Zauważyłem że w Szeregowy ma zapędy przywódcze.Na przykład w odcinku "Chrupki w Pudle,, Mort mówi Szeregowemu że mówi jak pingwin szefujący.
"Zauważyłeś" i podałeś tylko jeden przykład. Ja żadnego nie podam (Nie chce mi się szukać, a mam słabą pamięć i nie zapamiętuję dialogów. No chyba, że są jakieś fajne.), ale mogę się z tobą zgodzić. Dodatkowo, w odcinku "Private and the Winky Factory" (mogłem to źle napisać) Szeregowy tymczasowo obejmuje stanowisko szefa.
Zauważyłem trzy nie mogłem napisać więcej bo musiałem wyłączyć komputer. Oto te dwa pozostałe:
Operacja Jajko
Mały ptaszek
Czy mógłbyś mi przypomnieć, co takiego robił Szeregowy w "Operacja: Jajko", co mogłoby wskazywać na to, że byłby dobrym przywódcą?
Jeśli mnie pamięć nie myli to na końcu, gdy Jajko prawie nie zostało rozjechane przez wózek z popcornem. Wtedy to chyba Szeregowy zaplanował misję ratunkową.
Mnie bardziej zastanawia to zrobił w "Małym ptaszku", bo za żadne skarby nie mogę sobie przypomnieć.
A co to ma do rzeczy? Może i było tam coś więcej, ale sama prośba o opcje to żadna poszlaka.
Dobra może się pomyliłem,nie mi chce się z wami wykłócać z tego o co kto powiedział.Ale to że w przyszłości Szeregowy może być szefem jakiegoś odziału pingwiniego to może być pewne.