PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127175
8,0 20 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Szczegóły

ocenił(a) serial na 8

Takie, które ktoś mógł pominąć nie widząc np. jednego odcinka.

użytkownik usunięty
Ellen Page

Przepraszam, może jestem dziś lekko zdezorientowany, ale czy mógłbym prosić o wytłumaczenie, o co tu chodzi? Bo nie bardzo kapuję...

ocenił(a) serial na 8

chyba jej o to chodzi Marcin że np. nie widziałeś jednego odcinka pingwinów np "sąsiad z księżyca" i prosisz o powiedzenia co w nim było. O to ci chodzi Ellen?

ocenił(a) serial na 8
LastDay

Nie np. o takie coś, że skipper jest bratem Rico, Julian odbierał poród Morta itd. Taki zbiór informacji.

użytkownik usunięty
Ellen Page

Że co?! Takiego czegoś nigdy nie gadali... Ale tym porodem Morta mnie normalnie rozwaliłaś... Na łopatki... ;)

Julek powiedział w Żelusiu o tym porodzie, gdy wyciągał rybę z ... Kowalskiego?xD

użytkownik usunięty
KingOfAllLemurs

Szczerze? Nie wierzę Julianowi. Często gada głupoty.

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

AAa... No... Tego pierwszego nie słyszałam... Ale to drugie: Było! :D W odcinku "Żeluś", gdy Julian wyciągał rybę z żołądka Kowalskiego ;) Powiedział właśnie: Och... To gorsze, niż kiedy musiałem odbierać poród Morta!
Lol ;)

ocenił(a) serial na 8
Szeherezadaa

To pierwsze mi się pomyliło i nie dosłyszałam. Skipper mówił że jest jak brat, a nie bratem.

użytkownik usunięty
LastDay

Do tego właśnie doszedłem, tylko nie byłem tego pewny. Dzięki, LastDay. ;)
Raczej takiego czegoś nie ma, w końcu odcinki PzM niby w jakiś swój sposób się łączą, jednak zazwyczaj są to oddzielne historie z życia pingwinów, nie mające wiele wspólnego z pozostałymi.

ocenił(a) serial na 8
Ellen Page

Coś jakoś nie wypaliło... No trudno.

ocenił(a) serial na 10
Ellen Page

Emm,jest klika szalonych teorii...
Setki chyba wymyślono o Bulgocie i Doris
Niby to ojciec i córka(według mnie odpada Bulgot nie jest taki stary),para(też mi nie pasi,przecież Doktor wiecznie zajmuje się planowaniem zemst) i rodzeństwo(to ostatnie najbardziej prawdopodobne)...
Amerykanie ciągle wymyślają jakieś dziwne rzeczy i pairingi nie z tego świata.
Szok ;P
A jeżeli chodzi o szczegół.
Zauważyliście,że Kowalski zazwyczaj ma powieki przymknięte do połowy...
To sprawia,że wygląda na naukowca realistycznie nastawionego do otaczającego świata.
I jeszcze jedno:On co chwila trzyma skrzydła na biodrach(czy czymś co u pingwinów je zastępuje ;P)

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

no faktycznie. Ale nigdy nie wiadomo z tymi naukowcami. Może mu tak się podoba trzymanie tak skrzydeł, to jakiś nowy trend o nazwie "Bioderko" Heh

użytkownik usunięty
Angela1997

Oj, ci Amerykanie (To się pisze z dużej litery, czy małej? Bo z tym mam zawsze kłopot...) jak coś wymyślą, to nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać...

ocenił(a) serial na 10

Potwierdzam,a u Kowcia to taki trend!
On musi być hot i na czasie ;P

ocenił(a) serial na 8
Ellen Page

Telewizor pingwinów jest marki Fishyvision.