Przed chwilą patrzyłam na wikipedię i znalazłam info o zmianie głosów dubbingowych! Co wy na to? http://pl.wikipedia.org/wiki/Pingwiny_z_Madagaskaru tu macie link, zejdźcie na odnośnik Odcinki 53-
Heh, może się uda. Już widzę jak ksiądz mówi: A ta msza jest w intencji wikipedii, by nigdy nie pisano już na niej nieprawdziwych informacji... Heh ^^
Dobre, heh ^^ A na końcu: ofiara zostanie przekazana fanklubowi "Pingwinów z Madagaskaru", by miał pieniądze, żeby pozwać wikipedię do sądu XD
Niee, raczej : Ofiara zostaje przeznaczona siódemce maniaków Pingwinów z Madagaskaru na zakup bomb, dynamitu i benzyny w celach religijnych.
Twój pomysł też spox ;)
Ale twój lepszy. Odkryłam, że to, czy mam wenę nie zależy od dnia, tylko od tego ile się nażarłam słodyczy ^^ Im więcej, tym lepiej XD A dziś cierpiałam na chroniczny brak cukru we krwi. Dopiero teraz, jak się frugo napiłam, to mi lepiej ^^
Heh, ja zazwyczaj przeczytam wszystko zaraz po dodaniu (i Twoje, i Angeli, i Flutterie) i potem już nie mam co czytać :( , więc czytam drugi raz, ale to już nie jest to samo. :P
nom, nie ma to świeżości... na szczęście mam tak,że czytam pobieżnie,a potem coraz bardziej szczegółowo,przez co ciągle czytam coś nowego ...
My to się wzajemnie wszystkie inspirujemy.
Jesteśmy lepsze od herbaty Lipton :P
O.O Nawet- Nie-Mów! Przypomina mi to banany ,wiśnie, SKÓRKĘ POMARAŃCZOWĄ w czekoladzie!!!! The best of everything!! No,nie licząc pingwinków ;)
nie no na serio nie,ale świruję po prost,wczoraj w dziesięć minut zjadłam pół tabliczki wiśnia-chilli... mmm, mniamniuśne! ale i tak pingwinki fajniejsze
Ludzie,ja naprawdę bym czekoladę zjadła.
Od jakiegoś czasu jadę na samych jabłkach... :D
Eee mam nadzieję,że ktoś mnie jutro poczęstuje czymś czekoladowym w szkole :D
oo ! widzę że tu serio można pogadać na każdy dowolny temat :D
dzisiaj czwartek. jak myślcie.. puszczą nowy odcinek ?
haha ; D
jakby co to mnie poinformuj co i jak bo mnie teraz nie ma w domu, bo pojechałam do kuzynki i nie będę mogła zobaczyć nowego odcinka ; (
AAAA ! ciekawe czy będzie nowy :D
Nooo, ojechane wkurzyłam się ;/
A mogłam sobie dzis akurat spokojnie obejrzec nowy odc.
Kurczę, czyli nie byłam pierwsza. Szkoda, że dopiero teraz mogłam skorzystać z komputera ;) Ale żeby znowu dawać odcinki "Mały ptaszek"/"Boa mściciel"?!
Chyba zacznę oglądać wszystkie odcinki po angielsku. Normalnie się powstrzymuje (obejrzałam tylko "Hoboken Suprise" i ten co znowu jest Bulgot - nie pamiętam jak się nazywał ten odcinek), ale normalnie już po ścianach łażę! W górę i w dół... Jeszcze trochę i będę sobie mogła spokojnie usiąść na żyrandolu głową do dołu i nie będę się bała, że spadnę!!!
heh xD dałaś mi na wyobraźnię ;) ja wszystjie odcinki oprócz tego z Bulgotem widzialam po angielsku,więc tylko czekam na to, by usłyszeć polskie głosy w dziobach i ustach bohaterów :)
Heh, najadłam się czekolady do kanapek, to wenę mam ^^ Ja się właśnie zastanawiam, czy obejrzeć, czy nie... Pomyślę jeszcze :P
Dzięki ^^ Chyba jednak obejrzę. Przeczytałam opisy wszystkich odcinków na angielskiej wiki (niestety z google tłumaczem) i narazie obejrzę night ninja, bo opisu nie było, a tytuł mnie intryguje ^^
Aaaaaaaaa!!! Nie ma tego odcinka na youtube! Może czegoś nie doczytałam, i go jeszcze nie wyemitowali? Trudno. Przynajmniej mogę obejrzeć w spokoju ten, co mi polecasz ^^
Mówiłam wam,że ostatnio też oszukali...
Ale lepiej było tłumaczyć,że to jednak był 27 odcinek...
Hehehe jak ja lubię tryumfować :P
Ale faktycznie to już się robi wkurzające.Ja się zdenerwuję to napiszę do nich bardzooo nie miły list(mam nawet ich adres)...Chcecie mi pomóc???
Ps.Tylko bez przekleństw.Nie zachowujmy się jak zwierzęta.:P
Jasne! To zacznij od:
Szanowni Tłumacze i Producenci!
Zwracam się do Was z uprzejmą prośbą o przyspieszenie dat premier nowych odcinków serialu animowanego ,,Pingwiny z Madagaskaru''. Prośbę swą motywuję faktem, iż w dwa ostatnie czwartki, mimo zapowiedzi, premier nie było, a ja z kilkoma koleżankami jesteśmy uzależnione od w/w serialu. Z poważaniem
Podpis