Wiem że już było sporo tematów o powstaniu 3 sezonu, ale ostatnio natrafiłam na taką stronę gdzie jest to najprawdopodobniej potwierdzone.. Może wy już to wiecie (ja jestem trochę opóźniona :D) ale i tak wam mówię :P
http://madagascar.wikia.com/wiki/Episode_Guide/Series/Guide_for_Season_3_Only
Spoko ^ ^
Ciekawie tylko kiedy u nas będzie nowy sezon : D
Pewno za kolejny rok znając życie : P
noo,zapałki! I bezyna,propan-butan,zabielacz do kawy (daje wielka kulę ognia), może troszkę senteksu...
tylko teraz pytanie skąd tą wziąć ^ ^
Ja tam w moim magazynie coś znajdę..
najlepiej przydałby się Rico :D
mogę skołować benzynę i zapałki,a kumpela z klasy coś ostatnio wspominała o dwóch tonach dynamitu, jak mieliśmy mieć symulację wybuchu szkoły...
Buhahahhaha!
KAAA BOOOM !
Ustawiłam sobie coś podobnego na esa ^ ^
A jak tam blog?
Aha... no to dobrze ; )
Już od dłuższego czasu po kilka razy dziennie wpadam na niego i patrzę czy nie ma nn ^ ^
Wtrącę się do rozmowy i powiem,że jakby co to mogę zwinąć jakieś kwasy ze szkolnego gabinetu chemicznego.Będzie kolorowy wybuch.A jakby co to jeszcze mogę moją siochę podesłać.Ona to jest czyste zło i całkowita destrukcja :D
uOO! u mnie w sql też są jakieś wybuchowe odczynniki,kwasy,wogóle... przydałoby sie też kilka tysi łepków od zapałek,widziała m tv,jak podbalili 300 tys. takich łebków,był płomień na 3 metry!
Ooooo jak ja kocham jak coś wybucha,wrze i w ogóle,wydaje dziwne dźwięki.
Już lecę po zapałki i z 20 pudełek z fajerwerkami.Przynajmniej będzie kolorowo :D
skołuję trochę benzyny i detergentów, może gaz z zapalniczek... a kolorki będą ciekawe,owszem,będzie very hepi ;p
ooo,pasi mi to! propan butan,butle z co2 pod wielkim ciśnieniem, dynamit,tnt,c4, nitrogliceryna... BUAHAHA!!!!!!!!
No co :D
Mi tam to pochlebia, ale sorka jeśli cię uraziłam ^ ^
uwielbiam takich ludzi ^ ^ Przynajmniej wiem że nie jestem sama ; ))
haha :D
lekko? a jak ktoś jest bardzo Xd?
No ale cieszę się że moja słowa nie sprawiły ci przykrości
^ ^ Jak tam? szykuje się jakaś nn :P?
heh ^ ^
Ja też może zacznę coś pisać, ale jeszcze nie wiem :P
O to fajnie.. ciekawi mnie co teraz wymyślisz ; )) mam nadzieję że weny ci nie brakuję?
dziś w kościele zdzieliła mnie jak pałką w łeb ;p chętnie przeczytam,jeśli coś napiszesz, więc czekam na linka ;)
hehe :D spoko ^ ^
jak coś w ogóle z tego wyjdzie, bo na razie muszę się zająć tłumaczeniem i korektą, no i niestety najgorsze.. SZKOŁĄ ! AAA.. ale jak znajdę czas i wenę to czemu nie, bo już przed snem same dialogi mi się układają, i mam sny prorocze Xd
heh ^ ^
No ale wszystko się okaże.. lecz jedno jest pewnie.. nie będę tak dobra jak wy : P na to nawet nie liczę ;d
no ale u ciebie to widać jak się poprawiłaś w pisaniu.. porównując twoją pierwszą a ostatnią notkę to.. wow.. o ogóle lubię twoje opki ^ ^ Bardzo przyjemnie się je czyta. No ale pożyjemy, zobaczymy, bo jak to ze mną będzie to nie wiem.
świetnie cię rozumiem, bo sama mam podobnie ; P
Ale no.. zawsze jest ten nasz kochany weekend :D
zbawienie !
Ooo.. tylko dlaczego czas wtedy tak szybko leci ^ ^
Tak mi się teraz nie chce rano wstawać do tej szkoły, no ale trzeba.. ech.. ; d
nom,wiem,jak to jest,zwłaszcza że od czasu nocowania w szkole się nie wyspałam xD a muszę .... masakra ;(
jeszcze tylko 3 dni !
damy radę ;d
Ja chyba nawet dzisiaj położę się wcześniej spać, bo wczoraj siedziałam do późna i rysowałam pingwiny Xd
ech.. u mnie strasznie dużo zastępstw.. ja nawet nie wiem jakie książki spakować ;d
no i sprawdzian gegry.. zobaczymy ^ ^ uczyłam się więc musi być dobrze ;p