PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127349
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Zauważyłem że w Szeregowy ma zapędy przywódcze.Na przykład w odcinku "Chrupki w Pudle,, Mort mówi Szeregowemu że mówi jak pingwin szefujący.

użytkownik usunięty
adamzaq6

"Zauważyłeś" i podałeś tylko jeden przykład. Ja żadnego nie podam (Nie chce mi się szukać, a mam słabą pamięć i nie zapamiętuję dialogów. No chyba, że są jakieś fajne.), ale mogę się z tobą zgodzić. Dodatkowo, w odcinku "Private and the Winky Factory" (mogłem to źle napisać) Szeregowy tymczasowo obejmuje stanowisko szefa.

ocenił(a) serial na 7

Zauważyłem trzy nie mogłem napisać więcej bo musiałem wyłączyć komputer. Oto te dwa pozostałe:
Operacja Jajko
Mały ptaszek

użytkownik usunięty
adamzaq6

Czy mógłbyś mi przypomnieć, co takiego robił Szeregowy w "Operacja: Jajko", co mogłoby wskazywać na to, że byłby dobrym przywódcą?

ocenił(a) serial na 8

Jeśli mnie pamięć nie myli to na końcu, gdy Jajko prawie nie zostało rozjechane przez wózek z popcornem. Wtedy to chyba Szeregowy zaplanował misję ratunkową.

Mnie bardziej zastanawia to zrobił w "Małym ptaszku", bo za żadne skarby nie mogę sobie przypomnieć.

ocenił(a) serial na 7
Merkura

Może to nie było bardzo widoczne ale poprosił Kowalskiego o opcje.

użytkownik usunięty
adamzaq6

A co to ma do rzeczy? Może i było tam coś więcej, ale sama prośba o opcje to żadna poszlaka.

ocenił(a) serial na 8
adamzaq6

Julian też poprosił Kowalskiego o sugestie. Przyszły dowódca? ;P

ocenił(a) serial na 7
Merkura

Dobra może się pomyliłem,nie mi chce się z wami wykłócać z tego o co kto powiedział.Ale to że w przyszłości Szeregowy może być szefem jakiegoś odziału pingwiniego to może być pewne.

użytkownik usunięty
adamzaq6

"Pewne"? Użyłeś złego słowa. Myślę, że bardziej tu pasuje "prawdopodobne" lub "możliwe", bo pewne to zdecydowanie nie jest.