taką fajną nową grę wymyśliłem
ZASADY:
1.jakaś osoba podaje nazwę wybranego odcinka np: popcornowa panika.
2.druga osoba podaje ulubiony fragment z tego odcinka
3.podaje nazwę następnego odcinka.
Pierwszy przykład:
Nienawiść od pierwszego wejrzenia
Jak Szeregowy palnął, że mogliby pójść na tę wystawę i wszystko Kowalskiemu dokładnie opisać, a Kowalski zrobił taką fajną minę zza szyby.
Zagrożony gatunek
( Właśnie, gdzie Skilene? Może nie jestem wielką zwolenniczką tego paringu, ale niektóre sceny i odcinki,gdzie się pojawia, należą do grona moich ulubionych:-))
Jak Julian ściągał klątwę.
,,Biała dama"
Czy mi się wydaję, czy odpowiedziałyśmy na post Zyzia w tym samym czasie( zauważyłam to zaraz jak dodałam swój post)?
Końcówka, jak Rysiek pyta się Skippera co to za gość w dziwnej czapce( Julian) i, jak Marlenka uratowała życie Skipperowi.
,,Czas Stop''
Zalamka Skippera, gdy zobaczyl jak ze wszystkim radzi sobie Gus i jak nagle wykombinowal plan ;D
Ostroznie z zyczeniami
Jak szeregowy zapytał się czy szef z nimi poleci, Kowalski otworzył drzwi i ta mina Skippera
Królestwo za kciuk
jak szeregowy powiedział:słoneczko zawsze wie kiedy wyjżedź (chyba coś w tym stylu dawno tego odcinka nie widziałem)
drobnym drukiem
Reakcja Skippera na widok zdjęcia (fragmentu z papierem toaletowym uczepionym do jego stopy).
"Sokół i kocha"
Fragment ze Skipperem i Kitka, ktorybyl parodia fragmentu z Titanica ;)
Zemsta dr. Bulgota
Kiedy Kowalski, Rico i Szeregowy dziękują Skipperowi za lekcję, którą im dał, a on im mówi, ze chciał tylko śledzia i żadnej lekcji nie planował XD
Emm... Popcornowa panika :P
Kiedy Król Julian mówi "Tak śmierdzą tylko pingwiny i niektóre zakonnice".
Koty dwa?
Gdy Burt tak strzela do Kowalskiego z tego jego maszyny, i tak jest raz za duży, raz za mały, raz za gruby, raz za chudy... aż w końcu się zaplamkował i tekst "no ale tego to nawet nie skomentuję" ;D
Umm... gapa za mnie, zapomniałam napisać kolejnego odcinka... no więc "Czas Stop"
Lunatykujący Leonard XD I jako ninja i jako przytulacz XD
Em... Wykonać robotę ;D Nie pamiętam czy to już było czy nie XD
"Zjadleś wszystko, nawet te chrupki serowe?! Po piątej paczce jakos wchodzą" XD i moment na końcu odcinka jak się wydostali z tego automatu i reszta sie zaczela przytulac ;)
Współlokatorka