Podajemy 3 ulubionych bohaterów. Oto moja złota trójeczka:
1. Skipper
2. Król Julian
3. Mort
PS. Nie uważacie, że Mort ma w sobie coś diabolicznego? ;)
1. egzewko Król Julian i Rico (jego KaBoom jest genialne)
2. Mort i Morice
3. Szympansy
A co do Morta, to on faktycznnie jest nieco "inny" :)
Uwielbiam tą bajkę. Doslownie, a teksty z niej to już są kultowe.
Rico naprawdę utożsamiam się z tym pingwinem rozumiemy się i uważam ze jest moją bratnią duszą...hahahaha
Król Julian
Mort !
1. Kowalski (podoba mi się jego naukowy dystans do świata, żargon i sposób, w jaki buduje zdania)
2. Skipper (ma najlepsze teksty)
3. Król Julian (za jego życiową filozofię)
1.Skipper (lodzio miodzio Panowie ;D )
2. Rico (on to ma fajny żołądek)
3. Fred, to ten wiewiór ( on jest taki głupi że aż śmieszny)
Skipper - mistrz aforyzmów ;) Jego hasła zwalają z nóg - moje ulubione: Na jaja mojej matki!! ;)))
1.Kowalski(uwielbiam jego naukowe wywody,i to jak śmiesznie krzyczy i się jąka)
2.Król Julian(za CAŁOKSZTAŁT)
3.Skipper(powiem jak Marlenka "jak ja kocham te twoją paranoje" :D)
1. Skipper ( za sam wygląd, on jest taki słodki jak się złości c(: )
2. Kowalski ( jest tak samo genialny jak ja :D )
3. Julian ( takie zabawne dopełnienie Skippera)
1. Rico (kaBoom jest genialne)
2. Kowalski (droga do serca kobiety wiedzie przez nacięcie wzdłuż linii mostka -czy jakoś tak)
3. Julian (polski dubbing), Skipper (oryginalny głos)
Ja też uwielbiam Kowalskiego! Ma trzeźwe i naukowe podejście do życia... Zwłaszcza jak się jąka bądź wrzeszczy. ;-)
A ty za co go lubisz najbardziej?
Nie wiem. Chyba dlatego, że zamiast mówić normalnie to mówi tak "naukowo" :P To jest strasznie śmieszne. :D
Np. O Szeregowy znowu antropomorfizujesz przedmiot nieożywiony,dorośnij w końcu.
To jest właśnie komizm.Geniusz nie potrafiący czytać,a na dodatek jąkający się.
Ciekawe jak on robi te swoje notatki...Kółka,kwadraty i krzyżyki?
:D
Nom,a pamiętasz raport z misji Doktora Bulgota.
Rzeczywiście rysuneczki przednie ;-)
Zdecydowanie w polskim dubbingu Kowalski brzmi najlepiej.Ale jakże mogłoby być inaczej. W końcu to Polak,więc kto miałby go zdubbingować lepiej ;-)
W angielskiej wersji Kowalski ma strasznie niski co przez co brzmi jak facet po 50-ce. :P
Dokładnie,jak go słyszałam,to przed oczami stawał mi stary dziadek z brodą i wąsem.Heh :D
Podoba mi się jego głos także w wersji niemieckiej, ale Polski nic nie przebije.
W Niemieckiej nie słyszałam...
Taka mała adnotacja,jeżeli uwielbiasz Kowalskiego,to zachęcam do przeczytania mojego opowiadania,właśnie o nim. Oto link:
http://angelika-smigielska97.blog.onet.pl/
1. Julian
2. Kowalski ("Najszybsza droga do serca kobiety wiedzie przez nacięcie wzdłuż linii mostka" -> Nie pamiętam już jak długo się śmiałem po tym tekście ;) )
3. Skipper
Dobra, dołączam się:
1. Kowalski - Za świetne teksty, niezłą i komiczną mimikę pyska, nienormalne pomysły i paranoiczną naturę geniusza tejże postaci. ♥
2. Skipper - za to że to Skipper
3. Rico - za jego ka-boom i dywersję.
Uuu coraz więcej jest maniaków Kowalskiego,ale to dobrze.Im nas więcej tym lepiej ;-)
Ale szczerze,przeglądałam dziś amerykańskie strony,o pingwinach(często tak robię,gdy zaczynam sadzić,że mam na ich punkcie bzika) i powiem wam,że tam to dopiero ludzie wariują.Jak to wiedzę to stwierdzam,że jeszcze ze mną nie tak źle.
Wszędzie doszukują się intryg,romansów i podstępów,tak jakby chcieli zrobić z "Pingwinów..." "Modę na sukces". Masakra.
Widziałam,że nawet kilka dziewczyn miało w logina hasła typu: Skippergirfriend albo IloveKowalski... Jakieś totalne nie porozumienie.Tylko się cieszyć,że u nas jeszcze nie tak źle.Tylko jednej rzeczy im zazdroszczę.Tego,że mają świeżutkie i nowe odcinki pingwinów od razu...My musimy czekać na dubbing :-/