Wiem że już było sporo tematów o powstaniu 3 sezonu, ale ostatnio natrafiłam na taką stronę gdzie jest to najprawdopodobniej potwierdzone.. Może wy już to wiecie (ja jestem trochę opóźniona :D) ale i tak wam mówię :P
http://madagascar.wikia.com/wiki/Episode_Guide/Series/Guide_for_Season_3_Only
Widziałam taki program, co pokazywali jak zrobić proch XD Może nawet jakąś bombę zrobimy XD
I może jak zakończymy tą sprawę z Pingwinkami, to zrobimy zamach, żeby nie wyburzali Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie XD
dokładnie!! wiecie,jaki arsenał jest w przeciętnym domu? łepki od zapałek dają niezlego płomienia,po polaniu wodą wrzącego oleju mamy kabum,chemikalia,benzyna, paliwa... do boju!
ewentualnie się zadzwoni do pogromców mitów albo al-kaidy, może opchną nam pare granatów, może ciut dynamitu... heh bedzie bum!
Kaboom!! Jak ja lubię to słowo... Eh... Najwyżej pojedziemy do Afganistanu, albo do Syrii i ukradniemy karabiny ^^
nie no,widziałam sklep z bronią dwa kilosy od domu ,to skoczę i załatwię parę karabinów i pistoletów ^^
Po co kraść???Tak z nimi zagadamy,że sami nam przywiozą :D
Możemy im nagadać,że pingwiny to wysłannicy Allacha czy coś... :P
Nie ważne gdzie, ważne, żeby były pingwiny, no nie? ;) A jak ja też tam trafię, to może nawet trafimy do jednego pokoju? ;)
P.S. Kiedy dodasz nn?
Jasne,że podam :D
moja kolezanka ze klasy dowiedziała się o tym blogu,więc pewnie opowie o nim całej szkole ( w szkole mam >100 osób,więc nie potrwa to długo),a później będą się ze mnie nabijać... raz tak miałam,przy bloogu o mnie, więc z całej siły kryje tego bloga,ale jeśli kolezanka się rozgada... uch,lepiej poczekać na rozwój wydarzeń...
Aha... A to wredna... Znaczy się chyba ;) Grunt, to bycie optymistką, jak napisałam w innym temacie. Może jakiś ukryty fan pingwinków się ujawni? ;)
Łał, ale ze mnie niepoprawna optymistka - we wszystkim coś znajdę o.O
To tak jak ja :D
Wszędzie widzę coś dobrego...Nawet w śmierci :P
Heheh,nie no przesada :>