Przed chwilą patrzyłam na wikipedię i znalazłam info o zmianie głosów dubbingowych! Co wy na to? http://pl.wikipedia.org/wiki/Pingwiny_z_Madagaskaru tu macie link, zejdźcie na odnośnik Odcinki 53-
ja jak się denerwuję to staję się taka destrukcyjna że każdy woli mnie wtedy nie zaczepiać ^ ^
Ostatnio wybuchła mi płyta w komputerze a na dodatek znowu wypadły drzwi z nawiasów jak się tylko o nie oparłam Xd
hah nieźle! ja prze chomiczkę wyrwałam drzwi z szafki i stłukłam szklankę,a raz w sql okno na mnie spadło xD
Hahaha Xd
przypomniał mi się taki filmik na yt co na taką dziewczynkę spadły drzwi od szafy ; P
Nic się jej nie stało, ale wyglądało to komicznie ^ ^
haha :D
z tym takim zabawkowym pieskiem.. ile bym tego razy nie cofała to i tak zawsze się śmieję Xd
ale jak patrzę na niektórych debili co robią filmiki, głupie i bezsensu... to aż chce się dzwonić bo ochronę praw dziecka, bo chyba biją te dzieci..
Racja. W sumie, to z wikipedią nigdy nic nie wiadomo.
Zresztą jedna sprawa wygląda dosyć podejrzanie -. według wikii nie tylko dubbingowcy się zmieniają - reżyseria, tłumaczenie i dialogi też. Zmiana jednej postaci, dwóch - jeszcze rozumiem, mogły wystąpić jakieś komplikacje, czy jakj uż pisałam studio DW stwierdziłoby, że głosy się "nie nadają". Ale wszyscy? Wszystkie postacie, nawet te epizodyczne? Bez sensu. Nie rozumiem.
Pierwszy raz widzę, żeby cała, calusieńka obsada się zmieniała za jednym razem. Tak się raczej nie dzieje.. nigdy. Więc... ktoś mógł mieć jakieś dziwne nieprawdziwe informacje?
No dobrze, nie można panikować, zobaczymy jak się wszystko ułoży. :>
Zresztą w ten czwartek ma być ten nowy odcinek, tak? :3
No właśnie.. zgadzam się w 100 procentach ; ))
To jest moim zdaniem nie możliwe, bo jaki by mieli do tego powód?
No ale serio.. pożyjemy, zobaczymy ^ ^
Podobno tak.. mam przynajmniej taką nadzieję, bo nowy odcinek to już miał być w tamten czwartek a nie było :P
Ja już mówiłam,że na Wiki oszukują i nie co ich słuchać.
Tam pisali,że premierowe odcinki będą np. 1marca,co było kompletną bzdurą.
Po za tym te ich tłumaczenia nazw odcinków....
Ja sama lepiej potrafię je przetłumaczyć.Masakra!
Ktoś perfidnie robi Pingwino-fanów w jajo!
Mam na to tylko jedną sugestię:Ka-boom!!!
Może i jest nas kilka (na pewno tylko na razie), ale W KUPIE SIŁA!!! ;) Przekupimy terrorystów, żeby nam odsprzedali bomby i po kłopocie :D
To jest arcy-genialno-spontanistyczny pomysł!!!!!!!
Powiemy,że to wojna w imię wiary i cała Al-kaida nam pomoże!!!
Hahaha,to się nazywa sugestia :P
O wreszcie poznam Jamego i Adama,to moi kolejni idole :P
No,a jak nie oni,to są jeszcze miliony innych wyznawców Allacha,którzy wierzą w "świętą wojnę".
Mamy taki dar przekonywania,że na pewno z radością nam pomogą :D
lubisz POGROMCÓW??? Wow,jak ja xD Będzie kabum hehe i terroryści nam pomogą xDDDD ALE BĘDZIE JAAAAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nom,ja tak samo ;) pingwinów nic nie pobije, ale pogromców też kocham - kupiłam sobie nawet 2 ksiażki o nich ;) W końcu i w nic,i w pingwinach są WYBUCHY!!!!!!!!!! A zaniedługo ,jeśli zmienią głosy,wybuch bedzie też naprawdę - studio pójdzie kabum!!!!!!!
O tak!!!!!!
5 uncji czystego Megafium też się przyda???
Bo mogę spróbować załatwić....
Buhahahahaha :D
A właśnie,którego bardziej lubisz??
Mi Adam przypomina Rico,a Jemie Kowalskiego :P
Ej,ty ,faktycznie! Kary jest trochę jak Szeregowy, a Jemie odrobinkę jest jak Skipper - niby poważny,ale umie zażartować.
Buhahahaha,to było mocne.
Chciał się popisać i wyszło jak zwykle.
Ps.Trochę jak Julian xD :d
Buhahaha,nie za pomnę tego.I jeszcze ten cudowny wrzask.
I "Ranisz moje uczucia Amando,ten żyrandol jest zbyt pluszowy"...
Buhahaha,ciekawe co to za Amanda??? :O
Albo Armando... trudno powiedzieć..albo ,,Niech mnie nasmarują walec w torbie!'' ,czy z iinego odc ,,Matko Boska Częstochowska tata zjadł żelazko!'' - THE BEST FOREVER!
Nom,teksty głupiego Kowalskiego są świetne.
Było jeszcze Ta krówka faktycznie może mieć wkład karmelkowy,Lubię masło i lubię orzechy,ale bardzo nie lubię masło orzechowe.DZIWNE!I Jajka som jajowate...
Buhahah nie mogę :D
No i tak krzyczy...
Albo Słuchaj mnie ty zimny komputerze :P
I Stary dobry mózg wrócił babe! :D
Nie!!!!!! Boberek nie może być Mortem! Nie! Czemu? Boberek jest stworzony do podkładania głosu Julianowi! NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale no pomyślcie racjonalnie.. na co np. takiego Boberka mieliby zamieniać? dlatego dalej nie może być Julianem! Co.. znudziło mu się?! To jest nie możliwe, bo jeśli ktoś się angażuje to już do końca.. w filmie grał Juliana to dlaczego nagle ma dubbingować Morta? To jest tak bez sensu, że ja już serio w to nie wierzę..
zadajcie sobie jedno podstawowe pytanie.. NA JAKIEGO GRZYBA !!!!!!
Modlę się, żeby to nie byłą prawda, ale jestem strasznie ciekawa jak wypadłby w roli Morta.
Haha : p
No może, ale ja i tak bym wolała żeby nawet nie pomyśleli o zmianie dubbingu. Na pewno upadłoby to na oglądalności, a już nie wspomnę o tym że zdobyliby wielu wrogów w tym mnie, bo jednak tak się nie powinno rodzić.. a nawet jeśli to nie wszystkich !
no dokładnie! zmianę Joeya czy Burta,no,ewentualnie Alice bym przeżyła,ale Skippera czy Juliana-NIE!
No właśnie.. my tu tak histeryzujemy a wcale tak być nie musi.. może ktoś ma satysfakcje z tego że wszystkich nabrał i tyle?
Zobaczymy ^ ^
bosh,pierwszy raz mam nadzieję,że ktoś z nas zażartował... BOŻE,ALLAHU,JAHWE CZY JAK CI TAM,PROSZĘ,NIECT TO BĘDZIE ŻART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja w to nie wierzę. To byłby kompletny idiotyzm ze strony ekipy dubbingowej, zmieniać głosy postaci po prawie ukończonej drugiej serii. Wikipedię może edytować każdy, i z tego powodu wiele można znaleźć tam pomyłek czy głupich żartów. Jeśli jednak jakimś potwornym cudem okaże się że to prawda, to przyłączam się do akcji Kaboomowania :)
Fajnie,im nas więcej tym lepiej :* I jestem prawie pewna,że to żart. W opisie mnóstwo osób dubbinguje postacie,które się WCALE nie pojawiły, np. Manfreddi i Johnson w Pets Peeved, czy Nigel w Operacja:Antarktyda! Dodatkowo MĘŻCZYŹNI dubbingują piostacie Becky i Stacy,które są KOBIETAMI! Więc jestem prawie że pewna,że jakiś idiotokretynodebil robi sobie z nas żarty!