Spytam się krótko i na temat...
Czy nie jestem za stara na oglądanie filmu i tego serialu?
mam 16 lat.
No coś ty. Na pingwiny nigdy się nie jest za starym. A 16 lat to nie tak dużo.
spytałam bo jak wychodziłam z siostrami na dwór (jedna ma 3lata, druga 15 i tez to ogląda)
to małe dzieci mówiły o tym serialu , byłam w kinie na Madagaskar 3 i tam też były same dzieci .
Więc wydawało mi się to dziwne, że to oglądam ....
No ale skoro tak twierdzicie
No to co? PzM jest skierowane właśnie raczej do młodszych widzów, ale może być dla każdego. Madagaskar 3? Według mnie to niewypał.
Nie powinno Cię to obchodzić. Skoro film Ci się podoba to niby dlaczego masz nie oglądać?
Jak wyżej.Pingwiny są dla wszystkich. Ogląda je moja nauczycielka biologii (ma jakieś 35-40 lat), kumpele z netu (16 i 20), znajoma (23), koledzy z klasy (14-16 lat), a ja sama małym dzieckiem nie jestem (prawie 15 lat).Więc stay calm and watch Penguins ;D
Ja mam 23 i i oglądam a wręcz uwielbiam.zaraziłam nimi większość przyjaciół przedział wiekowy (24-32 ) wiec nie martw się tym co wypada a co nie ważne że ci się podoba a reszta niech spie.....ala.:)
Kochana! ja mam prawie 33, oglądam wszystkie powtórki na każdej prawie stacji, znam odcinki na pamięć (czasem nawet czekam na te najlepsze teksty :)). Moi rodzice są po 60-tce i też są miłośnikami Pingwinów :). Uważam że na Shreka, Kubusia Puchatka, Pingwiny czy Epokę Lodowcową nigdy nie jest się za starym :).
ja mam 18 i regularnie to oglądam... nie ma nic lepszego po powrocie do domu po ciężkim dniu jak usiąść przed TV i usłyszeć Skippera i ekipę :)