PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127377
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Rysunki!

ocenił(a) serial na 10

Jest temacik o Notkach,to damy też rysunki.
Jeżeli macie jakiekolwiek rzeczy artystyczne związane z Pingwinkami,to wrzućcie je tutaj i podzielcie się swoją twórczością!
Ja kiedyś dałam kilka...
Teraz mam rysunek,który narysowała UWAGA MOJA MAMA ;D
Dać?

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Kolor troszkę inny, ale sam kształt jest idealny. Dla mnie naprawdę tak wygląda, a ciężko jest mnie zadowolić w kwestii rysunków;P
Nie wiem co mogłabyś jeszcze stworzyć... Chyba że miałabyś czas i ochotę zmierzyć się z Sharkane;) Wybacz, że z mojego opowiadania, ale jestem ciekawa jak Ty sobie ją wyobrażasz...

ywogerezs

Z chęcią. A mogłabyś podać opis jej wyglądu?

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

To chyba nie ma znaczenia, ale jest niższa od Bulgota. Ma zielone, prawie szmaragdowe oczy i taki trochę zadziorny uśmiech. Grzbiet ma ciemniejszy od Bulgota. I jest butlonosem.
Mam nadzieję, że opis jako tako trzyma się kupy:D

ywogerezs

http://dark-secret1.deviantart.com/art/Sharkane-381334868?ga_submit_new=10%253A1 372429378
Tak miała wyglądać?

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Ja pierdzielę! Jest piękna! Bardzo. Wyszła niemal idealnie, a trudno jest coś wykonać na podstawie czyjegoś wyobrażenia;) Nie mogę wyjść z podziwu, jak jesteś w stanie tworzyć takie dzieła na komputerze! Jest cudowna!^^
Dziękuję Ci bardzo że zechciałaś się pomęczyć nad Sharkane. Chociaż biorąc pod uwagę naprawdę wysoki poziom tej grafiki, na pewno nie musisz się zbytnio wysilać nad tworzeniem;)
Jeszcze raz wielkie dzięki!

ywogerezs

1.Dzięki.Narysowanie Sharky było nawet łatwe. Tylko mam jedno pytanko: Czy moja wizja Sharkane zgadza się z twoim wyobrażeniem?
2.Jak chcesz , mogę ci narysować jakąś inną postać z twojego opowiadania. Po prostu napisz mi jaką postać mam narysować i opisz w miarę szczegółowo jej wygląd:)

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

To ja dziękuję;P Oczywiście. Są naprawdę bardzo podobne;) Oczy mają idealny kolor^^
Dziękuję Ci, że wyszłaś z tą propozycją:) Nie chcę wyjść na jakąś narwaną osobę, nastawioną na tylko swoje opowiadania... Ale byłabyś tak miła i stworzyła Nicka? Brata Bulgota?
Nie powinien być trudny do wyobrażenia, ponieważ jest bardzo podobny do Bulgota. Jest od niego starszy... Ma taki sam kolor oczu- według mnie jest to zielono-brązowy. Zawsze ma taki lekko chory uśmieszek...xD Z boku szyi ma dość małe znamię w kształcie zygzaka.
Z góry bardzo Ci dziękuję;)

ywogerezs

1.Serio? Najwięcej czasu zajęło mi właśnie dobranie koloru oczu. Kompletnie nie miałam pojęcia o jaki odcień ci chodzi.
2. Lubię (wręcz uwielbiam) spełniać zamówienia na rysunki,więc z chęcią narysuję Nicka:)Nie będzie to chyba zbyt trudne:)
3."Zielono-brązowy" w sensie że jedno oko zielone,drugie brązowe ,czy połączenie tych dwóch kolorów?

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Wybacz, że musiałaś się natrudzić żeby zrozumieć o co mi chodzi..:/ W każdym razie, kolor wyszedł Ci bezbłędnie;)
W takim razie super:) Już się bałam że niekoniecznie masz na to ochotę...
Dostrzeżenie koloru tęczówki Bulgota udało mi się tylko w dwóch momentach, ale dla mnie jest to właśnie połączenie tych dwóch kolorów...:D

ywogerezs

1.Nic nie szkodzi:)
2. Zawsze mam ochotę na rysowanie:)
3. Rzeczywiście trudno się dopatrzyć. Moim zdaniem jest to ciemny brąz.

ywogerezs

http://dark-secret1.deviantart.com/art/Nick-381641894?ga_submit_new=10%253A13725 33051
O taki rysunek chodziło?

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

O tak:D Świetny. Taki prawdziwy. Jak żywy;) Co prawda znamię widzę jako trochę mniejsze, ale jest idealnego kształtu. Ma taki zadowolony, wesoły uśmiech..:) Cudnie Ci wyszedł;)
Nadal nie mogę zrozumieć, w jaki sposób wychodzą Ci tak piękne rysunki na kompie.. To dla mnie za dużo...xD
Dziękuję Ci bardzo za kolejny cudowny rysunek!;)

ocenił(a) serial na 7
tajemnica_mroku

Musze przyznac, ze bardzo zacnie wyszly ci te rysunki ;) tym bardziej, ze zrobilas je na kompie.
Mam takie pytanko. Zmierzylabys sie z Irishem? Bo ja go tylko raz na papierze narysiwalem i to tez dosc srednio :/ To jak? ;)

n00bers

Z chęcią:) Tylko podaj mi dokładny opis tej postaci.

ocenił(a) serial na 7
tajemnica_mroku

Nieco drobniejszej budowy od Bulgota, ciemnobrazowe oczy, cale cialo z blizn, lekko psychoptyczny usmieszek przyszyty do geby, czarny kolor skory na grzbiecie, biale podbrzusze i... to chyba tyle xD

n00bers

http://dark-secret1.deviantart.com/art/Irish-385341955?ga_submit_new=10%253A1373 815843
Może być?

ocenił(a) serial na 7
tajemnica_mroku

Tak, ale wiesz, ja jestem cholernie czepliwy xd
Wszystkie kolejne uwagi są wynikiem mojego niezwykłego czepialstwa xD
1. W moim wyobrażeniu I. był trochę chudszy :)
2. Na bliznach były szwy.
I to tyle ;)

n00bers

Mówiłam ,żebyś dał DOKŁADNY opis. O szwach nic nie wspominałeś.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
n00bers

Łot da fak? Czemu zablokowali tego posta? O_o

n00bers

Nie mam zielonego pojęcia...To tak samo jak było z tematem"Nowe notki cz.2". Myślę ,że stoi za tym Wiadomo-Który-Dawid. Kliknął "zgłoś nadużycie" i wpis zablokowany,a z tego co pamiętam nie był niezgodny z regulaminem. Też się zdziwiłam ,jak zobaczyłam co się stało z niektórymi postami i wątkami.

ocenił(a) serial na 10
n00bers

O ło da hek?!
A co tam napisałeś?

ocenił(a) serial na 7
RaptorRed

Nie mam pojęcia.

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 7
RaptorRed

W każdym razie, nic, co trzeba było blokować.

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Ej, czemu nie umiem wejść na Twój profil?! O__O

ocenił(a) serial na 7
RaptorRed

Mnie się pytasz? Ja zastanawiam się nad tym od samego rana.

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Wina dawidka!

ocenił(a) serial na 7
RaptorRed

Poważnie? ;] Ja rozumiem, że można dziada nie lubić, ale raczej konta mi nie zablokował.

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Nie, to jako odmiana od "wina Tuska" :P

ocenił(a) serial na 7
RaptorRed

NFW... xd
[A tak na serio - to miałem tak już z parę razy]

Angela1997

Wiem ,że część osób nie wchodzi na wątki na temat tworzenia idealnej postaci,wiec wstawiam tutaj mój rysunek przedstawiający moje wyobrażenie tej postaci:
http://dark-secret1.deviantart.com/art/Unnamed-character-386...

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Link chyba nie działa (albo tylko mi).
Widziałam już ten rysunek - świetny!

RaptorRed

Fakt nie chce działać.
Dzięki.Wstawiłabym wcześnie(jakiś miesiąc temu), ale rysunek mi się skasował chwilę po zapisaniu.

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Trudno...
?
Podejrzaneee...

RaptorRed

Podejrzane to mało powiedziane . To było dokładnie tak:
1.Rysuję rysunek.
2.Zapisuję rysunek.
3.Sprawdzam czy się zapisał- rysunek nadal jest na swoim miejscu.
4. Wyłanczam to coś gdzie są zapisane pliki.
5. Słyszę jakiś dziwny trzask w drugim pokoju.
6. Wracam do mojego pokoju.
7. Na wszelki wypadek jeszcze raz sprawdzam czy rysunek się zapisał -rysunku brak ( a nie miał mi kto go skasować ,bo byłam sama w domu).

Sprawdzałam też ,czy jakimś dziwnym trafem nie trafił do programu "Kosz",jednak tam też go nie było.

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

O___O

Eee... Slender Man?

RaptorRed

A dlaczego niby ten Slenderman miałby mieć coś wspólnego z moim rysunkiem?

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Nie, tak mi się skojarzyło :P

RaptorRed

Aha.

Angela1997

http://dark-secret1.deviantart.com/art/The-Penguins-of-Madagascar-399161968
Narysowałam wszystkim dobrze znane Pingwiny :) Wiem, trochę źle narysowany Kowalski ,ale postaram się to naprawić.

ocenił(a) serial na 8
tajemnica_mroku

Czemu? Kowalski jest narysowany na takim samym poziomie co pozostałe pingwiny. ^^ Podoba mi się.

Merkura

Według mnie ma jakąś taką dziwną twarz. Ale może tylko tak mi się zdaje....

ocenił(a) serial na 8
tajemnica_mroku

Raczej Ci się zdaje. :>

Merkura

Ale reszta pingwinów jest dobrze narysowana? Co ewentualnie można by poprawić?

ocenił(a) serial na 8
tajemnica_mroku

Nie no, raczej nie ma się do tego przyczepić. Tylko moim zdaniem blizna u Rico jest zbyt widoczna, gdybyś zrobiła ją jakimś innym kolorem. Ale ogólnie obrazek spoko.

Angela1997

http://dark-secret1.deviantart.com/art/Shadow-dark-version-404409974
Co wy na to?

użytkownik usunięty
tajemnica_mroku

Ładnie. ;D
Wszystkie Twoje rysunki są super! ^^

Dzięki:) Jak chcesz mogę ci narysować co tylko sobie zażyczysz :)

użytkownik usunięty
tajemnica_mroku

Serio? No to może... hm... kurcze nie wiem! Może Doris jako pingwinice? xD