Przed chwilą patrzyłam na wikipedię i znalazłam info o zmianie głosów dubbingowych! Co wy na to? http://pl.wikipedia.org/wiki/Pingwiny_z_Madagaskaru tu macie link, zejdźcie na odnośnik Odcinki 53-
hah ! to prawo dżungli ! aaaaaaa
czasem cieszę się że nie mam nicku, bo przynajmniej nie dosięga mnie aż takie rozczarowanie, jak np. siadając przed telewizorem z nadzieją na lepsze jutro, a nagle dociera do ciebie że ono nie nadejdzie.
moje ostatnie słowo co do tego komentarza:
ale rzepa..
Bo bani!!!!!
Ale najważniejsze się nie poddawać,choć czuję się jakbym miała w duszy jakąś ciemną otchłań,w której wszystko co dobre i piękne znika bez śladu :P
chwała mu za to :P
Jak ja uwielbiam te jego melancholijne spojrzenie na świat :D
To akurat powiedziała Marlenka w "Korona za rozum", do Juliana ;) Ale przyznaję, Kowalski ma właśnie, takie dość melancholijne podejście ;)
Też tak sobie marzę... Ah... Dlaczego nie może być tak naprawdę?! Dobrze, że przynajmniej sobotę mamy wolną, a nie jak nasze babcie XD
Wolałabym w środę,bo byłyba dwa bloki szkoły po dwa dni i trzy dni na DZIKIE DŻAMPRY!!! Ups,zapędziłam się :D
W sumie, to masz rację ^^ I nie przejmuj się, chyba każdego na tym forum ponosi ^^
Dobra wiadomość!!! Na wikipedii usunęli już, ten dział "Odcinki 53-" Nazwy odcinków i daty zostały, ale i tak już jest dobrze ^^
kamień? KAMIEŃ? Głaz wielkości wszechświata ! Boże,ostatnio miałam przez to taki stres,że nie wiem...
heh xD zostały tylko egzaminy próbne,sprawdziany, problemy z premierami nowych odcinków, chomik krwiopijca i walnięta siostra xD ale najważniejsze,że moje ukoffane stare głosy zostają...
Eh... Gupia szkoła!!! Ja chcę wakacje!!! Wtedy zostaną problemy z datami, w moim przypadku ^^
Do której chodzisz klasy?