PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127349
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Przed chwilą patrzyłam na wikipedię i znalazłam info o zmianie głosów dubbingowych! Co wy na to? http://pl.wikipedia.org/wiki/Pingwiny_z_Madagaskaru tu macie link, zejdźcie na odnośnik Odcinki 53-

Szeherezadaa

spoko ,dam z 100 na ofiarę xD

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Heh, może się uda. Już widzę jak ksiądz mówi: A ta msza jest w intencji wikipedii, by nigdy nie pisano już na niej nieprawdziwych informacji... Heh ^^

Szeherezadaa

A kazanie: Oszustwa internetowe a moralność maniaków.

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Dobre, heh ^^ A na końcu: ofiara zostanie przekazana fanklubowi "Pingwinów z Madagaskaru", by miał pieniądze, żeby pozwać wikipedię do sądu XD

Szeherezadaa

Niee, raczej : Ofiara zostaje przeznaczona siódemce maniaków Pingwinów z Madagaskaru na zakup bomb, dynamitu i benzyny w celach religijnych.
Twój pomysł też spox ;)

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Ale twój lepszy. Odkryłam, że to, czy mam wenę nie zależy od dnia, tylko od tego ile się nażarłam słodyczy ^^ Im więcej, tym lepiej XD A dziś cierpiałam na chroniczny brak cukru we krwi. Dopiero teraz, jak się frugo napiłam, to mi lepiej ^^

Szeherezadaa

mi zależy od filmów obejrzanych w tv i opek Flutterie i Angeliki przeczytanych w wielkiej ilości ;)

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Heh, ja zazwyczaj przeczytam wszystko zaraz po dodaniu (i Twoje, i Angeli, i Flutterie) i potem już nie mam co czytać :( , więc czytam drugi raz, ale to już nie jest to samo. :P

Szeherezadaa

nom, nie ma to świeżości... na szczęście mam tak,że czytam pobieżnie,a potem coraz bardziej szczegółowo,przez co ciągle czytam coś nowego ...

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Oooo widzę,że tu rozmówki o naszych opkach są prowadzone :D

Angela1997

a nom istotnie,jak to nas inspirują ;)

ocenił(a) serial na 10
marina1318

My to się wzajemnie wszystkie inspirujemy.
Jesteśmy lepsze od herbaty Lipton :P

Angela1997

heh niezłe i od żarówki

ocenił(a) serial na 10
marina1318

O tak.Jesteśmy tak dobre jak budyń malinowy z wisienką :P

Angela1997

heh i polewą mandarynkową xD

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Jak rodzynki w czekoladzie,mmmm :)

Angela1997

O.O Nawet- Nie-Mów! Przypomina mi to banany ,wiśnie, SKÓRKĘ POMARAŃCZOWĄ w czekoladzie!!!! The best of everything!! No,nie licząc pingwinków ;)

ocenił(a) serial na 10
marina1318

MMMM,CZEKOLADA!!!
Zaraz zacznę wariować jak pingwiny na punkcie ryb :P

Angela1997

Uważaj, ja zwariowałam i chodzę po ścianach,jak nie zjem tabliczki dziennie xD

ocenił(a) serial na 10
marina1318

A da się????
Muszę spróbować,zawsze chciałam wyśmiać grawitację.
Hahaha :D

Angela1997

nie no na serio nie,ale świruję po prost,wczoraj w dziesięć minut zjadłam pół tabliczki wiśnia-chilli... mmm, mniamniuśne! ale i tak pingwinki fajniejsze

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Ludzie,ja naprawdę bym czekoladę zjadła.
Od jakiegoś czasu jadę na samych jabłkach... :D

Angela1997

AAAA!!!!!!MASAKRA! serio wspólczucie ;)

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Eee mam nadzieję,że ktoś mnie jutro poczęstuje czymś czekoladowym w szkole :D

Angela1997

a niech nie spróbują ;)

ocenił(a) serial na 10
marina1318

To będzie Ka-boom!Buhahahaha :D

Angela1997

nom xDDD ja tam już muszę kończyć,dobranoc :))) jeszcze tylko spytam : kiedy będzie o ciebie nn?

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Jutro???Sama nie wiem :P
Zobaczę,jak z czasem :D
Dobranoc :)

Angela1997

pingwinich snów ! ;-)

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Dziękuję.
Ps.Myślałam,że już dawno śpisz... :D

Angela1997

spałam już o tamtej godzinie xD nie no, fajnie byloby dzisiaj też pogadać,ale mogę tylko do 1o

ocenił(a) serial na 9
marina1318

oo ! widzę że tu serio można pogadać na każdy dowolny temat :D
dzisiaj czwartek. jak myślcie.. puszczą nowy odcinek ?

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Ja odliczam ^^ Zostało 53 minuty :D

ocenił(a) serial na 9
Szeherezadaa

haha ; D
jakby co to mnie poinformuj co i jak bo mnie teraz nie ma w domu, bo pojechałam do kuzynki i nie będę mogła zobaczyć nowego odcinka ; (
AAAA ! ciekawe czy będzie nowy :D

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Służę pomocą. Jak tylko będzie to napiszę który ^^

ocenił(a) serial na 9
Szeherezadaa

och ! bardzo ci dziękuję ;*

Mika9842

POWTÓRKA!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Nooo, ojechane wkurzyłam się ;/
A mogłam sobie dzis akurat spokojnie obejrzec nowy odc.

ocenił(a) serial na 10
Candance

Kurczę, czyli nie byłam pierwsza. Szkoda, że dopiero teraz mogłam skorzystać z komputera ;) Ale żeby znowu dawać odcinki "Mały ptaszek"/"Boa mściciel"?!

Szeherezadaa

no,co to do k.u.r.w.y nędzy ma być?!?!?!? Jakieś jaja? boże,aż coś kabumnę!

ocenił(a) serial na 10
marina1318

No nie?
Przesadzają!!
A już chciałam coś nowego obejrzeć.

ocenił(a) serial na 10
Candance

Chyba zacznę oglądać wszystkie odcinki po angielsku. Normalnie się powstrzymuje (obejrzałam tylko "Hoboken Suprise" i ten co znowu jest Bulgot - nie pamiętam jak się nazywał ten odcinek), ale normalnie już po ścianach łażę! W górę i w dół... Jeszcze trochę i będę sobie mogła spokojnie usiąść na żyrandolu głową do dołu i nie będę się bała, że spadnę!!!

Szeherezadaa

heh xD dałaś mi na wyobraźnię ;) ja wszystjie odcinki oprócz tego z Bulgotem widzialam po angielsku,więc tylko czekam na to, by usłyszeć polskie głosy w dziobach i ustach bohaterów :)

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Heh, najadłam się czekolady do kanapek, to wenę mam ^^ Ja się właśnie zastanawiam, czy obejrzeć, czy nie... Pomyślę jeszcze :P

Szeherezadaa

obejrzyj,bo się z dubbingiem spiesza jak cholera... polecam loathe at first sight ;)

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Dzięki ^^ Chyba jednak obejrzę. Przeczytałam opisy wszystkich odcinków na angielskiej wiki (niestety z google tłumaczem) i narazie obejrzę night ninja, bo opisu nie było, a tytuł mnie intryguje ^^

ocenił(a) serial na 10
Szeherezadaa

Aaaaaaaaa!!! Nie ma tego odcinka na youtube! Może czegoś nie doczytałam, i go jeszcze nie wyemitowali? Trudno. Przynajmniej mogę obejrzeć w spokoju ten, co mi polecasz ^^

Szeherezadaa

nom,fajny jest :)

ocenił(a) serial na 10
marina1318

Mówiłam wam,że ostatnio też oszukali...
Ale lepiej było tłumaczyć,że to jednak był 27 odcinek...
Hehehe jak ja lubię tryumfować :P
Ale faktycznie to już się robi wkurzające.Ja się zdenerwuję to napiszę do nich bardzooo nie miły list(mam nawet ich adres)...Chcecie mi pomóc???
Ps.Tylko bez przekleństw.Nie zachowujmy się jak zwierzęta.:P

Angela1997

Jasne! To zacznij od:
Szanowni Tłumacze i Producenci!
Zwracam się do Was z uprzejmą prośbą o przyspieszenie dat premier nowych odcinków serialu animowanego ,,Pingwiny z Madagaskaru''. Prośbę swą motywuję faktem, iż w dwa ostatnie czwartki, mimo zapowiedzi, premier nie było, a ja z kilkoma koleżankami jesteśmy uzależnione od w/w serialu. Z poważaniem

Podpis