mi się.
Nie no, raczej nie ma się do tego przyczepić. Tylko moim zdaniem blizna u Rico jest zbyt widoczna, gdybyś zrobiła ją jakimś innym kolorem. Ale ogólnie obrazek spoko.