Wiem że już było sporo tematów o powstaniu 3 sezonu, ale ostatnio natrafiłam na taką stronę gdzie jest to najprawdopodobniej potwierdzone.. Może wy już to wiecie (ja jestem trochę opóźniona :D) ale i tak wam mówię :P
http://madagascar.wikia.com/wiki/Episode_Guide/Series/Guide_for_Season_3_Only
O to samo pytałam...
Nie miałam jak obejrzeć i nie za bardzo wiem co i jak... :(
pewnie już nikt nie oglądał.. na co robić sobie nadzieję, jak i tak nie dostaniemy tego czego chcemy.. trza się dopytać, bo jednak może ktoś wie ^ ^
Było "zaraza"/"dorwać kierowcę". Powoli mam dość, ale jestem uparta, więc nie poddam się tak łatwo ^^
uuu.. no to niezła klapa.. my się tak nastawiamy a może wcale tych nowych odcinków jak na razie nie ma być? wiadomo to? a zapowiadali coś na nickoleodonie? bo w gazecie to sobie mogło pisać, a nowe odcinki przeważnie zapowiadają na programie.
nie tylko ty ! :D
poczekajmy aż będzie to całkowicie potwierdzone.. w końcu każdy mógł się pomylić :P
Nom, człowiek jest tylko... no właśnie, człowiekiem :) Ale ja się tak nie mogę doczekać!!!! Wiem, że nie tylko ja, ale ja chyba zaraz wyjdę z siebie i stanę obok XD
haha ; D
z moim przypadku to całkiem możliwe, ale ja mam opanowanie :P hahahahaaha
to było dobrze.. a tak na serioo to... chyba jednak mogę dokończyć te napisy.. bo jak i tak nie puszczają nowych odcinków.
hah ^ ^
może nawet dzisiaj zacznę.. a kiedy skończę to nie wiem.. ale mam nadzieję że moja wola będzie silna i skończę to w miarę szybko..
dooobra.. już mi się nie chce ; d
noo.. zjem sobie coś i zabieram się do roboty, bo w końcu obiecałam wam te napisy, więc one muszą być no :D
Wydaję mi się,że to na Nicku coś kombinują.
W końcu P TV musi brać odpowiedzialność za swoje czyny i sądzę,że takich bzdur by nie wypisywali :O
Więc to wszystko wina tych pomyleńców z Nicka :>
a czemu tak sądzisz? przecież to nie ich wina. nic nie zapowiadali i nic nie było mówione że będą nowe odcinki..
Taak,ale sądzę,że nie pisali by w gazecie takich głupot.Za takie coś można nawet pozwać do sądu...A to mogłoby ich drooogo kosztować :O
nom.. ale nickoleodon nic nie miał do tego że tak pisali w gazecie.. ten kto pisze głupstwa to ten jest winny.. nie wiem dlaczego tak bronię tego nicka ale po prostu to chyba nie z ich winy?
Nie wiem...
Gdyby nie mieli nic na sumieniu,to by legalnie powiedzieli kiedy są odcinki jak ich pytałam,a oni mnie olali...
Masakra!
no ale wiesz jak to jest.. gdyby tak chcieli tak wszystkim odpisywać to by ich chyba krowa kopnęła.. rozumiesz :D?
Ja wiem,ale innym odpisują...
Nie mogli by odpowiedzieć choć jednym zdaniem?
Tak trudno?Zwłaszcza,że pod spodem są wpisy co odzywają się po dziesięć razy...Ehhh,mnie zaraz to denerwuje!!! :D
ech.. rozumiem.. no ale cóż.. może cię nie lubią, ale wiedzą że jesteś Kowalskim w ludzkiej skórze i wolą z tobą nie zadzierać : D no i masz znajomości czyli mnie ^^
pewnie boją się jak zareagujesz na odpowiedz że nowych odcinków nie będzie ; O ! jak na razie ^ ^
Lepsza taka odpowiedź,niż złudna nadzieja,co przychodzi i szybko umiera!
Ich postępowanie wręcz karygodne,przynosi nam straty wprost niewiarygodne...
Więc po raz kolejny apeluję,
dajcie pingwiny,bo ja zwariuję!:P
To taki desperacka próba zwrócenia na siebie uwagi :P
hahaha ;d
nawet w takich podniosłych chwilach potrafisz rymować, ja za to umiem rynnę zbudować i sobie kartofla zamarynować ! oo YEAH : D
nom.. nie jadłaś to nie mów : D
ja zresztą też.. ale wszystkiego warto spróbować ^ ^
ooo.. a już dawno nie jadłam takich pyszności ^ ^
pójdę jutro sobie do sklepu na górkę.. ciekawe czy znowu sprzedają żywe krowy..
a żebyś wiedziała.. to chyba nie jest normalne jak wykluwa ci się dwugłowy żółw ? może że taka moda
No raczej nie.Chyba,że wasz Kowalski robił na nim testy i nie chce się przyznać :P
hahhahaha ; D
a mój Rico to cały dzień wczoraj próbować coś wypluć ale mu nie wychodziło ; d w końcu mama podała mu jakieś tam lekarstwo.. za dużo się ze mną naoglądał pingwinów ;p
noom ; D chcę godnie nosić to imię ; d
no cóż.. może jutro wyrzyga mi jakiś reaktor jądrowy, albo broń nuklearną?
ha.. wątpię żeby miał wymiarowy żołądek do podróży w CZASOPRZESTRZENI I INNYM WYMIARZE!
no ale.. warto spróbować : D